SAWA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Mam pytanko.Jak sobie radzicie z kleszczami ,bo biegacie po tych wysokich trawach? Myslę tu nie tylko o psach ,ale o was. Quote
ayshe Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 SAWA napisał(a):Mam pytanko.Jak sobie radzicie z kleszczami ,bo biegacie po tych wysokich trawach? Myslę tu nie tylko o psach ,ale o was.ja nie znalazlam na sobie ani jednego mimo ze po krzakach tyz lazimy.o ile wiem to reszta stosowala w razie potrzeb terapie strzasania:roll: .ale to naprawde nieczesto sie zdarza.po ubraniu czasem jakis lazi....ale wrzepionego to nie mielismy. Quote
Eddiii Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A nam smutno :-( jak czytamy i ogladamy jak było fajnie :placz: Quote
Agaa.a Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ayshe napisał(a): agaa.a-mozesz zdjecia shado i chity wrzucic tez na temat shado w juz w nowym domu?czy moge Już zrobione :) Jeśli znajdę jeszcze jakieś fotki Shadowskiego, to również napewno je tam umieszczę. Pozdrawiam. Aga&Libra. Quote
ayshe Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Agaa.a napisał(a):Już zrobione :) Jeśli znajdę jeszcze jakieś fotki Shadowskiego, to również napewno je tam umieszczę. Pozdrawiam. Aga&Libra.bardzo dzieki:loveu: Quote
ayshe Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 podnosze zapomniany temacik zeby przypomniec monisieczce o obiecanym spotkanku w glonkowie.no i ruszyc z tym stowarzyszeniem:oops: .na jesieni moznaby bylo np.w korniku walnac sobie tak ze 4 dni warsztatow szkoleniowych he?ale najpierw stowarzyszonko.:cool3: :cool3: :cool3: Quote
ayshe Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 14ruda napisał(a):w jakim korniku?tym koło Poznania?no.:cool3: :cool3: :cool3: Quote
14ruda Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 eeeeeeee:razz: to może jednak uściśniem se dłonie:knajpa: :evil_lol: Quote
PATIszon Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ayshe napisał(a):podnosze zapomniany temacik zeby przypomniec monisieczce o obiecanym spotkanku w glonkowie.:cool3: Przeczytalam Wasz watek i jesli mozna to chetnie wkrecilabym sie na kolejne spotkanko:cool3: Pojutrze jade do na stare smieci i zamierzam tam posiedziec przes jakis czas, wiec chetnie bym przy okazji rozruszala sucz moich rodzicow.... Quote
ayshe Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 PATIszon napisał(a):Przeczytalam Wasz watek i jesli mozna to chetnie wkrecilabym sie na kolejne spotkanko:cool3: Pojutrze jade do na stare smieci i zamierzam tam posiedziec przes jakis czas, wiec chetnie bym przy okazji rozruszala sucz moich rodzicow....:multi: ale fajnie.zapraszamy:cool3: Quote
PATIszon Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ayshe napisał(a)::multi: ale fajnie.zapraszamy:cool3: No! To jestesmy umowione!:evil_lol: Bede sie starala sledzic ten watek, choc moze byc trudno, bo rodzice wypieli sie na Sferie (z reszta nie dziwie sie im) i chwilowo nie mamy tam netu...:shake: Ale jest kafejka:cool3: Quote
ayshe Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 PATIszon napisał(a):No! To jestesmy umowione!:evil_lol: Bede sie starala sledzic ten watek, choc moze byc trudno, bo rodzice wypieli sie na Sferie (z reszta nie dziwie sie im) i chwilowo niemamy tam netu...:shake: Ale jest kafejka:cool3:ostrzegam-my lekko walnieci jestesmy:evil_lol: :cool3: . ja dzisiaj w ramach radosnego tygodnia zablokowalam sobie komorke bo zapomnialam kodu pin:placz: :placz: :placz: .no ciul ze mnie sklerotyk:roll: .a mialam na komorce numer do ciebie.tylko sie powiesic:cool1: . Quote
monisieczka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ayshe napisał(a):ostrzegam-my lekko walnieci jestesmy:evil_lol: :cool3: . ja dzisiaj w ramach radosnego tygodnia zablokowalam sobie komorke bo zapomnialam kodu pin:placz: :placz: :placz: .no ciul ze mnie sklerotyk:roll: .a mialam na komorce numer do ciebie.tylko sie powiesic:cool1: . lekko??? buuuaaahaaaaa ups.... sorki :oops::oops::oops: Quote
ayshe Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 monisieczka napisał(a):lekko??? buuuaaahaaaaa ups.... sorki :oops::oops::oops:monika:mad: .no wiesz...nie strrasz ludzi:cool3: .w razie co-ostrzeglismy nie?:evil_lol: . monisieczko ja myslalam o przyszlym weekendzie.co ty/wy na to?mozemy ruszyc prawie po zajeciachtj.ewent.pojedziecie pierwsi.bo ja mam was onkarzy na 8,obedience mieszane o 9,a o 10 mam belgomaniakow czyli to prawie po zajeciach[uo mamo gloopoto ty moja]moge jechac o 11:roll: ps.jesoo slodki ale bredzacy post mi wyszedl Quote
PATIszon Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Samo poludnie -dobra pora, jesli moge wtracic. Pojade se rano do stajni to zmecze troche suki ;) Quote
monisieczka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ayshe napisał(a):monika:mad: .no wiesz...nie strrasz ludzi:cool3: .w razie co-ostrzeglismy nie?:evil_lol: . monisieczko ja myslalam o przyszlym weekendzie.co ty/wy na to?mozemy ruszyc prawie po zajeciachtj.ewent.pojedziecie pierwsi.bo ja mam was onkarzy na 8,obedience mieszane o 9,a o 10 mam belgomaniakow czyli to prawie po zajeciach[uo mamo gloopoto ty moja]moge jechac o 11:roll: ps.jesoo slodki ale bredzacy post mi wyszedl to może po prostu na 11 w z góry umówionym miejscu i ruszamy? najlepsze kasztany sa na jakimstam placu... bredzę.... a glonkowie kochani wiedzą :cool3:? Quote
ayshe Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 monisieczka napisał(a):to może po prostu na 11 w z góry umówionym miejscu i ruszamy? najlepsze kasztany sa na jakimstam placu... bredzę.... a glonkowie kochani wiedzą :cool3:?no dobra.glonkowie jak zwykle dowiedza sie ostaatni o nowej dostawie kielbas i alkoholu:lol: Quote
ayshe Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 PATIszon napisał(a):Samo poludnie -dobra pora, jesli moge wtracic. Pojade se rano do stajni to zmecze troche suki ;)a potem pogonie was na sladach:evil_lol: Quote
monisieczka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ayshe napisał(a):no dobra.glonkowie jak zwykle dowiedza sie ostaatni o nowej dostawie kielbas i alkoholu:lol: to pedze jutro do monopolowego po zapasy :lol::lol: Quote
ayshe Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 monisieczka napisał(a):to pedze jutro do monopolowego po zapasy :lol::lol:a ja rezerwuje juz miejsczoffke na szambie:evil_lol: Quote
PATIszon Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 W morde, ja jak zwykle poszkodowana, bo bez kierowcy :wallbash: A te slady to rozumiem psy maja opanowane juz zawczasu....(do monopolu jak sie napoje regenaracyjne skoncza) ?:cool3: Quote
monisieczka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ayshe napisał(a):a ja rezerwuje juz miejsczoffke na szambie:evil_lol: to szambo jak tron normalnie wygląda :cool3::cool3:, "ukochany" pan monsz wyraxnie się ozywił na hasło - spotkanko z walnietymi maniakami hehehe , wyraził nawet chęc wyjazdu.... no padłam normalnie z wrazenia ... Quote
monisieczka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 PATIszon napisał(a):W morde, ja jak zwykle poszkodowana, bo bez kierowcy :wallbash: A te slady to rozumiem psy maja opanowane juz zawczasu....(do monopolu jak sie napoje regenaracyjne skoncza) ?:cool3: to sa slady do lodówki po pifffko, kazdy pies musi zapamiętać jakie lubi przewidnik :razz:. matko, znowu bredze....chyba czas spac... Quote
Recommended Posts