Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest nam miło,że tyle osób życzy dobrze pieskowi i wszyscy trzymają kciuki Teraz już tylko najważniejsze by sunia przeszła zabieg sterylizacji bezproblemowo i szybko wracała do pełni zdrowia. A my ją zabierzemy jak będzie na to gotowa. Pilnowanie na spacerkach nie będzie problemem Bardziej martwi mnie zostawianie jej samej w domku Bo u nas tak z 2 godzinki dziennie nie ma nikogo A w bloku to w bloku ... wiadomo - sąsiedzi Ale mamy już kilka pomysłów jak sobie z tym poradzić, więc może nie będzie tak źle (choć jesteśmy przygotowani na najgorsze :-) ) Jeteśmy obecnie na etapie gromadzenia niezbędnych rzeczy dla pieska Chcemy by dobrze się u nas Milka czuła i nie tęskniła bardzo za DT bo widzielismy jak bardzo już się tam przywiązała do Pani Agnieszki która oddaje jej całe serce Mamy nadzieje, że i nas tak pokocha

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Joodith']Na pewno pokocha Was cały serduszkiem :)[/QUOTE]

Też tak uważam, Milka jest sunią, która kocha ludzi,ale wybiera sobie jedną osobę do kochania - u nas to jestem ja i fakt mała patrzy we mnie jak w obrazek, innych lubi. Ale im ktoś więcej z nią spędza czasu, tym Milka jest bardziej wdzięczna!

Posted

A ja jestem bardzo szczęśliwa, ze taki super domek czeka na Milkę.:lol:
Ta sunia pomimo młodego wieku wiele przeszła i na pewno doceni i odwzajemni miłość:loveu:

Posted

Przy okazji zapraszam na bazarek, który jest przeznaczony na innych moich i naszych dogomaniackich podopiecznych:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193381-Mo%C5%BCe-znajdziesz-co%C5%9B-dla-siebie-i-wesprzesz-Sambora-i-Talcottow%C4%85-Skarpet%C4%99-do-15.10-%29[/URL]

Posted

Milka już po sterylizacji, wszystko jest ok Była już wybudzona i chciała zwiewać przed przyjściem córek po jej odbiór. Dostała antybiotyk, ale zewnętrzne szwy są nierozpuszczalne, bo mocno krwawiła i tak dla bezpieczeństwa!

Posted

To dobrze że obyło się bez większych problemów Niech Milka teraz odpoczywa i wraca do pełni sił Wierzymy,że wszystko będzie dobrze Czekamy na ciebie Milka! Trzymaj się!

Posted

Milka to bardzo silna malizna. Dzisiaj, po ściągnięciu ubranka, wyruszyła na spacer jakby nic jej nie dolegało i ciągnęła jak mały parowóz. W domu siedzi w ubranku, bo strasznie interesuje się raną!