Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Odnośnik do pierwszego zdjęcia :
[url]http://fooh.pl/pokaz/2aab3ea042ab1598d4903322113aec17_Zdjecie046.jpg[/url]

Odnośnik do drugiego zdjęcia :
[url]http://fooh.pl/pokaz/0856fd84685bae587877f5ed777f5742_Zdjecie044.jpg[/url]

Obiecane fotki.

Posted

ale superaśny :) śliczny jest, taki pudlo-owczarek nizinny, nochal ma wyraźnie po owczarku nizinnym albo ewentualnie po sznaucerze. Ja na tych zdjęciach widzę jak on bardzo chce mieć pana i jak chce do domku. Wyglada na grzecznego, inteligentnego pieska, który nie stracił jeszcze nadziei

Posted

[quote name='sylwiaso']Nie mogłam wejść na dogo.od 22(cholera)mam wolny kojec!tylko tak jak pisała KarOla moje kojce są na zewnątrz!pomyślcie dobrze!!![/QUOTE]

Lepszy wolny kojec niz ulica.....

Posted

Sylwia, odezwij się do papatkiole na PW. Pogadaj z nim proszę o przywiezieniu psa. Wysłałam Ci smsa, bo coś mi stary tel. nie łączy, wybieram numer i coś się zawiesza.

Posted

[quote name='majqa']Sylwia, odezwij się do papatkiole na PW. Pogadaj z nim proszę o przywiezieniu psa. Wysłałam Ci smsa, bo coś mi stary tel. nie łączy, wybieram numer i coś się zawiesza.[/QUOTE]

Napisalam do Arktyki....zobaczymy czy da rade....nie mialam telefonu bo bym odrazu zadzwonila...ma naszego Pudlisia...jest mu tam super...

Posted

[url]http://fooh.pl/pokaz/0856fd84685bae587877f5ed777f5742_Zdjecie044.jpg[/url] - czy Bingo nie ma ogonka, czy też tak mocno kołtuny mu się splątały, że aż ogonka unieść nie może?

Posted

Dziewczyny moje, ja rozmawiałam z Adamem o transporcie w sensie odbioru z Radomska. Tak jak mówię, w mojej opinii psiaczki powinny być złapane jutro, tak aby Adam rano mógł je swobodnie zabrać. Chciałabym o tym porozmawiać z p. Elą, czy je złapie i przetrzyma i rano ona mi je przywiezie czy ja po nie pojadę, czy też Adama pokieruje do niej. Czy jutro je złapiemy i na ten jeden dzień umieścimy w hotelu w Radomsku żeby już nam nie uciekły. Jakoś to trzeba dograć wszystko.

Posted

[quote name='coronaaj']Napisalam do Arktyki....zobaczymy czy da rade....nie mialam telefonu bo bym odrazu zadzwonila...ma naszego Pudlisia...jest mu tam super...[/QUOTE]
OK, to czekamy na odpis.

Posted

[quote name='Temida']Dziewczyny moje, ja rozmawiałam z Adamem o transporcie w sensie odbioru z Radomska. Tak jak mówię, w mojej opinii psiaczki powinny być złapane jutro, tak aby Adam rano mógł je swobodnie zabrać. Chciałabym o tym porozmawiać z p. Elą, czy je złapie i przetrzyma i rano ona mi je przywiezie czy ja po nie pojadę, czy też Adama pokieruje do niej. Czy jutro je złapiemy i na ten jeden dzień umieścimy w hotelu w Radomsku żeby już nam nie uciekły. Jakoś to trzeba dograć wszystko.[/QUOTE]

No tak by było idealnie, tym bardziej ze juz na pokładzie bedzie psinka i nie za bardzo usmiecha mi się szukanie psiaka po nieznanych terenach ;)

Posted

Jestem po rozmowie z p. Elą. Psiaczki pozwalają do siebie podejść i się pogłaskać, ale nie wiemy jak zareagują na próbę złapania. Ale Temida wasza już różne psy łapała, więc może. Pani Ela nie ma doświadczenia w sprawach łapanek (choć to kobieta serce), więc ja pojadę osobiście i postaram się uczynić co w mojej mocy.
Psiaki dzisiaj były by przetrzymane w hoteliku, gdzie moje psinki. Oba są malutkie. Jesteśmy umówione tak po 15.

Posted

Czy ktos może załatwić golenie dla kudłatego w łodzi?
Durgie pytanie czy jest możliwość zaszczepienia psiaków od razu w tym hoteliku w radomsku?
Ważne że musza tez mieć szczepienie przeciwko kaszlowi.
Jakby co w łodzi się będzie jakoś załatwiało ;)