Ewlee Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Piesek ma około 10 lat, ma zaćmę na oczku.....Psinka jest niewielka... Może się znajdzie chetny na dziadziusia... Quote
Ewlee Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 CZarnusiu..dziadziusiu..pokaż wszytskim pysia, i chore oczko....!! Quote
oktawia6 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 o Boziu a ten drugie oczko co z nim? czy jest leczony na nie? gdzie teraz przebywa?:-( :shake: Quote
lewkonia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 oktawia6 napisał(a):o Boziu a ten drugie oczko co z nim? czy jest leczony na nie? gdzie teraz przebywa?:-( :shake: Ewlee jest wolontariuszką z łódzkiego schroniska. Psinek czeka na dom w schronie. Quote
Dorothy Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 prosimy wiecej zdjec i WIECEJ INFORMACJI jaki charakter (psy dzieci)!!!! Quote
Ewlee Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Zdejci sproboje zrobic w piatek, znajac schronisko..to niejest podjete zadne leczenie:/ Quote
Monia_ Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Cudny dziadunio!!! Kto znajdzie kącik w sercu i domku dla tego maleństwa? Quote
Ewlee Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Postaram sie pocykac mu jakies(O ile mi go pozwola wyniesc:/) Quote
oktawia6 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 dobrze, czekamy i napisz dalej czy oko nadal jest nie leczone:shake: czy może już jest:multi: Quote
kasia_m Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 jak mozna takiemu psu odebrac wlasny kat i miske ???:shake: Quote
Dorothy Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Lupe jak zwykle :calus: :calus: :calus: niezawodna Quote
Ewlee Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 W zwierzetarni, gdzie wydaje sie mi ze byc powinien, dowiem sie czy oczko wogfole jest leczone... A tak wogole czarnus trafil do schronu 14 maja.... Quote
oktawia6 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ja podnoszę te biedactwo i wzięłam sobie od uzdolnionej Lupe ten banerek jego-Lupe już ja to nawet wiem, że banerki to Twoja specjalność;) Quote
Dorothy Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 oktawia7 napisał(a):podbijam go-zostałam bana za szeroki podpis mi usunieto podpis i dostalam ostrzezenie. Czy to znaczy ze co, za duzy ten banerek czy dwa banerki to bylo za duzo? Quote
oktawia6 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Dorothy napisał(a):mi usunieto podpis i dostalam ostrzezenie. Czy to znaczy ze co, za duzy ten banerek czy dwa banerki to bylo za duzo? O piękna Dorothy-co ja dsiaj przeżyłam za moje za duże banerki:placz: czekam na pomoc we wstawieniu Czarusia i teraz mam Dziadunia-chcę mieć obok Czarusia i...Konstytucję tę fioletową ale to chyba szczyt moich marzeń nie do spełnienia:shake: poczekam na pomoc a póki co podbijam Czarusia i czekam na informacje o jego zdrowiu i tym oku:-( Quote
Dorothy Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 hmm, :evil_lol: co za komplimenta :cool3: cholera skad ja mam wiedziec ile pixeli ma moj baner??? ja mam komputerowstret! Ja nie lubie sie interesowac takimi *******ami!!!!:placz: Quote
Ewlee Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 dzisiaj pytalam sie wetki, odpowiedziala, ze zacmy sie nieleczy- jedynie operuje..i stwierdzila ze operacji mogl by nieprzezyc........ zdjec niemialam jak zrobic, bo przebywa w miejscu gdzioe ja niemam prawa wejscia:( Quote
oktawia6 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ewlee napisał(a):dzisiaj pytalam sie wetki, odpowiedziala, ze zacmy sie nieleczy- jedynie operuje..i stwierdzila ze operacji mogl by nieprzezyc........ zdjec niemialam jak zrobic, bo przebywa w miejscu gdzioe ja niemam prawa wejscia:( są najnowocześniejsze metody na przykład przeszczepu siatkówki oka u psów jak również u ludzi wiadomo, że on musi najpierw nabrać kondycji, wydobrzeć a potem po przejściu odpowiednich badań zakwalifikowanym do zabiegu =wszystko jest do wykonania-tylko proces ten musi się rozpocząć w nowym domu-dobrym domu-który dzielnie będzie walczył o jego zdrowie. Szkoda, że zdjęć nie pozwolono Ci zrobić:shake: Quote
Recommended Posts