Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Wielkie dzięki, zakrztusiłam się pepsi. :angryy: Ależ jazda... a tak słodko sobie pewno spali. :evil_lol:[/QUOTE]

jeszcze nie zdążyła odebrac za pierwszym razem to ja od razu znowu i dalej wisze na słuchawce bo pamiętałem że Pani kazała do siebie długo dzwonić żeby się obudziła ;)

Posted

[quote name='papatkiole']jeszcze nie zdążyła odebrac za pierwszym razem to ja od razu znowu i dalej wisze na słuchawce bo pamiętałem że Pani kazała do siebie długo dzwonić żeby się obudziła ;)[/QUOTE]

I w końcu się obudziła, tyle, że nie ta Pani co trzeba. :evil_lol:

Dobrze, że zapisałam sobie numer Adama w komórce to wiedziałam kto dzwoni. :lol:

Jak tam dzisiaj łysolek?

Posted

Feliksik zrobiła cafeanimal dla pudelka na razie na siebie, bo nie mamy namiarów do ogłoszeń. Proszę wstawcie je na wątek pudli w potrzebie, ew. jakieś jeszcze info o psiaczku:p

[URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/czarny-pudel,21750[/URL]

Wg mnie, ale oceniam po niezbyt wyraźnych zdjęciach, to pudel:lol:
Mam nadzieję, że wszystko dobrze przeczytałam, bo jednak zrobiłam to w nocy:cool3:mały zostaje w kraju, w hotelu u Sylwiaso?
Bo tak troszkę gorąco było, że mogłam coś pomieszać:cool3:

Posted

[quote name='Energy']Feliksik zrobiła cafeanimal dla pudelka na razie na siebie, bo nie mamy namiarów do ogłoszeń. Proszę wstawcie je na wątek pudli w potrzebie, ew. jakieś jeszcze info o psiaczku:p

[URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/czarny-pudel,21750[/URL]

Wg mnie, ale oceniam po niezbyt wyraźnych zdjęciach, to pudel:lol:
[/QUOTE]

No to sie nie pomylilam, Bingo w dredach wygladal jak pudelkowaty....wyglada na wiekszego po obcieciu..

Posted

[quote name='coronaaj']No to sie nie pomylilam, Bingo w dredach wygladal jak pudelkowaty....wyglada na wiekszego po obcieciu..[/QUOTE]

To tylko złudzenie, on jest wielkości pudla miniaturowego i raczej drobnej budowy

Posted

To zdjęcia są bardzo mylące;)Feliksik w cafeanimal też chyba wpisała średni. Przypominam prośbę o dane do ogłoszeń, bo Feliksik na razie wpisała tylko swojego maila:p

A i się powtórzę:cool3:-mały zostaje w hoteliku i nigdzie nie jedzie, tak?

Posted

Wszystko będzie jasne po zmierzeniu, bo na oko to on ma ok 35 cm, czyli teoretycznie może być i mini i średni ;-) a jak ma z 38 to już się do średnich załapuje. Jest chudziutki i drobniutki i na oko wygląda jak mini.

Posted

Błagam, dajcie mi chwilę, zapytam kogoś, kogo widziałabym w tych danych kontaktowych, czy mogę je podać. (Dziś przegrałam walkę o swoją sunię. Odeszła.) Jutro zadzwonię do tej osoby. Jeśli się nie zgodzi wezmę to na siebie (o ile nie będziecie mieć nic przeciwko temu). Osobno zrobię też tekst do ogłoszeń dla Bingo i oczywiście w samym ogłaszaniu postaram się pomóc.

Posted

Mam czarną serię, odchodzą staruszki (oczywiście walka o nie trwa do oporu). W ciągu około 2 miesięcy straciłam 2 szesnastolatki, trzecia też około 14 - 16 latka (dziś) i w kwiecie wieku, wychuchaną, nie wychodzącą na zewn. kicię (badania, sekcja etc. nie wyjaśniły przyczyny śmierci). Jestem wrakiem. Tak to z grubsza wygląda. :-(

Posted

Majqa, współczuję Ci bardzo. To boli, gdy nasze pieski, zwierzaki odchodzą. :sad:

[quote name='Temida']Tak, dopóki nie będzie stałego domku.[/QUOTE]

Czyli Bingo do mnie nie przyjeżdża, czy tak?