Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

O ile, Adam, te 2 tyg. nie zaważą na tym, że sunia Elinki będzie miała cieczkę, bo wtedy, jak rozumiem, Elinka nie przyjmie niekastrowanego psa. Samej Elince będą wtedy potrzebne, przy takim obrocie spraw, dzień, dwa na dogranie z wetem kastracji.

Posted

Jeny wiecie co? Gdy jestem w sklepie spożywczym i nie mogę się zdecydować, którą czekoladę wybrać to kupuję obie. Tu jest za dużo tych gdyby... ale...jeśli... co by gdyby...i szybko. Nie wiadomo co zdecydować, aby to było najlepsze dla Bingo?
Wielka szkoda, że papatkiole nie może pojechać z Bingo po niedzieli, ale trudno. Wiem, że oprócz nas Adam ma też inne zobowiązania, nie mogę go zatrzymywać czekając, aż pogoda się zmieni. Zresztą sytuacja chyba sama już się klaruje. Według powyższych postów wychodzi, że pies najpierw powinien być zaszczepiony, a po dwóch tygodniach kastrowany. Czyli dobrze się składa z tym transportem papatkiole za dwa tygodnie. Teraz chłopaka można zaszczepić. Moja Luola w tym czasie będzie mogła (jeśli?) sobie spokojnie cieczkować. Po dwóch tygodniach Bingo do mnie przyjeżdża i od razu idzie do weta na kastrację. A teraz, aby chłopak nie marzł za bardzo może ma ktoś jakiś gotowy kubraczek wielkości pudelka? I czy Bingo jest odrobaczony, bo umknęło to mojej uwadze?

Posted

Tylko, że jest jeden problem. Iksik. Przed chwilą byłam na jego wątku, biedak potrzebuje teraz tyle Waszej uwagi i czasu. :sad: Może jednak by było lepiej, gdyby Bingo przyjechał do mnie w ten piątek?

Posted

Elinko, sprawa Iksika nie może Cię obciążać. :shake:
Kto mógł przewidzieć, że będzie, co już wyszło u Iksika. :-(

Wracam do tematu jak bumerang - dlatego też parłam na badania u Bingo.
Zostawmy może jednak sprawę tak jak jest. Chcę być spokojna, właśnie dla Twojego i Twoich Bliskich dobra, że wsio jest OK (m.in. w badaniach), że Binguś opisywany jako łagodny baranek, z upływem czasu nie odstawi jakiejś polki i, że będzie, zabezpieczony zaszczepieniem.

Posted

Cioteczki Kochane!!!!jest mi bardzo przykro,że nie mam hoteliku z kojcami wewnatrz!ubolewam nad tą sytuacją,ale narazie nic nie mogę zrobić.Chciałabym pomóc Bingusiowi i wziąść go do domu,ale jest już w domu moja Babunia,która nie przeżyje dzielenia się panią z drugim pieskiem.Bardzo,ale to bardzo jest mi przykro!!!!!!!!!!!!

Posted

Ja Ci poubolewam. :mad: :evil_lol: Sylwio, ugięłaś się, bo Ci marudziłam. Lepszy kojec zewnętrzny niż ulica. Zrobiłaś, co w Twojej mocy i za to Ci chwała. :lol:
Buziaki dla Babci! :loveu:

Posted

Dopiszę info.od pani wet.Binguś był odrobaczony teraz 23.09 trzeba go zaszczepić na wirusówki,wścieklizne i jeszcze raz odrobaczyć cena 67zł ta data wypada w czwartek po niedzieli!czekamy na infor.od Elinki

Posted

... czyli najbliższy, ewentualny wydatek u Ciebie Sylwio to pakiet szczepień za 67zł, który przypadnie na 23.09.2010.

[U][B]Przypomnę obecny stan posiadania Bingo:
[/B][/U]
[B]kora78 [/B]- 10zł
[B]Skarpeta Kudłaczy [/B]- 200zł
[B]Pudelkowa Skarbonka[/B] - 100zł
[B]lucia[/B] - 15zł
...........................................
[COLOR=Red][B]325zł[/B][/COLOR]

Z wpłat, do powyższej kwoty, dojdzie jeszcze wpłata od Basi Z.

Posted

[quote name='sylwiaso']Dopiszę info.od pani wet.Binguś był odrobaczony teraz 23.09 trzeba go zaszczepić na wirusówki,wścieklizne i jeszcze raz odrobaczyć cena 67zł ta data wypada w czwartek po niedzieli![B]czekamy na infor.od Elinki[/B][/QUOTE]

tak, jak już pisałam to wcześniej, u nas ostatnio za komplet szczepień płaciłam 60zł, odrobaczenie kosztuje 12zł

Posted

[B]Stan posiadania Bingo się nie zmienia (wpis powyżej). [/B]Kwotę 84zł za morfologię + biochemię zaraz ureguluję przelewem.

Edit:
Telefoniczne info od Sylwii, która dzwoniła do pani doktor (i od której oczywiście odbierze wyniki) - morfologia i biochemia Bingo są dobre!!! :multi:

Posted

Sylwunia, nie rachunki, a wyniki... :-)

[IMG]http://img835.imageshack.us/img835/2264/dscn2769o.jpg[/IMG]

[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/954/dscn2770n.jpg[/IMG]