kate89 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Lordziński był dzisiaj z ciotką nati na spacerku i z najlepszym przyjacielem diorem-wampirkiem. I jakąs sesje zdjęciową widziałam to moze niedługo jakies zdjątka nowe :) Hopaj Lordzie Quote
nati_92 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 OJ sesja była ale Ania ma zdjecia wiec pewnie jakw ejdzie na dogo to je doda:) Mowilam juz ze Lord to taki kochany pies??:loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Już dodaje, przepraszam za opóźnienie :oops: Kto pokocha niezwyklą parkę??? Quote
DarkAngels Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Oni obaj są cudowni :loveu: Lordzik i Dior hopajcie do góry :) Quote
kate89 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ale zdjątka słodkie, Dobrze ze oni chociaz siebie mają , Hopajcie chłopaczki na góre Quote
DarkAngels Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dwaj przyjaciele. Duży i mały. Nie widzą po za sobą nikogo :) Quote
Ania_i_Kropka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Dwaj przyjaciele bardzo potrzebują domku. Lordzik coraz gorzej chodz:placz: :placz: :placz: i. Jedyną nadzieją dla niego jest ciepły domek. Quote
nati_92 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ten ejgo wzrok mówi Czy ktoś mnie pokocha....?? I z dnia an dzień on powoli zaczyna tracić nadzieje....:-( Quote
DarkAngels Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Lord na pierwszą stronę - Biały niedźwiedź na pierwszą stronę :) Quote
kate89 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hopajcie obaj na góre...znowu zima przyszła ehhh Quote
nati_92 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Śnieg i mróz to złą wiadomość dla Lordzika:-( Quote
Ania_i_Kropka Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Lordzik bardzo pilnie potrzbuje domku. Z każdym dniem stan jego łapek się pogarsza POMOCY!!! Quote
kate89 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kazdy sie zniechęca chorobą jego łapek...ehhh...czy on jeszcze kiedyś znajdzie prawdziwy nowy dom ?? Hopaj Lordziku Quote
Ania_i_Kropka Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Ludzie dzwonią do mnie z ogłoszenia, ale zawsze gdy słyszą, że Lord ma problemy z łapkami, reagują tak samo „ to ja się jeszcze zastanowię i zadzwonię później” i oczywiście jeszcze nikt drugi raz nie zadzwonił.:angryy: Quote
ewatr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Lordzik bardzo pilnie potrzbuje domku. Z każdym dniem stan jego łapek się pogarsza POMOCY!!! Lordzik czemu my dogomaniacy nie wygrywamy w tego totka :mad: kazdy by sobie wybudował przystań dla swoich ulubieńców a Wy we dwóch Biały i Czarny wtedy byscie juz byli u mnie :-( a tak to tylko hopnąc człowiek moze ..kurde :mad: Quote
Ania_i_Kropka Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 ewatr napisał(a):Lordzik czemu my dogomaniacy nie wygrywamy w tego totka :mad: kazdy by sobie wybudował przystań dla swoich ulubieńców a Wy we dwóch Biały i Czarny wtedy byscie juz byli u mnie :-( a tak to tylko hopnąc człowiek moze ..kurde :mad: Dokładnie, dlaczego ja nie mam wielkiego rancza lub chodziaż domu z ogrodem:-( Quote
patch75 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ewatr napisał(a):Lordzik czemu my dogomaniacy nie wygrywamy w tego totka :mad: kazdy by sobie wybudował przystań dla swoich ulubieńców a Wy we dwóch Biały i Czarny wtedy byscie juz byli u mnie :-( a tak to tylko hopnąc człowiek moze ..kurde :mad: o niczym innym teraz nie marze-nawet nie wiesz ile ostatnio kasy wydalam na zaklady, kobieta u ktorej te zaklady kupuje pewnie mysli, ze jestem nalogowcem lotto-marze o wielkie wygranej i domku z wielkim obszarem ziemi po ktorej moglyby chasac takie psy jak Lord, a on bylby jednym z pierwszych psow, ktore bym wziela pod swoj dach, na prawde tylko to ostatnio chodzi mi non stop po glowie-ale komu spelniaja sie takie marzenia?:shake: Quote
nati_92 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 oj gdyby one sie spelnialy to on i Dior juz dawno by u mnie byli... co napewno by spotkało tez pare innych psow ktrre potrzebuja milosci Quote
paros Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Lord ciągle jeszcze nie ma domku :shake: i czeka .... :-( Quote
kate89 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Lordzik z Diorkiem byli dzis na spacerku z jedna ze swoich cioć,lepsza pogoda idzie to i pieski bardziej orzywione były.Szkoda ze z jego łapkami sie nie polepsza,ehhh Hopaj Lordziku Quote
Ania_i_Kropka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Mam nadzieję, że już będzie co raz cieplej i Lordzik będzie mógł w miarę normalnie funkcjonować. On tak strasznie chce biegać, dotrzymywać kroku małemu Diorowi. :-( Quote
Ania_i_Kropka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Lordzik błaga o dom!!! On chce żyć normalnie!!! Quote
Cascada Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Przeuroczy eh przypomina mi troche mojego pierwszego i jak narazie jedynego psiaka :( Quote
Recommended Posts