Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SAWA napisał(a):
Mam pytanko.Jak sobie radzicie z kleszczami ,bo biegacie po tych wysokich trawach? Myslę tu nie tylko o psach ,ale o was.
ja nie znalazlam na sobie ani jednego mimo ze po krzakach tyz lazimy.o ile wiem to reszta stosowala w razie potrzeb terapie strzasania:roll: .ale to naprawde nieczesto sie zdarza.po ubraniu czasem jakis lazi....ale wrzepionego to nie mielismy.

Posted

ayshe napisał(a):

agaa.a-mozesz zdjecia shado i chity wrzucic tez na temat shado w juz w nowym domu?czy moge

Już zrobione :) Jeśli znajdę jeszcze jakieś fotki Shadowskiego, to również napewno je tam umieszczę.

Pozdrawiam.
Aga&Libra.

Posted

Agaa.a napisał(a):
Już zrobione :) Jeśli znajdę jeszcze jakieś fotki Shadowskiego, to również napewno je tam umieszczę.

Pozdrawiam.
Aga&Libra.
bardzo dzieki:loveu:

• 1 month later...
Posted

podnosze zapomniany temacik zeby przypomniec monisieczce o obiecanym spotkanku w glonkowie.no i ruszyc z tym stowarzyszeniem:oops: .na jesieni moznaby bylo np.w korniku walnac sobie tak ze 4 dni warsztatow szkoleniowych he?ale najpierw stowarzyszonko.:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

ayshe napisał(a):
podnosze zapomniany temacik zeby przypomniec monisieczce o obiecanym spotkanku w glonkowie.:cool3:

Przeczytalam Wasz watek i jesli mozna to chetnie wkrecilabym sie na kolejne spotkanko:cool3:
Pojutrze jade do na stare smieci i zamierzam tam posiedziec przes jakis czas, wiec chetnie bym przy okazji rozruszala sucz moich rodzicow....

Posted

PATIszon napisał(a):
Przeczytalam Wasz watek i jesli mozna to chetnie wkrecilabym sie na kolejne spotkanko:cool3:
Pojutrze jade do na stare smieci i zamierzam tam posiedziec przes jakis czas, wiec chetnie bym przy okazji rozruszala sucz moich rodzicow....
:multi: ale fajnie.zapraszamy:cool3:

Posted

ayshe napisał(a):
:multi: ale fajnie.zapraszamy:cool3:

No!
To jestesmy umowione!:evil_lol:
Bede sie starala sledzic ten watek, choc moze byc trudno, bo rodzice wypieli sie na Sferie (z reszta nie dziwie sie im) i chwilowo nie mamy tam netu...:shake:
Ale jest kafejka:cool3:

Posted

PATIszon napisał(a):
No!
To jestesmy umowione!:evil_lol:
Bede sie starala sledzic ten watek, choc moze byc trudno, bo rodzice wypieli sie na Sferie (z reszta nie dziwie sie im) i chwilowo niemamy tam netu...:shake:
Ale jest kafejka:cool3:
ostrzegam-my lekko walnieci jestesmy:evil_lol: :cool3: .
ja dzisiaj w ramach radosnego tygodnia zablokowalam sobie komorke bo zapomnialam kodu pin:placz: :placz: :placz: .no ciul ze mnie sklerotyk:roll: .a mialam na komorce numer do ciebie.tylko sie powiesic:cool1: .

Posted

ayshe napisał(a):
ostrzegam-my lekko walnieci jestesmy:evil_lol: :cool3: .
ja dzisiaj w ramach radosnego tygodnia zablokowalam sobie komorke bo zapomnialam kodu pin:placz: :placz: :placz: .no ciul ze mnie sklerotyk:roll: .a mialam na komorce numer do ciebie.tylko sie powiesic:cool1: .

lekko??? buuuaaahaaaaa ups.... sorki :oops::oops::oops:

Posted

monisieczka napisał(a):
lekko??? buuuaaahaaaaa ups.... sorki :oops::oops::oops:
monika:mad: .no wiesz...nie strrasz ludzi:cool3: .w razie co-ostrzeglismy nie?:evil_lol: .
monisieczko ja myslalam o przyszlym weekendzie.co ty/wy na to?mozemy ruszyc prawie po zajeciachtj.ewent.pojedziecie pierwsi.bo ja mam was onkarzy na 8,obedience mieszane o 9,a o 10 mam belgomaniakow czyli to prawie po zajeciach[uo mamo gloopoto ty moja]moge jechac o 11:roll:
ps.jesoo slodki ale bredzacy post mi wyszedl

Posted

ayshe napisał(a):
monika:mad: .no wiesz...nie strrasz ludzi:cool3: .w razie co-ostrzeglismy nie?:evil_lol: .
monisieczko ja myslalam o przyszlym weekendzie.co ty/wy na to?mozemy ruszyc prawie po zajeciachtj.ewent.pojedziecie pierwsi.bo ja mam was onkarzy na 8,obedience mieszane o 9,a o 10 mam belgomaniakow czyli to prawie po zajeciach[uo mamo gloopoto ty moja]moge jechac o 11:roll:
ps.jesoo slodki ale bredzacy post mi wyszedl

to może po prostu na 11 w z góry umówionym miejscu i ruszamy? najlepsze kasztany sa na jakimstam placu... bredzę.... a glonkowie kochani wiedzą :cool3:?

Posted

monisieczka napisał(a):
to może po prostu na 11 w z góry umówionym miejscu i ruszamy? najlepsze kasztany sa na jakimstam placu... bredzę.... a glonkowie kochani wiedzą :cool3:?
no dobra.glonkowie jak zwykle dowiedza sie ostaatni o nowej dostawie kielbas i alkoholu:lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
Samo poludnie -dobra pora, jesli moge wtracic.
Pojade se rano do stajni to zmecze troche suki ;)
a potem pogonie was na sladach:evil_lol:

Posted

W morde, ja jak zwykle poszkodowana, bo bez kierowcy :wallbash:
A te slady to rozumiem psy maja opanowane juz zawczasu....(do monopolu jak sie napoje regenaracyjne skoncza) ?:cool3:

Posted

ayshe napisał(a):
a ja rezerwuje juz miejsczoffke na szambie:evil_lol:

to szambo jak tron normalnie wygląda :cool3::cool3:, "ukochany" pan monsz wyraxnie się ozywił na hasło - spotkanko z walnietymi maniakami hehehe , wyraził nawet chęc wyjazdu.... no padłam normalnie z wrazenia ...

Posted

PATIszon napisał(a):
W morde, ja jak zwykle poszkodowana, bo bez kierowcy :wallbash:
A te slady to rozumiem psy maja opanowane juz zawczasu....(do monopolu jak sie napoje regenaracyjne skoncza) ?:cool3:

to sa slady do lodówki po pifffko, kazdy pies musi zapamiętać jakie lubi przewidnik :razz:. matko, znowu bredze....chyba czas spac...