Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NO trzymajmy kciuki:)
dzisiaj Lordzik mocno sie we mnie wtulal:evil_lol: oj jak mocno a jaki cieplutki byl i oczywsicie po wyjsiu z klatki nie obeszlo sie bez skokow na mnie i biegania w celu powitania sie

Posted

Jak widać wszystkie nasze schroniskowe staruszki są w sile wieku. A kiedy pani przyjeżdza po nie?? Bo przydałoby sie przynajmiej je troszke wyczesac i ze sobą oswoic, chociaz z tym problemów jak mowiłas wczesniej nie bedzie

Posted

Ja tylko wiem od nati ze niedługo sie gdzies w okolice przeprowadza i ma dziecko,chyba 8 letnie i hektar pola,i chce przygarnąc jakies staruszki, jak przyjedzie po nie to sie zobaczy jakie ma intencje bo tak to kazdy moze se wypisywać co chce.Ale jak narazie to dobrze sie zapowiada

Posted

Rapsodia85 napisał(a):
mozecie cos wiecej napisac o tej kobiecie ktora bierze piesy?
bierze tego diorka?:confused:

NO wię cpani wcześniej byłą zainteresowana Dimkiem ale się spoznila, ma 1hektar ziemi, pzreprowadza sie do domku oddalonego 60 km od Olsztyna, ma 5-letnia córkę, i nie chce adoptowac mołodego pieska tylko już straszego

Posted

agnieszka30 napisał(a):
lord jest na szansie goldenowskiej, dziś jakaś babka pisała w jego sprawie

Mam nadzieję, że Lordzikowi się uda. Z jego łapami jest
Coraz gorzej. Zima robi swoje. Lordzik ledwo chodzi. On musi znaleźć ciepły domek, bo tylko w cieple dojdzie do siebie. POMOCY!!!:placz: :placz: :placz: