Pyros-Aga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ja bardzo chcialam pisac statucik dalej, ale ...Szkoda było przerywac tak wspanialego monologu tressera:cool3: Było bardzo ciekawie, bardzo dziękujemy Glonkom że z nami wytrzymali. Fakt ze obylo sie prawie bez zadymek był pozytywnym zaskoczeniem :p Quote
agis Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):jakbyscie w pore mnie zakneblowali to by byl statut:mad: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale w sumie to warto bylo nie kneblowac :cool3: :eviltong: Co do fotek, to wstawilam na CC. A wyjazd byl super :multi: Ale najfajniej ;-) bylo, jak tresser nie mogl sie opedzic :mad: :mad: od namolnych panow z "klanu kaskow" :diabloti: , ktorzy koniecznie chca odwiedzic motor tressera :evil_lol: Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 agis napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale w sumie to warto bylo nie kneblowac :cool3: :eviltong: Co do fotek, to wstawilam na CC. A wyjazd byl super :multi: Ale najfajniej ;-) bylo, jak tresser nie mogl sie opedzic :mad: :mad: od namolnych panow z "klanu kaskow" :diabloti: , ktorzy koniecznie chca odwiedzic motor tressera :evil_lol:tu tez troszku zdjatek wstawcie-tak ladnie zakonczymy watek:cool3: :lol: .panowie uswiadomili mi jak dlugasny potrafie miec jezor i jak nieopatrznie nim chlastam na boki:cool1: to tak jak z azorem moich rodzicow ktorego im kupilam-gronkiem;).teraz dziadek ma chiba z 9lat juz:).pewnym wlascicielom gronki znanej juz onkarzom ze zlociku powiedzialam to siem zdeczko zdziwili .cos w tym jest . Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Ja bardzo chcialam pisac statucik dalej, ale ...Szkoda było przerywac tak wspanialego monologu tressera:cool3: ty zdrajco:mad: .czekaj no cfaniaczku....a twoj pijaniuski w sztok monologunio w drodze na wieczorne kapanko psiakow to co?:diabloti: :eviltong: Quote
Ewa-Jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):tu tez troszku zdjatek wstawcie-tak ladnie zakonczymy watek:cool3: :lol: sorki a dlaczego go chcecie zakończyć? czy mam rozumieć że więcej do Glonków my nie jedziemy ?tylko wybrani jadą tam 2 razy w tygodniu a reszta won:mad: :mad: :placz: Quote
Pyros-Aga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):ty zdrajco:mad: .czekaj no cfaniaczku....a twoj pijaniuski w sztok monologunio w drodze na wieczorne kapanko psiakow to co?:diabloti: :eviltong: Absolutnie nic takiego nie pamiętam. :eviltong: :evil_lol: ;) Za to doskonale pamiętam kradzione MZ-ki :diabloti: Muszę powiedzieć ze mnie co chwila zaskakujesz. A panowie "kaski budowlane" byli pod wrażeniem :cool3: Oni nie zapomną tej informacji o motorku w garażu. Quote
monisieczka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a)::razz: :evil_lol: :evil_lol: . i nikt nic nie pisze o wczorajszym spotkanku?:placz: . obylo sie bez kagancow,poza malutka aferka musze wam podziekowac za pilnowanie psow ktore nawet biegajac luzem byly pod kontrola i obylo sie bez dymkow:cool3: . pseplasam ze sie rozgledzilam tak strasznie znowu:oops: spotkanie jak dla mnie i norasona niesamowite :lol:. Piekielne dzieki Glonkom za goscinę, dzieki tresserowi za wykład , który nieco rozjaśnił mi pod czacha. niesmiało moze jednak mam nadzieję, że nie będzie ostatni :oops: . naprawdę było suuuuper, a że marudziłam... no cóż, ten typ tak ma :cool3:. micha mi się ciszyła jak nie wiem co. żałuję, że nie miałam dyktafonu bo połowę z jednej dziesiątej zrozumiałego wykładu zjadł dziadek alzheimer....jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuje za kapitalny wypad. Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 oczywiscie ze mam nadzieje ze bedziecie chcieli wiecej.zwlaszcza ze nie takie straszne sie to wszystko okazalo mobilnie i logistycznie:p . Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Pyros-Aga napisał(a): A panowie "kaski budowlane" byli pod wrażeniem :cool3: Oni nie zapomną tej informacji o motorku w garażu.ja sie bede ukrywac teraz:roll: :lol: .dwoch dodatkowych facetow?ja sie nie moge pozbyc 5 ktorych mam teraz [w tym szanownego TZta ktorego serdecznie pozdrawiam za wywalenie mnie dzis o 3.30.am.na slady o dl.5 km ktory to dystans pokonalam 4 razy[2 psy w te i ........jakos wrocic musialam:(]]dobrze ze ciul po polsku nic nie umie:):).se moge pisac i sie na szkoleniu na mnie nie uwezmie:).wiec...........po co mi jeszcze dwoch w garazu?:) Quote
Alix Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):oczywiscie ze mam nadzieje ze bedziecie chcieli wiecej.zwlaszcza ze nie takie straszne sie to wszystko okazalo mobilnie i logistycznie:p . Pytanie tylko czy taka sama nadzieje maja Glonki:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 No to ja też powiem że bawiłam się superancko:multi: Szira też:multi: niestety trochę przedobrzyła i dzisiaj kulała:-( Ja to tylko protestuję, że muszę prowadzić:placz: i nie mogę się napić:placz: Truskaweczki z serkiem były mniam mniam:lol: dzisiaj też:eviltong: Quote
agis Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='ayshe']tu tez troszku zdjatek wstawcie-tak ladnie zakonczymy watek:cool3: :lol: .... Myslisz, ze to ostatnie zamiesczone na CC byloby wystarczajaco ladne :cool3: :diabloti: ;) ;) PS. Od razu zastrzegam, nie ja je robilam :eviltong: Quote
monisieczka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Alix napisał(a):Pytanie tylko czy taka sama nadzieje maja Glonki:diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='agis']Myslisz, ze to ostatnie zamiesczone na CC byloby wystarczajaco ladne :cool3: :diabloti: ;) ;) PS. Od razu zastrzegam, nie ja je robilam :eviltong: ja siedzialam grzecznie na szambie calom impressske:eviltong: to jeszcze mnie sfotografowal kaskowiec jeden:angryy: .zrobie zdjecie cbrce i pokaze na cc....a niech sie slinia.....:diabloti: :diabloti: .zemsta jest slodka norrrrmalnie:diabloti: Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Alix napisał(a):Pytanie tylko czy taka sama nadzieje maja Glonki:diabloti:a kto powiedzial cfffaniaczki ze tylko do glonkow mozna robic wypadziki?he?miejsc na slady nie brakuje:diabloti: .glonki wypowiedza siem same:cool3: .w kazdym razie wpadna walkoholizm tyle piwa zostalo tudziez bedom jedli miesiac kielbase .glownie dzieki marcie:diabloti: Quote
monisieczka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Szira/Gosia napisał(a): Truskaweczki z serkiem były mniam mniam:lol: dzisiaj też:eviltong: ja zapomniałam miski wyjąc z samochodu.... dopiero dzisiaj po południu i był mały wybuch..:lol: Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 monisieczka napisał(a):ja zapomniałam miski wyjąc z samochodu.... dopiero dzisiaj po południu i był mały wybuch..:lol:monisiu a cos ty oparami od alix sie zaprawilas slonko?aha to dlatego na szkolonko dzisiaj nie przyjechalas-wybuchly ci truskawki w samochodziku skarrrrrbie?:mad: :diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):w kazdym razie wpadna walkoholizm tyle piwa zostalo tudziez bedom jedli miesiac kielbase .glownie dzieki marcie:diabloti: No kiełbasę chcięli nam dzisiaj wcisnąć:lol: jakby tresser sie nie śpieszył to by grill był:diabloti: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
monisieczka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):monisiu a cos ty oparami od alix sie zaprawilas slonko?aha to dlatego na szkolonko dzisiaj nie przyjechalas-wybuchly ci truskawki w samochodziku skarrrrrbie?:mad: :diabloti: jak sama nie mogłam to chociaż powdychałam troszku :cool3:, truskaweczki zostawiłam u Ani ale pusta micha zamknieta równiez zfermentowała. zapach śliczniasty, lepszy niż z szamba :razz: Quote
Pyros-Aga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Razem z agis znalazlyśmy fajne miejsce na śladziki, tyle że nikt tam nie mieszka i do nikogo nie da siem wprosić na kawke itp.:cool3: Ale las suuuper i też niedaleko wawy. Quote
monisieczka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Razem z agis znalazlyśmy fajne miejsce na śladziki, tyle że nikt tam nie mieszka i do nikogo nie da siem wprosić na kawke itp.:cool3: Ale las suuuper i też niedaleko wawy. kawka może być z termosu, browarek z bagaznika a grila wszędzie da się zrobic :evil_lol: Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Szira/Gosia napisał(a): jakby tresser sie nie śpieszył to by grill był:diabloti: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:o zesz ty malpiszonie jeden:mad: Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 monisieczka napisał(a):kawka może być z termosu, browarek z bagaznika a grila wszędzie da się zrobic :evil_lol:potrzeba matka wynalazkow:roll: :lol: Quote
Alix Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):monisiu a cos ty oparami od alix sie zaprawilas slonko?aha to dlatego na szkolonko dzisiaj nie przyjechalas-wybuchly ci truskawki w samochodziku skarrrrrbie?:mad: :diabloti: NO wlasnie:mad: To ja w ciezkich bolach doczolgalam sie dzis na szkolenie a Ty co?:mad: Takie poswiecenie autobusem sie teleportowalam bo samochodem moglabym dzis nie dojechac:cool1: a Norasek z Pancia w najlepsze lenil sie w domu?:eviltong: Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Razem z agis znalazlyśmy fajne miejsce na śladziki, tyle że nikt tam nie mieszka i do nikogo nie da siem wprosić na kawke itp.:cool3: Ale las suuuper i też niedaleko wawy.zrobie wszystko zeby uslyszec ponownie twoj monolog po browarze agnieszko:diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts