kate89 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Lordzik hopaj :multi: Domku gdzie jesteś ?? nie pozwól aby Lordzik spędził te święta sam w schroniskowym boksie :placz: Quote
patch75 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 zrobilam Lordowi plakat, nic specjalnego-powiesze w moim rodzinnym miescie i dam mojej bratanicy ostatnio spotkalam na spacerze z moim psem wlasciciela suczki owczarka podhalanskiego, suczka byla bardzo stara wiec przypuszczalam ze juz nie zyje, i tak tez bylo; wobec tego przeprosilam za brak taktu i poinformowalam go o Lordzie-okloicznosciach w jakich dotarl do schroniska, ze potrzebuje opieki, itp. ale nic-oni juz nie chca psa:-( Quote
ewatr Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 może tylko na razie nie chcą :shake: ludzie musza przeboleć nieraz strate zanim sie zdecyduja na nowego psiaka a z plakatem dobra myśl :multi: Quote
kate89 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Lordziku podnosze, chociaz tyle dla ciebie zrobie... Quote
patch75 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ewatr napisał(a):może tylko na razie nie chcą :shake: ludzie musza przeboleć nieraz strate zanim sie zdecyduja na nowego psiaka a z plakatem dobra myśl :multi: powiedzialam im gdzie Lord teraz jest, ale ta kobieta (zona tego faceta ktorego my znamy) ma alergie i problemy z kregoslupem, wiec watpie, ale oczywiscie trzymam w kciuku, nigdy nie wiadomo... plakaty rozwiesze w swieta Quote
ewatr Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 hopaj Lordzik :multi: na kogo dać namiary w ewentualnych ogłoszeniach o Lordziku ? Quote
nati_92 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='patch75']powiedzialam im gdzie Lord teraz jest, ale ta kobieta (zona tego faceta ktorego my znamy) ma alergie i problemy z kregoslupem, wiec watpie, ale oczywiscie trzymam w kciuku, nigdy nie wiadomo... plakaty rozwiesze w swieta Patch wyslij mi plakacik na maila jak dasz rade [email protected] Quote
nati_92 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ewatr napisał(a):hopaj Lordzik :multi: na kogo dać namiary w ewentualnych ogłoszeniach o Lordziku ? mysle ze namiary w dalszym ciagu na Anie_i_Kropke Quote
patch75 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 moj plakat to taka robocza wersja zrobiona na ksero:oops: moge go go gdzies zostawic, bo na komputerze go nie mam Quote
patch75 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 albo-jade do brataon ma skaner, jak dam rade, to moge zeskanowac i wyslac Quote
nati_92 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 patch75 napisał(a):albo-jade do brataon ma skaner, jak dam rade, to moge zeskanowac i wyslac w takim razie jak dasz rade to ze skanuj:) Quote
ewatr Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 nati_92 napisał(a):mysle ze namiary w dalszym ciagu na Anie_i_Kropke a moge je dostać :p bo nie moge sie doszukać na wątku ! Quote
patch75 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 nati-plakat wyslany e-mailem porozwieszam je w swoim rodzinnym miescie Quote
ewatr Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jeszcze w starym roku ....................do góry !!! Quote
patch75 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 plakaty sa wlasnie rozwieszane przez moja bratanice a moze skopiowalabym je i ktos by je porozwieszal w Olsztynie?? bo ja sama nie dalabym rady Quote
Recommended Posts