nati_92 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 no właśnie bylo lepiej a poszliśmy tylko do zakrętu droga bo furtka od lasu była zamknieta i nie dało rady otworzyc Quote
Ania_i_Kropka Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Na szczęście powoli robi się ciepło i Lordzik ma się lepiej. Co raz więcej czasu spędza na wybiegu. Stoi przy furtce do swojego boksu i wita się z ludźmni odwiedzającymi schronisko. Gdy tak stoi zawsze między jego przednimi łapami stoi maleńki Diorek. Razem wyglądają słodko. Kto ich pokocha? Quote
Ania_i_Kropka Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Dzisiaj Lordzik przez ponad 30 minut chodził ze mną po terenie schroniska. Jego łapki są nadal słabe, ale jest dużo lepiej. Quote
ewatr Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 piesiu :loveu: słonce juz swieci , wiosna przyszła , ciocie cie odwiedzają i na spacerki wyprowadzaja ale domku brak :-( Quote
DarkAngels Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Lorduś nadal szuka domku :) Kto go pokocha?:loveu: Quote
nati_92 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 W sobote z Lordzikiem poszłam na łączke za schroniskiem poszłam i z nim siedziałam:) Quote
patch75 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 biedny ten Lord:-( a mozna mu jakos z tymi lapkami pomoc? sterydy czy cos? Quote
Ania_i_Kropka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Lordzik dostawał leki, ale pomagały na krótko. Lord musi trafić do ciepłego domku, gdzie nie będzie betonowych podłóg, wilgoci. Quote
Ela_and_Krzys Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 wesolych swiat lordziku oby kolejne byly juz na wlasnej kanapie... z wlasna rodzina... Quote
Ania_i_Kropka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Wczoraj w schronisku byli ludzie zainteresowani adopcją Lorda, jednak po długim namyśle stwierdzili, że nie poradzą sobie z jego chorymi łapkami.:placz: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Kto pokocha Lorda i przywróci mu sprawność? Quote
Czaka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Pies jest piękny i na pewno musi być wspaniały. Mam nadzieję, że znajdzie swojego człowieka! Quote
nati_92 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Hop do gory Lord!!! Teraz w weekend mnie nie ebdzie jeszcze raz w schronisku ale potem juz bede.... NI emoge sie doczekac spacerku z moim kochanym białym puszystym misiem:loveu: A jakby co to jade w piatek po poludniu do Iławy wiec moge zawiezc psa z Olsztyna jak jakis jest Quote
DarkAngels Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Lordzik biegnij na pierwszą stronę :) Kto pokocha naszego bialego, puchatego misia? :loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Słoneczko świeci więc Lord korzysta z okaji i całymi dniami wygrzewa sie na słoneczku. Quote
Ania_i_Kropka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 nati_92 napisał(a):Hop do gory Lord!!! Teraz w weekend mnie nie ebdzie jeszcze raz w schronisku ale potem juz bede.... NI emoge sie doczekac spacerku z moim kochanym białym puszystym misiem:loveu: A jakby co to jade w piatek po poludniu do Iławy wiec moge zawiezc psa z Olsztyna jak jakis jest Nie martw się Nati ktos na pewno wyprowadzi, naszych kochanych chłopaków. Już ja o to zadbam:evil_lol: Quote
Recommended Posts