Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W domku będzie jutro w południe. Dziś Magda była u niej, wyczesała ją pogadały, pospacerowały. Szykują się na przyjęcie.
Jutro udokumentuje zdjęciami wyjazd Azji.
Aha macie pomysł na jakieś imię?

Posted

[quote name='uzona']Ależ wiadomość :):):) Azja chyba urodziła się w czepku :lol:

A co z tym panem, który przymierzał się do adopcji Azji? może byłby zainteresowany inna sunią azjatycką. Mamy taką biedę w okolicy Puław. Jeśli nadal jest zainteresowany, to czy mogłabyś podesłać mu informacje o niej? Tu link i zdjęcia http://www.psiarnia.pl/viewtopic.php?f=6&t=1120&st=0&sk=t&sd=a&sid=6933be947fe0c4a413292ff31c37c0e7

Jak na razie się nie odezwał, ale oczywiście że mu podeślę.

Posted

Azi się juz zadomowiła:)Cała rodzina jest nią zachwycona i szybko Nam pokazałą, ze "cicha woda brzegi rwie" Po godzinie uciekła aby przywitać sie z wszystkimi psami na ulicy i grzecznie wróciła do siebie. Za płotem ma przystojnego labradora i cały czas merdają do siebie, wiec na nudę chyba nie narzeka:) Za nami pierwszy dzień i wiem, że każdy kolejny będzie lepszy:) Najważniejsze, że jesteśmy razem

Posted

julia3020 napisał(a):
Azi się juz zadomowiła:)Cała rodzina jest nią zachwycona i szybko Nam pokazałą, ze "cicha woda brzegi rwie" Po godzinie uciekła aby przywitać sie z wszystkimi psami na ulicy i grzecznie wróciła do siebie. Za płotem ma przystojnego labradora i cały czas merdają do siebie, wiec na nudę chyba nie narzeka:) Za nami pierwszy dzień i wiem, że każdy kolejny będzie lepszy:) Najważniejsze, że jesteśmy razem

Az serce rośnie czytając takie słowa :)

Posted

Pilnujemy, zeby nie uciekała ale kto przypuszczał, że przeskoczy przez siatke:0 . Azi jest sprytniejsza i jak zabezpieczymy jedno miejsce znajduje sobie inne. Dajemy sobie rade i mam nadzieje, że juz więcej nas nie przechytrzy:)

Posted

Wiem, że ma codziennie gotowane jedzonko, codziennie ponad godzinny spacer. Wiem, że zabezpiecznia są poprawione. Ale wiem też, że bardzo psa polubił tata Magdy. I ciekawa jestem co będzie wiosną.
Wiem, że z psem rodziców razem biegają po ogrodzie i nie ma agresji, może dlatego, ze to pies.
Reszte musi dopisać Magda. :)