kacha_wawa Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Czy nikt nie będzie miał mi za złe jak porozwieszam plakaty na warszawskiej Ochocie???? Quote
akucha Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='kacha_wawa']Czy nikt nie będzie miał mi za złe jak porozwieszam plakaty na warszawskiej Ochocie????[/QUOTE] Jakie "za złe" cioteczko!!! Klej, gdzie tylko sie da :buzi: Ona musi do domu... musi, bo nie przeżyje!!! Quote
Tigraa Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Sarunia nie ma juz mleczka,sprawdzalysmy:-( Jest sama w boksie,szczeniaczek adoptowany. Dziewczyny bierzcie na mamke tamta z Opola-chociaz ona będzie miala domek,Sarunia nie moze karmic. Quote
red Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Aniu, ona teraz pójdzie na bytowe boksy:-( Takie maleństwo... Quote
akucha Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 No to koniec..., pokarmu nie ma, maluszek adoptowany, a ona na boksy bytowe...:shake: Quote
Patikujek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Biedna sunia, ludzie przygarnijcie kochaniutką psinke!!! Quote
black sheep Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Nie tracmy nadzieji! Sunia musi miec domek! Quote
akucha Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Hop Sarunia na pierwszą stronę, proś o ten dom tymczasowy, bo dla ciebie to szansa na życie :placz: :placz: :placz: Ile ci czasu zostało, dzień... a może już poszła na boksy bytowe??? Quote
Dabrowka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 A może trzeba zmienić tytuł? Żeby było widać, że szukamy domu tymczasowego - sunia jest cudna i jestem pewna, że przy odpowiedniej reklamie znajdzie stały dom... Tylko żeby nic jej się nie stało w schronisku :( Quote
enia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Enia już jest! urabiałam jak moglam cały weekend! od piatku moge dać tymczas malutkiej, tylko mam pytanie wiem że w tym schronie jest cieżko ale może ktos wie jak ona do kotów? mam 12 letnia kocice chorą nie chciałabym żeby sie awanturowały , moja kocica lubi psy i toleruje każdego który jej da żyć. Aniu wiesz jak sunia do kotów? pewnie ciężko będzie sprawdzić........ Tylko bardzo Was proszę żebyście pomogly domku szukać żebym sama nie zostala...... Quote
Tigraa Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Jezuuuuu enia :buzi: :buzi: :buzi: Mysle ze do kotow ok,ona nie przejawia zadnej agresji.Jest lagodna jak baranek.Mysle ze nie bedzie zadnego problemu.Enia jeszcze raz :buzi: obiecuje ze nie zostaniesz sama,ze bedziemy szukac dla niej domku. Kto moze pomoc w transporcie Sary do Warszawy? Quote
Kar0la Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Enia super wieści :multi::multi::multi: Aniu napisz w tytule, że potzrebny transport. Quote
akucha Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :multi: :multi: Hop podnoszę, sprawa bardzo pilna. Potrzebny transport!!! Quote
red Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Wiem, że Gajowej koleżanka jeździ co tydzień do warszawy z radomia, zgubiłam jej telefon. Napiszę gajowej na pw, ale nie wiem czy jest dostępna ostatnio milczy. Quote
black sheep Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Chyba znowu trzeba tytuł zmienic:) Szukamy transportu:) Quote
Recommended Posts