Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
o Boziu a ten drugie oczko co z nim? czy jest leczony na nie? gdzie teraz przebywa?:-( :shake:

Ewlee jest wolontariuszką z łódzkiego schroniska. Psinek czeka na dom w schronie.

Posted

W zwierzetarni, gdzie wydaje sie mi ze byc powinien, dowiem sie czy oczko wogfole jest leczone...
A tak wogole czarnus trafil do schronu 14 maja....

Posted

oktawia7 napisał(a):
podbijam go-zostałam bana za szeroki podpis

mi usunieto podpis i dostalam ostrzezenie. Czy to znaczy ze co, za duzy ten banerek czy dwa banerki to bylo za duzo?

Posted

Dorothy napisał(a):
mi usunieto podpis i dostalam ostrzezenie. Czy to znaczy ze co, za duzy ten banerek czy dwa banerki to bylo za duzo?

O piękna Dorothy-co ja dsiaj przeżyłam za moje za duże banerki:placz: czekam na pomoc we wstawieniu Czarusia i teraz mam Dziadunia-chcę mieć obok Czarusia i...Konstytucję tę fioletową ale to chyba szczyt moich marzeń nie do spełnienia:shake: poczekam na pomoc a póki co podbijam Czarusia i czekam na informacje o jego zdrowiu i tym oku:-(

Posted

hmm, :evil_lol:
co za komplimenta :cool3:
cholera skad ja mam wiedziec ile pixeli ma moj baner???
ja mam komputerowstret! Ja nie lubie sie interesowac takimi *******ami!!!!:placz:

Posted

dzisiaj pytalam sie wetki, odpowiedziala, ze zacmy sie nieleczy- jedynie operuje..i stwierdzila ze operacji mogl by nieprzezyc........
zdjec niemialam jak zrobic, bo przebywa w miejscu gdzioe ja niemam prawa wejscia:(

Posted

Ewlee napisał(a):
dzisiaj pytalam sie wetki, odpowiedziala, ze zacmy sie nieleczy- jedynie operuje..i stwierdzila ze operacji mogl by nieprzezyc........
zdjec niemialam jak zrobic, bo przebywa w miejscu gdzioe ja niemam prawa wejscia:(

są najnowocześniejsze metody na przykład przeszczepu siatkówki oka u psów jak również u ludzi wiadomo, że on musi najpierw nabrać kondycji, wydobrzeć a potem po przejściu odpowiednich badań zakwalifikowanym do zabiegu =wszystko jest do wykonania-tylko proces ten musi się rozpocząć w nowym domu-dobrym domu-który dzielnie będzie walczył o jego zdrowie. Szkoda, że zdjęć nie pozwolono Ci zrobić:shake: