sacred PIRANHA Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 przypominam o podrzucaniu bazarku na Huntera, to niezwykle ważne w przypadku bazarkow Quote
E-S Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Funiu, jakieś efekty zmasowanego, fejsbukowego ataku ? :cool3: Quote
IVV Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 podrzycam go tam na strone glowna, jak tylko mam dostep do kompa Quote
E-S Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='IVV']podrzycam go tam na strone glowna, jak tylko mam dostep do kompa[/QUOTE] Dobrze, dobrze ! :D ja też tak będę, jak ktoś mnie oświeci jak się na fb podrzuca ??? To strasznie fajny, wesoły pies. Szkoda mi go bardzo ... Quote
IVV Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ewuniu naciskasz tylko- udostepnij ...mozesz wejsc na moja strone i udstepnic ode mnie ;) Quote
E-S Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='IVV']Ewuniu naciskasz tylko- udostepnij ...mozesz wejsc na moja strone i udstepnic ode mnie ;)[/QUOTE] Aaaa, nie wiedziałam ... ale sama od siebie udostępniam, to też może być ? Quote
IVV Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 tak ,ja od siebie udostepniam ...wpisy tez sprawiaja,ze watek jest zywy Quote
E-S Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='IVV']tak ,ja od siebie udostepniam ...wpisy tez sprawiaja,ze watek jest zywy[/QUOTE] Jezu, czy Ty masz jakiś pomysł na niego? Kurna wiedziałam, że z jagdterrierem będzie ciężko, ale żeby aż tak ??? Wiesz jak kocham takie psy jak Hunter, jak Bugi, ale czuję się całkowicie bezradna ... Quote
IVV Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ja wczesniej proponowalam by go moze z innej beczki reklamowac tzn jako zwyklego kundelka...skoro nikt normalny nie dzwonil o rasowca mysliwego to moze o zwyklego cierpiacego psiaka ktos zadzwoni ??? Quote
Ewanka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Oj, martwi mnie bardzo ta sytuacja, ostatnio rzadko jestem na dogo, ale i tak niewiele mogę pomóc :/ Zwykłe kundeki mają niestety najgorzej (vide nasza Dosia - totalne zero telefonów) , trzeba wielki nacisk położyć na cierpienie (!!!!), to zwykle przynosi efekty ....... :( Quote
funia Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 `nie pozostaje mi nic innego jak prosić o pieniądze na konieeczne badania( w postach wyżej napisałam jakie i ceny tychże badań ) !!!! Bez nich nie mamy nadal pełnego obrazu choroby ...a co a tym idzie leczenia ... Quote
Ewanka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='funia']`nie pozostaje mi nic innego jak prosić o pieniądze na konieeczne badania( w postach wyżej napisałam jakie i ceny tychże badań ) !!!! Bez nich nie mamy nadal pełnego obrazu choroby ...a co a tym idzie leczenia ...[/QUOTE] Bardzo słuszna uwaga! Quote
funia Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Ewanko ,smutno bez Ciebie było .Witaj;) Quote
sonia71 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Hunterek -a ja co? no właśnie.... tylko podrzucę cię :( Quote
sacred PIRANHA Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']zrobiłam bazar dla Huntera, zapraszam wszystkich na podrzucanie, to naprawde bardzo wazne w przypadku bazarkow!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/204071-Książki-o-psich-rasach-o-kotach-żółwiach-i-inne-na-Huntera-do-20.03?p=16489154#post16489154[/url] [/QUOTE] zacytuję bo chyba sie gdzies zgubiło... podrzucanie bazarku to połowa jego sukcesu, jak podrzucacie wątek to przy okazji podrzuccie tez bazar, kasa dla Huntera potrzebna, czy sie myle? Quote
IVV Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 czy moze ktos napisac do tej fundacji o pomoc dla Huntera ? [URL]http://www.fundacjamrunio.org/1/[/URL] Quote
funia Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Handzia wpłaciła swoją deklaracje za marzec i luty .20 zł ,Czyli bedzie na enzymy ,które juz sie niedługo kończą ...Tzn.zabraknie 4 zł ..... Quote
Recommended Posts