Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aha Basia miała wiele lat psa to raz, dwa naloty i tak jej zrobie. ;) Trzy muszę jakiś czas wziąść oddech bo nie myślałam, że będzie tak ciężko gdy odjeżdzalam a Suzi chciała iść za mną.
To chyba można zamknąć wątek, ja będę trzymała kciuki za szybką aklimatyzację mojego serduszka. Dzwoniłam niedawno to byli na spacerku.

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alina71 napisał(a):
Suzi ma dom. Fajny.
U mojej koleżanki. To spokojna miła rodzina. Dwoje większych dzieci niż mój młody.
Od dłuższego czasu myśleli o psie, Basia zakochała się w Suzi. Dzieci do szkoły nie chciały iść tak czekały. Koleżanka pracuje u mojej siostry ich dzieci razem chodzą do szkoły, ja z Basią kiedyś pracowałam. I jej siostrą i mamą. To porządni ludzie. Przekazałam jej dużo o Suzi, ona pytala, dzwoniła jeszcze, ja też.
Zryczałam się jak nie wiem co, moje dziecko też. Ale nei ja tu ważna. Ważne, że ona będzie w dobrych rękach.

super!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepsze wyjście z możliwych bo Alina będzie miała i domek i Suzi na oku! :laola:

alina71 napisał(a):
To chyba można zamknąć wątek, .

nie, może nie zamykajcie wątku!!! będziesz tu mogła napisać coś o nowym domu Suzi, jakieś zdjęcia, może i o Sisi sie czegoś dowiemy?

Posted

Nie pojde bo się porycze. Za jakiś czas pójde porobić zdjęcia.
Wiem od siostry, że Suzi czuje się tam coraz lepiej. W pierwszy dzień była bardzo nieśmiała ale spokojna, nie wiedziała co jej wolno. Z każdym dniem jest lepiej, dzieci chętnie chodzą z nią na spacery. Mąż Basi zdobył jej serce po kilku godzinach i już razem śpią. ;)
Ma legowisko w pokoju dzieci, rodzina jest w niej zakochana, decyzje o psie podjęli dawno, szczęściem, że stanęli sobie na drodze.
Fotki po długim weekendzie.

Posted

Ja żałuje każdego dnia. Ale nie byłam w stanie walczyć z całą rodziną i TZ. Strasznie mi jej brakuje. Nigdy już nie spotkam tak wyjątkowego psa. Boli jak diabli.
Dobrze, że ma tam dobrze.

Posted

Znalazłaś jej dobry dom i z tego powinnas sie cieszyć. :lol: Jak przyjdzie czas i powiesz, że już jestescie gotowi na powiekszenie rodziny ;) to zarzucę Cię mnóstwem propozycji cudnych, wyjątkowych i przekochanych psiaków. Wiesz ile ich mamy, bo bywasz. ;)

Posted

Myślałam o tym. Jeśli się nadaję. :oops:
Ale pewnie nie do każdego przypadku. Bo ja pracuje, mogę wziąść dzień dwa wolnego, mogę skrócić dniówke ale generalnie nie będę w stanie zapewnić całodobowej opieki.

Posted

Byłam na wizycie poadopcyjnej u Suzi.
Ma ładne posłanie ale śpi na kanapie na kocu polarowym albo w łóżku z państwem. ;) Głowa na podusi. A co.
Wcina jedzonko gotowane a, że Basia dobrze gotuje więc piękna ma się dobrze. ;)
Już nie popiskuje w domu, jak weszłyśmy księżniczka się budziła. Szał radości na powitanie, potem zobaczyła mnie i też dostałam mnóstwo buziaków.
Jest w niej mnóstwo radości energii, na spacerze szalała, szczekała ale grzecznie wracała zawołana. Wprawdzie wsiadła mi do auta więc się śmiałam, ze to cygański pies.
Wyściskałam ją, dałam buziaka na pożegnanie i cieszę się bo trafiła świetnie.
Zdjęcie zaraz wstawie.
Aha jest obcięta na sznaucerkę wygląda rewelacyjnie.