Dominika 0_0 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ale cudnie ! fajnie że Azja znalazła swojego człowieka ; ) Quote
uzona Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ależ wiadomość :):):) Azja chyba urodziła się w czepku :lol: A co z tym panem, który przymierzał się do adopcji Azji? może byłby zainteresowany inna sunią azjatycką. Mamy taką biedę w okolicy Puław. Jeśli nadal jest zainteresowany, to czy mogłabyś podesłać mu informacje o niej? Tu link i zdjęcia http://www.psiarnia.pl/viewtopic.php?f=6&t=1120&st=0&sk=t&sd=a&sid=6933be947fe0c4a413292ff31c37c0e7 Quote
dominika_06 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 suepr!!!!!!!! Azja w domku!!!!!!!!! :D :D nareszcie będzie szczęśliwa ;) Quote
alina71 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 W domku będzie jutro w południe. Dziś Magda była u niej, wyczesała ją pogadały, pospacerowały. Szykują się na przyjęcie. Jutro udokumentuje zdjęciami wyjazd Azji. Aha macie pomysł na jakieś imię? Quote
uzona Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='alina71']. Aha macie pomysł na jakieś imię?[/QUOTE] A Azja ? jest bardzo ładnie............no i idealnie pasuje do niej :cool3: Quote
shanti Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='uzona']Ależ wiadomość :):):) Azja chyba urodziła się w czepku :lol: A co z tym panem, który przymierzał się do adopcji Azji? może byłby zainteresowany inna sunią azjatycką. Mamy taką biedę w okolicy Puław. Jeśli nadal jest zainteresowany, to czy mogłabyś podesłać mu informacje o niej? Tu link i zdjęcia http://www.psiarnia.pl/viewtopic.php?f=6&t=1120&st=0&sk=t&sd=a&sid=6933be947fe0c4a413292ff31c37c0e7 Jak na razie się nie odezwał, ale oczywiście że mu podeślę. Quote
shanti Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Na razie umówiliśmy się że DT. To pies jednak specyficzny. Ale coś czuję że zmieni się na DS :lol: Quote
julia3020 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Azi się juz zadomowiła:)Cała rodzina jest nią zachwycona i szybko Nam pokazałą, ze "cicha woda brzegi rwie" Po godzinie uciekła aby przywitać sie z wszystkimi psami na ulicy i grzecznie wróciła do siebie. Za płotem ma przystojnego labradora i cały czas merdają do siebie, wiec na nudę chyba nie narzeka:) Za nami pierwszy dzień i wiem, że każdy kolejny będzie lepszy:) Najważniejsze, że jesteśmy razem Quote
dominika_06 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 ale super, Azja ciesz się z tego domku!!! ;) Quote
uzona Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 shanti napisał(a):Jak na razie się nie odezwał, ale oczywiście że mu podeślę. Dziękuję :) Quote
uzona Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 julia3020 napisał(a):Azi się juz zadomowiła:)Cała rodzina jest nią zachwycona i szybko Nam pokazałą, ze "cicha woda brzegi rwie" Po godzinie uciekła aby przywitać sie z wszystkimi psami na ulicy i grzecznie wróciła do siebie. Za płotem ma przystojnego labradora i cały czas merdają do siebie, wiec na nudę chyba nie narzeka:) Za nami pierwszy dzień i wiem, że każdy kolejny będzie lepszy:) Najważniejsze, że jesteśmy razem Az serce rośnie czytając takie słowa :) Quote
julia3020 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Z psem moich rodziców polubili się od razu i nie ma żadnych przejawów agresji. Oczywiście kontakt przez siatke jak na razie ale sądze, ze nie będzie problemów. Quote
monika55 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Tylko prosimy bardzo pilnować ja żeby nie uciekała. Quote
julia3020 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Pilnujemy, zeby nie uciekała ale kto przypuszczał, że przeskoczy przez siatke:0 . Azi jest sprytniejsza i jak zabezpieczymy jedno miejsce znajduje sobie inne. Dajemy sobie rade i mam nadzieje, że juz więcej nas nie przechytrzy:) Quote
shanti Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 To ona przeskakuje przez siatkę :crazyeye: W schronisku taka ruchliwa nie była. Quote
uzona Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Co słychać u ślicznej Azji, jak się sprawuje? Quote
alina71 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Wiem, że ma codziennie gotowane jedzonko, codziennie ponad godzinny spacer. Wiem, że zabezpiecznia są poprawione. Ale wiem też, że bardzo psa polubił tata Magdy. I ciekawa jestem co będzie wiosną. Wiem, że z psem rodziców razem biegają po ogrodzie i nie ma agresji, może dlatego, ze to pies. Reszte musi dopisać Magda. :) Quote
Recommended Posts