Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kacha_wawa']Czy nikt nie będzie miał mi za złe jak porozwieszam plakaty na warszawskiej Ochocie????[/QUOTE]

Jakie "za złe" cioteczko!!! Klej, gdzie tylko sie da :buzi: Ona musi do domu... musi, bo nie przeżyje!!!

Posted

Sarunia nie ma juz mleczka,sprawdzalysmy:-(
Jest sama w boksie,szczeniaczek adoptowany.
Dziewczyny bierzcie na mamke tamta z Opola-chociaz ona będzie miala domek,Sarunia nie moze karmic.

Posted

Hop Sarunia na pierwszą stronę, proś o ten dom tymczasowy, bo dla ciebie to szansa na życie :placz: :placz: :placz: Ile ci czasu zostało, dzień... a może już poszła na boksy bytowe???

Posted

A może trzeba zmienić tytuł? Żeby było widać, że szukamy domu tymczasowego - sunia jest cudna i jestem pewna, że przy odpowiedniej reklamie znajdzie stały dom... Tylko żeby nic jej się nie stało w schronisku :(

Posted

Enia już jest! urabiałam jak moglam cały weekend!
od piatku moge dać tymczas malutkiej, tylko mam pytanie wiem że w tym schronie jest cieżko ale może ktos wie jak ona do kotów? mam 12 letnia kocice chorą nie chciałabym żeby sie awanturowały , moja kocica lubi psy i toleruje każdego który jej da żyć.
Aniu wiesz jak sunia do kotów? pewnie ciężko będzie sprawdzić........
Tylko bardzo Was proszę żebyście pomogly domku szukać żebym sama nie zostala......

Posted

Jezuuuuu enia :buzi: :buzi: :buzi:

Mysle ze do kotow ok,ona nie przejawia zadnej agresji.Jest lagodna jak baranek.Mysle ze nie bedzie zadnego problemu.Enia jeszcze raz :buzi: obiecuje ze nie zostaniesz sama,ze bedziemy szukac dla niej domku.

Kto moze pomoc w transporcie Sary do Warszawy?

Posted

Wiem, że Gajowej koleżanka jeździ co tydzień do warszawy z radomia, zgubiłam jej telefon. Napiszę gajowej na pw, ale nie wiem czy jest dostępna ostatnio milczy.