Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
czyli jedzie :
agis,
ewa-jo
gosia/szira
........
kto co zabiera?
a my tez mozemy? jakby co to moge autkiem zabrac :oops: tylko Josh nie chce z nami jechać bo mu ciasno:mad:

Posted

ayshe napisał(a):
czyli jedzie :
agis,
ewa-jo
gosia/szira
........
kto co zabiera?

Monika twierdziła dzisiaj że jedzie ,a Librowie deklarowali się też z tym że rozmawiałam z Robertem w zeszłym tygodniu.Jutro go zapytam. Powiedz co mam wziąć bedzie prościej.

Posted

uo jak fajnie....:loveu: .
proponuje zeby juki dziurkacz nie onkowy wziela swoje wino po ktorym ja z marta prowadzimy niebywale fascynujace dysputy:drink1: .
mysle ze kazdy powinien wziasc browarek dla siebie[kierowcy-bezalkoholowy:cool3: :drinking: ].natomiast nie wiem jak rozdzielic pierdulki na grill:oops: .bo ja z grilla[kielbasa czy cos]odpadam.:oops: :oops: :nono:

Posted

monisieczka napisał(a):
a my tez mozemy? jakby co to moge autkiem zabrac :oops: tylko Josh nie chce z nami jechać bo mu ciasno:mad:
:evil_lol: :evil_lol: josh siem rozhrabil nieco/monisieczka czy ty jutro skarrrrrbie bedziesz?:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: josh siem rozhrabil nieco
ja nie rozumieć co ty mieć na myśli ty wytłumaczyć -no wiesz starość i.t.d........:eviltong:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
ja nie rozumieć co ty mieć na myśli ty wytłumaczyć -no wiesz starość i.t.d........:eviltong:
hrabia-ciasno mu:diabloti:

Posted

monisieczka napisał(a):
kurczaczki jakoś tego nie widzę....:evil_lol::evil_lol:
a my jak zwykle nie na temat.....boszsze.....:megagrin: :siara:

Posted

ayshe napisał(a):
doooobra .zartuje.joke taki nie?bredze jesli wolisz:cool3:

nie bredzisz ja nie rozumiem ,a chce zrozumieć dlatego siem dopytuje. Gdyby to Monika powiedziała tobym zrozumiała bo jęczałam że dzieciom w tym jej samochodziku ciasnawo i była zdegustowana - mocno:evil_lol: :diabloti:

Posted

:roll: monika napisala...pare postow wyzej.....jesusicku ja to zawsze cos chlasne tym jezorem.....:oops: .jakby co to zhrabil i hrabia oraz ciasno ...te slowa byly uzyte w formie niezbyt lotnego zartu:razz: :roll: :lol:.
ps.a jak ty moglas niecna kobieto skoro monika ma taki pieeeekny samochodzik teraz....to strrraszne.nie ma to jak seicento;).

Posted

ayshe napisał(a):
:roll: monika napisala...pare postow wyzej.....jesusicku ja to zawsze cos chlasne tym jezorem.....:oops: .jakby co to zhrabil i hrabia oraz ciasno ...te slowa byly uzyte w formie niezbyt lotnego zartu:razz: :roll: :lol:.
ps.a jak ty moglas niecna kobieto skoro monika ma taki pieeeekny samochodzik teraz....to strrraszne.nie ma to jak seicento;).

one w sejczusiu miały kupppeeeeeeeeeeeee miejsca bo Joshua siedział za mną a Norasek siedział z tyłu ,na mnie i na Monice. A tu wsadziła biedne dzieci do bagarznika i to jeszcze ma autko na gaz i jakieś części od tego wystają, Norasek się rozpiera ,a biedny synuś,ściśnięty w rogu i spłaszczony przez Jagne.:eviltong: Zobacz już się zięcia czepia jeszcze po słowie nie są a już krytykuje mi dziecko - chyba się zamienie w zła teściową:mad: :evil_lol:

Posted

monisieczka napisał(a):

Z braku laku dobry kit:eviltong: :eviltong: jak się kto inny nie trafi to zrobimy wam zaszczyt i pojedziemy z wami:eviltong:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Z braku laku dobry kit:eviltong: :eviltong: jak się kto inny nie trafi to zrobimy wam zaszczyt i pojedziemy z wami:eviltong:
kobieto:lmaa: jeszcze sie pozrecie o taka *******e:olympic: :nono: :splat: .

Posted

Ja chciałam przypomnieć że Shado to też hrabia:diabloti: wsiada do mojego tico i sie rozwala a biedne Szirka i Chita nie mają gdzie usiąść:evil_lol: Szirka leży na podłodze (i tak ma dobrze) a Chitunia wciśnięta do drzwi ledwo oddycha:diabloti: a Shadowski rozciągniety na siedzeniu:diabloti: nieraz na Chicie usiadł:diabloti: widocznie tacy faceci są:evil_lol:

Jeżeli chodzi o grila to bym wolała żebyście mi powiedzieli co mam przywieść :lol: napewno wezmę jakieś picie:lol:

Posted

shadowski nie liczy sie z plcia piekna-to fakt.laduje sie rozwala i zawsze ma za malo miejsca:roll: :lol: .dziewczyny wcisniete w katy a hrabia ze zbolala mina[nie ma lozeczka?:crazyeye: :roll: ]zajmuje caaaale siedzenie.taki typ.zreszta jak chce sie polozyc albo posadzic gdzies chude dooopsko to suka mu nie przeszkadza:cool3: :diabloti: -on tam sie polozy:lol: .takze niestety szira ma tez za maly samochod:diabloti: :diabloti: .

Posted

ayshe napisał(a):
kobieto:lmaa: jeszcze sie pozrecie o taka *******e:olympic: :nono: :splat: .

My się z Monisieczką nie pożreć my siem kochać :loveu: ale musze dbać o wygody dziecięcia i komfort jazdy ze względu na jego serducho /ale jak się okaże że jest wszystko o.k -oby- to dam mu takiego kopa za moje nerwy że gwiazdozbiór cały zobaczy i nie tylko.:mad: :mad: :angryy: / Dzisiaj oczywiście spacerek od 6 rano i skompał się w tych małych bajorach -no i wrócił szalony rozbiegany oszołom dostał takiej głupawki biegał szalał i co chwile wpadał do wody otrzepywał się oczywiście na Zosie i Kasie /ja byłąm przezorna i przeniosłam się pare metrów od bajorek/ .No i widać było całą radośc życia w maluchu jakiej dawno nie widziałam. No zaklepaliśmy sobie miejscówke u Librowych w samochodziku. Beata ty masz zajęcia do 12??? bo to żarełko ,które weżmiemy na grila to od przed 9 /zajęcia na 9 / do około 13 to może dostać nóg i samo się udać na jakiś spacerek.:eviltong: