aisaK Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Lord, co przyniesie ci ten rok? Oby domek.... Quote
DarkAngels Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Kto obdarzy Lorda miłościa?? Kto da mu wspaniały domek?? Kto ma takie piękne i duże serducho ??To cudowny pies.:loveu: :) Quote
patch75 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 akcja plakatowa tez na razie nie daje rezultatow:( jak tylko dam rade, sieade i zrobie porzadny i dam do rozwieszenia Quote
ewatr Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Lordzik wytrzymaj jeszcze troche musi sie udać to szukanie domu :mad: Quote
paros Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Będę ponawiać ogłoszenia, jakie podać namiary :roll: Quote
ewatr Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 paros napisał(a):Będę ponawiać ogłoszenia, jakie podać namiary :roll: pytanie j.w. :multi: Quote
kate89 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Podnosze... Jutro sobota to napewno chciaz na spacerek wyjdziesz z jakąś cioteczką pięknioszku :painting: Quote
nati_92 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 kate89 napisał(a):Podnosze... Jutro sobota to napewno chciaz na spacerek wyjdziesz z jakąś cioteczką pięknioszku :painting: Z jakąś?? Kasia no jasne że ze mna:evil_lol: Mopj kochany Lordzik idzie znow do góry Quote
kate89 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No nie wiedziałam czy bedziesz:oops: wiec moze akurat mi by sie trafił spacere z nim,:razz: nooo to by był juz dla mnie zaszczyt:lol: Hopaj:multi: Quote
nati_92 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Lordzik jak dzis go wypuściłam z klatki od razu zaczałbiegac i się cieszyć lepiej się czuł więc poszłam z nim do nawet za teren do lasu Wytrwał cały spacerek:) Kasia za tydzień mnie chyab nie bedzie wiec mzoesz z nim wyjsc skoro to dla Ciebie zaszczyt:) Quote
kate89 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Noo byłabym zaszczycona, nawet z krótkiego spacerku po terenie jakie preferuje piesio. To bede z niecierpiwościa czegać . hiehie Podnosze pieska Quote
paros Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Lord od wczoraj szuka w necie domku :lol: i swojego człowieka :thumbs: eoferty 4lapy mojpupil ale.gratka psy kupiepsa bono-polska oraz zgłoszony na forum.gazeta ale jeszcze nie pojawiło się:shake: Quote
nati_92 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 paros napisał(a):Lord od wczoraj szuka w necie domku :lol: i swojego człowieka :thumbs: eoferty 4lapy mojpupil ale.gratka psy kupiepsa bono-polska oraz zgłoszony na forum.gazeta ale jeszcze nie pojawiło się:shake: Paros strasznie dziekujemy iammy nadzieje ze to cos da Quote
ewatr Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 promuja Lordzika to moze sie uda znalezc dom :loveu: Quote
Rapsodia85 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Lord do gory:sweetCyb: znajdz cieply domek:loveu: Quote
Recommended Posts