Jump to content
Dogomania

>>>Szariczek już nie cierpi, odszedł spokojnie...<<<

Recommended Posts

Posted

Pieniążki będę prosiła teraz, bo zamawiam dla wszystkich psów a to się robi już duży koszt. Wysłałam już zamówienie, teraz czekam na rabaty to podam dokładnie ile.

Posted

[quote name='Akrum']ciotki, wiecie może czy jest aktualnie jakiś bazarek ogłoszeniowy??
trzeba by Szarikowi nowe ogłoszenia znów zrobić...[/QUOTE]

CatAngel robi ogłoszenia, 130 - 15 zł.

Posted

własnie przed świętami już nie chciałam nikogo ścigać, a tu proszę - sami się przypominają :) dobrze, przynajmniej pracy mi zaoszczędziłaś :)

pozdrowienia dla Szarika i mizianko za uszkiem :)

Posted

zapomniałam napisać, że pieniążki na Szarika poszły w jednym przelewie z Fifką - ale zaznaczyłam ile na kogo, więc mam nadzieję, że to nie będzie problem.

mam też nadzieję, że jak wczoraj robiłam przelew, to dzisiaj pieniążki powinny dojść - najpóźniej jutro.

Posted

Szariczek jak zwykle niedobry, panoszy się i spina z kim się da. Zębów to to nie ma a rzuca się na z motyką na słońce. Jak mu się coś ubzdura to broni wszystkiego, Pani, głasków,miski (nie tylko swojej), posesji, posłania i krzywych min. Ech. Zawadiaka z nie go.

Posted

[quote name='Akrum']Szariku, chłopie co się z tobą dzieje?
Jeśli tak dalej się będziesz zachowywał,to nikt nie będzie chciał cię adoptować :([/QUOTE]

Właśnie dlatego musi iść do adopcji. Ja mam tu za dużo zwierząt i Szarik ma przed kim bronić. Najlepiej do domu z suczką. On swoich ludzi nie gryzie, żeby było jasne. Rzuca się do innych psów. Do obcych ludzi też jest ok, dopóki ktoś go nie zaczepia.

Posted

[quote name='LILUtosi']Właśnie dlatego musi iść do adopcji. Ja mam tu za dużo zwierząt i Szarik ma przed kim bronić. Najlepiej do domu z suczką. On swoich ludzi nie gryzie, żeby było jasne. Rzuca się do innych psów. Do obcych ludzi też jest ok, dopóki ktoś go nie zaczepia.[/QUOTE]
Musi miec swojego ludzia...ogloszenia, ogloszenia...

Posted

Przeklejam TU APEL:

Zarząd Stowarzyszenia Help Animals, na wniosek którego wszczęto śledztwo w sprawie obornickiego gabinetu - hotelu dla zwierząt prowadzonego przez S.G. prosi wszystkich, którzy mają jakiekolwiek dowody lub informacje dotyczące tegoż "hotelu" o pilny kontakt:
660 764 352 Komendant Policji p. Gajewski
604 974 423 Darek - PREZES STOWARZYSZENIA HELP ANIMALS
lub bezpośrednio z Prokuraturą Rejonową w Trzebnicy

Proszę też o rozpropagowanie tego apelu, ponieważ mam awarię domowego komputera a w pracy nie mogę zbyt wiele czasu pisać na wątkach.
Tylko błagam o nie "pranie brudów" na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/180558-3-psiaki-z-Dobrocina-czekaj%C4%85-na-nasz%C4%85-pomoc.-POTRZEBUJ%C4%84-OG%C5%81OSZE%C5%83-%C5%BCeby-znale%C5%BA%C4%87-DS%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/180558-3-psiaki-z-Dobrocina-czekaj%C4%85-na-nasz%C4%85-pomoc.-POTRZEBUJ%C4%84-OG%C5%81OSZE%C5%83-%C5%BCeby-znale%C5%BA%C4%87-DS!!![/URL]