kbk Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Czy macie miarki do acany? Czy one są w ogóle dostępne u sprzedawców? Ja nie mogę trafić. Wyraźnie prosiłem w sklepie, w którym kupiłem acanę, szukałem u siebie w mieście w sklepach które mają tę karmę...i nie ma. Quote
Agnes Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Miarki sa, ale z reguly nie ma co liczyc na to, ze sklep net dostarczy z karma taka miarke, a przynajmniej mi sie to nigdy nie udalo ;) Quote
kbk Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Dorwałem miarkę! W zoologu w wielkiej galerii handlowej, właśnie wprowadzają acanę z wielką pompą - plakatami, specjalnymi półkami, folderami i miarkami. Pani sprzedawczyni zapewniała mnie, że "acana do druga po orijenie, najlepsza karma na świecie". tia;) Quote
megi82 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ale to prawda-przed acaną jest orien tylko,że cenowo jest droższy Quote
Sowirex Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 I z tym tez bym sie kłócił , my wlasnie wracamy do Acany bo Orijen nie słuzy mojemu psiakowi :) Quote
aniao Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 mam ten sam problem. szukałam tej miarki już w kliku zoologach, nie było. zamówiłam karmę w sklepie internetowym z prośbą o miarkę i też niestety nie dostałam :( już nawet szukałam, żeby samą miarkę kupić i też nic. Quote
tripti Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ja już dwa razy zamawiałam acanę, raz mniejszy worek raz większy i dwa razy dostałam miarkę, jak chcesz mogę Ci podesłać link do tego sklepu na allegro, teraz do 18 kg acany dorzucają worek gryzaków, oprócz miarki :) miarki są też przy mniejszych opakowaniach. Quote
aniao Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 tripti to podeślij mi linka na pw plis :) ja własnie ostatnio widziałam, że na allegro dorzucają miarki, tylko akurat mojej acany (grasslands) nie znalazłam, ale może się pojawi jeszcze, to wtedy zamówię stamtąd. Quote
kbk Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ja z kolei, już któryś raz zamówiłem acanę w kr*kvecie i nie dostałem znowu miarki. Quote
tripti Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 ta firma za każdym razem daje miarkę: [URL]http://allegro.pl/acana-puppy-small-7-5-kg-4-super-gratisy-i1485408999.html[/URL] ostatnio też w gratisie dostaliśmy wielki worek gryzaków naturalnych. Quote
ABCtresury Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Wszystko zależy gdzie zamawiasz. Zamawiałam acanę kilkakrotnie i zawsze dostałam miarkę. Bez względu na wielkość opakowania. Quote
ania90 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='ABCtresury']Wszystko zależy gdzie zamawiasz. Zamawiałam acanę kilkakrotnie i zawsze dostałam miarkę. Bez względu na wielkość opakowania.[/QUOTE] a gdzie zamawiasz ze zawsze dostajesz miarke? Quote
Nano Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 cioteczki ja mam taką prośbę nietypową, ma ktoś może Acane gresslands, pacifice bądź Praive Harvest żeby odsypać troszkę z worka i wysłać mi jako próbkę oczywiście za drobną opłatą ?? :) bo próbuje dobrać odpowiednią karmę dla moich psów ;) a co do miarki jak ja zamawiałam orijen to dostałam miarke od acany... Quote
Kisses Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Nano']cioteczki ja mam taką prośbę nietypową, ma ktoś może Acane gresslands, pacifice bądź Praive Harvest żeby odsypać troszkę z worka i wysłać mi jako próbkę oczywiście za drobną opłatą ?? :) bo próbuje dobrać odpowiednią karmę dla moich psów ;) a co do miarki jak ja zamawiałam orijen to dostałam miarke od acany...[/QUOTE] Ja mogę :) Jak cos to na PW, mam Grassland Quote
paulandm Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 A może ktoś chciałby sprzedać jedną miarkę do karmy? :) niestety, nigdzie nie mogę jej dostać Quote
kiniaaa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ja również poszukuję miarki Acana, na razie z mizernym rezultatem. Zamawianie dużego opakowania karmy odpada,bo mam yorka, karma wcześniej zwietrzeje niż on ją zje. A do małych opakowań nigdzie miarki nie dają. Znalazłam tutaj miarkę [url]http://www.sklep.mojejamniki.pl/pl/models-2-204-1245-4838-pacifica.html[/url] Może ktoś z was robi tam zakupy i mógłby przy okazji mi zamówić?? Bądź ma ktoś kilka miarek i chciałby mi jedną sprzedać? :) Quote
Naupali Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Witam. Wątek stary, ale chyba nie ma sensu zakładać nowego :) Moje pytanie dotyczy miarki do karmy orijen. Ma ktoś takową na zbyciu? Jeśli tak to chętnie odkupię;) Pytałam w zoologicznym w którym tą karmę kupiłam to Pani mi powiedziała, że ta firma nie robi miarek, ale po przeszperaniu internetu okazało się inaczej ;) Quote
Kolcobrzuch.pl Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje to informuje, że posiadam dość duży zapas miarek do karm dla psów Orijen. Miarki dorzucam do zamówień złożonych w moim sklepie: www.Kolcobrzuch.pl Zapraszam Quote
Ares_biz_pl Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Do Acany posiadam,natomiast jeżeli chodzi o miarkę do karmy Orijen to niestety już nie,poczekaj na dalsze wypowiedzi ze strony Użytkowników na forum i być może coś się znajdzie. Można równie dobrze zastosować tutaj miarkę uniwersalną do karm. Quote
Falilia Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 A może ktoś chciałby sprzedać jedną miarkę do karmy? :) niestety, nigdzie nie mogę jej dostać Weź zwykły kubeczek plastikowy i wagę kuchenną. Wsyp karmę i zważ dosypuj lub ujmij tyle karmy aby wyszła Ci odpowiednia waga, pisakiem narysuj kreseczkę i masz odmierzoną porcję karmy. O matko post z 2011 roku!!!!!!!!! Nie zauważyłam!!!!! Quote
Recommended Posts