uzona Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 alina71 napisał(a):Wiem, że ma codziennie gotowane jedzonko, codziennie ponad godzinny spacer. Wiem, że zabezpiecznia są poprawione. Ale wiem też, że bardzo psa polubił tata Magdy. I ciekawa jestem co będzie wiosną. Wiem, że z psem rodziców razem biegają po ogrodzie i nie ma agresji, może dlatego, ze to pies. Reszte musi dopisać Magda. :) To lepiej być nie mogło :) Może się okazać, że Azja zostanie u Taty, a Magda...........a Magda przygarnie drugą Azje :) Quote
monika55 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Ciesze sie że bezpieczna. To zmienie troche tytuł. Quote
julia3020 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mage powiedzieć z czystym sumieniem, ze Azii się zadomowiła. Przestała kombinować żeby uciec a to chyba duży plus. Chyba zrozumiała, że u mnie nic złego ją nie spotka a codzienne spacery stały się naszym rytuałem i chyba dały jej poczucie bezpieczeństwa. W środę po pracy pojechałyśmy zobaczyć jej przyszły dom i chyba się jej spodobało bo od razu obsikała działke wzdluż płotu znaczać swój teren:) Jest członkiem naszej rodziny więc każdy wyjazd planujemy tak żeby zabrać Azi ze sobą. Wczoraj byliśmy na 3-godzinnym spacerze i nie ukrywam że obie padłyśmy po powrocie:) Tylko nie wiem dlaczego na widok moje męża bardziej się cieszy niż na mój ale kto zrozumie kobietę;) Quote
shanti Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 No cóż, w schronisku też zaczepiała naszych panów, a szczególnie upodobała sobie jednego :evil_lol: To dobrze że Azja się zadomowiła. :lol: Quote
alina71 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Azja na pewno zostaje u Magdy :) Można zmienić tytuł. :) Po weekendzie zrobie wizyte poadopcyjną wraz z sesją. Quote
julia3020 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dziękujemy:) Dziś Azja stała się prawowitym członkiem Naszej rodziny:)Ciągle się docieramy ale nie wyobrażam sobie dnia bez Naszych wspólnych spacerów i droczenia się z nią gdy w deszczowy dzień nie chce nigdzie ze mną iść:) Ona uwielbia pieszczoty a ja gdy liże mnie po nosku:) Ja jej staram się wszystko tłumaczyć a ona i tak idzie swoją drogą:) Ja ciągle do niej coś mówię a ona zerka na mnie zastanawiając się kiedy skończę:) Ja rano witam ją miską pysznego jedzenia a ona odwraca się na drugi bok z pretensjami w oczach, ze ją obudziłam:) I nie ma co ukrywać-to się nazywa Miłość ;) Quote
alina71 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Pięknie to napisałaś Magda. :) Fajną masz tą córcie z futrem. :) Kiedy ja tak pokocham na amen. Quote
shanti Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Bardzo, bardzo się cieszę, że ktoś tak Azję pokochał. Chyba w swoim krótkim życiu do tej pory nie była tak kochana. A psy to czują. Dziękuję Magdo :loveu: i dziękuję Alinko, bo Ty Magdę do nas przyprowadziłaś:loveu: Quote
monika55 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Jak sie ciesze. Zmieniam tytuł. Quote
uzona Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 julia3020 napisał(a):Dziękujemy:) Dziś Azja stała się prawowitym członkiem Naszej rodziny:)Ciągle się docieramy ale nie wyobrażam sobie dnia bez Naszych wspólnych spacerów i droczenia się z nią gdy w deszczowy dzień nie chce nigdzie ze mną iść:) Ona uwielbia pieszczoty a ja gdy liże mnie po nosku:) Ja jej staram się wszystko tłumaczyć a ona i tak idzie swoją drogą:) Ja ciągle do niej coś mówię a ona zerka na mnie zastanawiając się kiedy skończę:) Ja rano witam ją miską pysznego jedzenia a ona odwraca się na drugi bok z pretensjami w oczach, ze ją obudziłam:) I nie ma co ukrywać-to się nazywa Miłość ;) Pięknie napisane, tę MIŁOŚĆ widać w każdym słowie. Życzę Wam wielu radosnych wspólnych lat :lol: Quote
alina71 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Azja na noworocznym wyjeździe z Magdą i jej rodziną w górach. :) Miała tereny do zwiedzania i dwie rodziny rąk do głaskania. ;) :) Quote
shanti Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A ja miałam o nią dziś telefon. Ale miło jest powiedzieć, że psiak już w domu:lol: Quote
alina71 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Nie Azja jest zadomowiona na dobre. Tata Magdy bardzo o nią dba, Magda codziennie wozi gotowane jedzonko. Także wszystko jest dobrze. Jeszcze trochę i wszyscy zamieszkają razem w domu. Quote
Recommended Posts