Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alina71 napisał(a):
Azja podoba się mojej kolezance ktora kończy budowe domu. Ale to jeszcze potrwa.

Jeśli do tej pory nie znajdzie sie sensowny dom dla niej, to dobre i takie światełko w tunelu.

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dziś w schronisku z koleżanką z pracy. Już kiedyś ją widziała. Dziś całą wizyte przesiedziała obok Azji. Tylko, że budowa jej domu skończy się wiosną.
W każdym bądź razie głęboko w serce zapadła piękna Magdzie.

Posted

U niej miałaby jak w raju. Zobaczymy. Jeśli się Azji uda wyjść wczesniej to namówimy Magde na innego wielkopsa. Albo na dużych braciszków, tych obok labradora. :evil_lol:

Posted

Ależ wczoraj pogadałam z panem z Płocka. Chciał Azje bo ma pięknego psa i fajne szczeniaczki by były. Nie potrafił zrozumieć co takiego daje suczynie /lekarstwa/ że nie może mieć dzieci:-o. Wykład o sterylizacji, o pseudohodowlach itd. Nie zraził sie wcale. Nawet mnie nie wkurzył. Cóż Azja by tam miała tak dobrze, a ja wredna jestem i nie chce dać psu troche szczęścia.:angryy::evil_lol:

Posted

Oż Ty brzydalu:angryy: Przecież po to są suczki żeby rodziły, żle się czują jak nie mają małych co cieczkę:roll:
Mentalność niektórych jest przerażająca. :shake:

Posted

Jeden dzisiaj sensowny pan zadzwonił. Gadaliśmy długo, wypadł dość pozytywnie. Obiecał w tym tygodniu przyjechać do schroniska na "zapoznanie". Zobaczymy co z tego wyniknie.

Posted

shanti napisał(a):
Jeden dzisiaj sensowny pan zadzwonił. Gadaliśmy długo, wypadł dość pozytywnie. Obiecał w tym tygodniu przyjechać do schroniska na "zapoznanie". Zobaczymy co z tego wyniknie.

Trzymam mocno kciuki za sunie.