Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IVV']podrzycam go tam na strone glowna, jak tylko mam dostep do kompa[/QUOTE]

Dobrze, dobrze ! :D ja też tak będę, jak ktoś mnie oświeci jak się na fb podrzuca ???

To strasznie fajny, wesoły pies. Szkoda mi go bardzo ...

Posted

[quote name='IVV']Ewuniu naciskasz tylko- udostepnij ...mozesz wejsc na moja strone i udstepnic ode mnie ;)[/QUOTE]

Aaaa, nie wiedziałam ... ale sama od siebie udostępniam, to też może być ?

Posted

[quote name='IVV']tak ,ja od siebie udostepniam ...wpisy tez sprawiaja,ze watek jest zywy[/QUOTE]

Jezu, czy Ty masz jakiś pomysł na niego?
Kurna wiedziałam, że z jagdterrierem będzie ciężko, ale żeby aż tak ???
Wiesz jak kocham takie psy jak Hunter, jak Bugi, ale czuję się całkowicie bezradna ...

Posted

ja wczesniej proponowalam by go moze z innej beczki reklamowac tzn jako zwyklego kundelka...skoro nikt normalny nie dzwonil o rasowca mysliwego to moze o zwyklego cierpiacego psiaka ktos zadzwoni ???

Posted

Oj, martwi mnie bardzo ta sytuacja, ostatnio rzadko jestem na dogo, ale i tak niewiele mogę pomóc :/

Zwykłe kundeki mają niestety najgorzej (vide nasza Dosia - totalne zero telefonów) , trzeba wielki nacisk położyć na cierpienie (!!!!), to zwykle przynosi efekty ....... :(

Posted

`nie pozostaje mi nic innego jak prosić o pieniądze na konieeczne badania( w postach wyżej napisałam jakie i ceny tychże badań ) !!!! Bez nich nie mamy nadal pełnego obrazu choroby ...a co a tym idzie leczenia ...

Posted

[quote name='funia']`nie pozostaje mi nic innego jak prosić o pieniądze na konieeczne badania( w postach wyżej napisałam jakie i ceny tychże badań ) !!!! Bez nich nie mamy nadal pełnego obrazu choroby ...a co a tym idzie leczenia ...[/QUOTE]

Bardzo słuszna uwaga!

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']zrobiłam bazar dla Huntera, zapraszam wszystkich na podrzucanie, to naprawde bardzo wazne w przypadku bazarkow!!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/204071-Książki-o-psich-rasach-o-kotach-żółwiach-i-inne-na-Huntera-do-20.03?p=16489154#post16489154[/url]
[/QUOTE]
zacytuję bo chyba sie gdzies zgubiło...
podrzucanie bazarku to połowa jego sukcesu, jak podrzucacie wątek to przy okazji podrzuccie tez bazar, kasa dla Huntera potrzebna, czy sie myle?

Posted

Handzia wpłaciła swoją deklaracje za marzec i luty .20 zł ,Czyli bedzie na enzymy ,które juz sie niedługo kończą ...Tzn.zabraknie 4 zł .....