Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wpłynęły pieniążki od:
Agata.Sonia - 30 zł
Paulina K. - 15 zł
kto się przyznaje do tej wpłaty bo nie było nicku???

za wpłaty ślicznie dziękujemy

Posted

LILUtosi a doszły już pieniążki??
przelew robiłam 28 marca. ostatnio coś si PKO zepsuło, kiedyś robiłam przelew i tego dnia kasa dochodziła do odbiorcy, a teraz czasami kilka dni idzie.
chyba czas pomyśleć o zmianie banku :angryy:

Posted

LILUtosi napisał(a):
Wpłata jest. Dziękuję bardzo.

uf... a już się bałam, że coś się znów sknociło.
trzeba by znów zrobić nowe ogłoszenia Szarikowi.

jest ktoś chętny by zakupić np na bazarku??

Posted

kiedyś miał banerek, bo sama go zamawiałam i pamiętam że z nim długi czas w podpisie chodziłam.
Jak prosiłam o deklaracje na Szarika, jak chodziłam po wątkach to właśnie wtedy go miałam w podpisie.
Potem jednak wprowadzone zostały ograniczenia co do podpisu i byłam zmuszona usunąć banerek.

Posted

Poruszam ostatecznie temat zabezpieczenia przeciw kleszczowego. Proponuje obroże KILTIX
http://allegro.pl/obroza-kiltix-duza...566521809.html

Obroża niby ma działać 7 miesięcy, koszt: duża 42,97, średnia 43,40 - nie wiem dlaczego średnia drożej. Będę zamawiać więcej, więc wydaje mi się że Pan podaruje koszty wysyłki. Jutro będę dzwonić.
Proszę o wyrażenie zgody lub zaproponowanie czegoś innego.

Posted

Jako księgowa Szarika myślę że mam jakiś wpływ na decyzje, więc skoro nikt inny swojego zdania nie wyraził, to ja jestem za tym, byś zamówiła LILUtosi obróżkę dla Szarika. Ja miałam z tej firmy w zeszłym roku dla moich psiulków i przez cały okres noszenia obróżki żaden z psiaków nie przyniósł kleszcze do domu.
One są trochę drogie, ale moim zdaniem bardzo dobre.

Zamawiaj LILUtosi. Pieniążki teraz przesłać czy razem z opłatą za DT??

Posted

z uwagi na to,że mnie na dogo kilka dni nie było, dopiero teraz odnotowuję wpłaty z 11 kwietnia, a więc wpłynęły pieniążki od:
OLENA84 - 10 zł
Paulina K. z Częstochowy (brak nick'u) - 10 zł