przyjaciel_koni Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Przeczytajcie !!!!!!! Pilnie pomoc potrzebna !!!!!! Quote
Tiger Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ludzie !!!!! Sara nie może zostać dłużej u Neris !!!! RADOM!!!!! Quote
Tigraa Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Naprawde nie wiem co robic.Podnosze alarm ale nie ma gdzie zabrac Sary:placz: Quote
red Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Neris daj ogłoszenie do wyborczej i oferty warszawskiej. Myślę, że znajdzie dom, ona jest ładna i mała. Narazie ją izoluj, trudno. Szkoda ją zabierać do schroniska, bo całkiem zwariuje. Quote
Neris Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Przepraszam, JA mam dawać ogłoszenia? Naprawdę? Quote
ARKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Wystawcie sunie szybko na allegro. Jest ladna, moze szybko odpowiedzialny dom znajdzie. Napiszcie ze bez kotow i ewentualnie samce ale preferowane bez innych zwierzat. Do samca, jak jej nie 'wpadnie' w oko, nie podporzadkuje sie jej, tez moze szurac i jak on straci cierpliwosc to bedzie znow dramat:shake: ja nie mam tej mozliwosci ani nie umiem tego robic. Quote
Tiger Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 No nie...... Red.......czy Ty się trochę zastanowiłaś co napisałaś ???? Chociaż przez chwilkę ??? To Neris ma dawać ogłoszenia ???!!!! Neris dała Sarze dom TYMCZASOWY To wszystko! Daje jej jeśc , opiekuje się nią ,opatruje rany - z narażeniem własnego zdrowia.... Sara przegryzła jej rękę na wylot.... Stanowi zagrożenie dla stada Neris..... Okazała się prowokatorem w stadzie i mogło to równie dobrze skończyć się jatką złożoną z 17 psów......!!!!!!!! Ją trzeba stamtąd natychmiast zabrać !!!! A nie pisać kobiecie ,która nie ma teraz czasu się w nos podrapać , bo ma na wychowaniu (tak , na WYCHOWANIU) 18 psów , żeby dawała ogłoszenia w gazetach !!!! Piszesz żeby ją izolowała......tak......to jest jakieś wyjście .......tylko czy uważasz ,ze pies po takiej izolacji i zamknięciu przez 24 godziny na dobę w pomieszczenu w samotności , po wyjściu z tej izolacji będzie się do czegokolwiek nadawał ????!!!!! Zastanów się następnym razem 7 razy zanim napiszesz : daj ogłoszenia ,izoluj, zrób tak i tak ....... Promocja i ogłaszanie psa gdzie się da i ile się da to obowiązek Wasz , a nie domu tymczasowego !!!! Gratuluję umiejętności umycia rączek ! Naprawdę ! Quote
brazowa1 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Neris ma ogromne doswiadczenie w prowadzeniu stada psow.Nie zraza sie przy pierwszych niepowodzeniach,"czyta" psy.Wiec jezeli mowi,ze nie moze trzymac jakiegos psa,to mowi prawde i sytuacja jest jednoznaczna. Red,teraz poszukaj telefonow do gazet warszawskich (ewentualne popytaj dziewczyn z Warszawy,podpowiedza gdzie i za ile),a jutro od rana mozesz do nich dzwonic i podawac tresc ogloszenia. Quote
brazowa1 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Kochani,jeszcze jedna sprawa,ktora mi przyszla do glowy.Neris podaje suce Unidox,to kosztuje...czy ktos pomyslal ile i zapytal sie,czy zwrocic pieniadze?Posiadajac wiele psow od czuwa sie kazda zlotowke. Quote
red Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pisałam już, że jestem zajęta zbiórką żywności przez cały październik. Sama musiałam wszystkim się zająć. A ogłoszenia pisze się przez internet i telefon kontaktowy osoby u której jest pies. Zadnych domów tymczasowych, to się nie sprawdza w wielu przypadkach. Przepraszam za dużo na siebie biorę. Poza tym nie poruszam się dobrze w komputerze. Stąd spychologia na osoby, które to robią lepiej. Quote
brazowa1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Za duzo to na siebie bierze Neris. Nie spychaj tego na nia,tylko napisz do ludzi z Warszawy (mapa dogo),zeby Ci pomogli.Pomagą.Ale musisz ich poinformowac i poprosic. Nie zaogniajmy sytuacji.Pies musi jak najszybciej wyjsc od Neris.To nie jest jej widzimisie,tylko kwestia bezpieczenstwa psow.Wlasnie dlatego zostala wzieta ze schronu,zeby sie nie pozagryzaly.Teraz to moze czekac psy Neris,jezeli suka sie do nich dostanie. czy dzis zrobilas cos w kwestii ogloszen? Quote
red Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='brazowa1']Za duzo to na siebie bierze Neris. Nie spychaj tego na nia,tylko napisz do ludzi z Warszawy (mapa dogo),zeby Ci pomogli.Pomagą.Ale musisz ich poinformowac i poprosic. Nie zaogniajmy sytuacji.Pies musi jak najszybciej wyjsc od Neris.To nie jest jej widzimisie,tylko kwestia bezpieczenstwa psow.Wlasnie dlatego zostala wzieta ze schronu,zeby sie nie pozagryzaly.Teraz to moze czekac psy Neris,jezeli suka sie do nich dostanie. czy dzis zrobilas cos w kwestii ogloszen?[/QUOTE]Napisałam ogłoszenie na [url]www.oferta.pl[/url] ukaże się 13 go, podałam swój telefon. Próbowałam na [url]www.Aaaby.pl[/url] wyborcza ale mi nie wychodzi. Poproszę Anie Tygr. tekst ogłoszenia prześlę jej na pw. Quote
Neris Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Sara na Allegro [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=133411893[/URL] Quote
red Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Neris pragniemy Ci przelać trochę kasy na utrzymanie i leczenie Sary. Prosimy o podanie konta, na które możemy przelać pieniążki. Pozdrawiamy Ciebie, Sarę i Twoje 17 Dzieciaczków. Quote
brazowa1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Super!!! A tymczasem Sara do gory,do milosnikow sznaucerow.Malawaszka i jej strona o sznaucerach,powiadomione? Quote
brazowa1 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 sara gnaj do gory. Strona malawaszki na serio sie sprawdza.Warto. Quote
Neris Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sara ma jednego obserwatora na Allegro... Och, żeby to była nadzieja, ale czy ja wiem? Quote
Tigraa Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Neris jak Twoja reka?A Sara jak sie teraz zachowuje? Tez mam nadzieje ze dom dla niej znajdzie sie szybko :-( kurcze naprawde takiej sytuacji nie przewidzialam,ze ona tak sie zachowa:shake: Quote
Neris Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ręka nieźle, zeszła już opuchlizna, boli juz tylko z jednej strony. Skończyłyśmy z Sarą antybiotyk. Oko Sary wyzdrowiało, został tylko strupek na głowie. Quote
Tiger Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sara potrzebuje domu !!! Kto pomoże Neris ???? Quote
red Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Może jutro ktoś się zgłosi z oferty. :shake: Quote
Recommended Posts