Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Camara znalazła dom dla "mojej" podhalanki ale sprawa się skomplikowała bo właściciel raptem zapałał do niej uczuciem (wcześniej twierdził, że jej nie chce bo jej nie lubi) i teraz nie chce jej oddac :( Może ta pani wzięłaby Lorda? tez podhalańczyk a lat mozna mu przeciez troche odjąc jakby chiała młodszego?

Posted

Jeśli Pani chce zdrowego psa to chyba nie bardzo,lat mozna odjąć ale i tak trzeba poinformowac o stanie jego łapek. Oczywiście zawsze mozna pieska zaproponować ,moze akurat sie spodoba

Posted

Natalia wydaje mi się, że z tego domu dla Lorda i Bosa nic nie będzie. Kobieta się nie pokazała w schronisku, nie odpisuje na maile. Może przemyślała sprawę i stwierdziła, że branie dwóch starszych psów to za duża odpowiedzialność , wydatki na leki itp.

Posted

ania i kropka ,moze i tak,podjecha decyzje pod wpływem chwili a teraz zorientowaal sie ze to jednak duży obowiązek,nie wspominajac juz o kosztach na leczenie itp. wiec woli wogule sie nie kontaktowac ,ehh
Hopaj piesiulku

Posted

kate89 napisał(a):
Jest pan zainteresowany Lordem i przyjezdza do schroniska we wtorek, oby nie odejechał z pustymi rękami. Lordziku 3mamy kciuki

cicho sza i tylko kciuki zaciskamy :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Tez mam taką nadzieje, chociaz niektórzy podejmuja decyzje pod wpływem emocji a potem po przemyślemiu stwierdzaja ze nie dadza rady(??) takim psem sie zajmować,i głupio im jest nawet dac znać ze nie przyjadą,eeehhh wiecie co,szkoda mi takich ludzi,bo to oni najwiecej tracą nawet o tym nie wiedząc
Hopaj Lordziku

Posted

Ania tez jestem takiego zdania,bo wpychanie na siłe psa mija sie z celem,tylko poprostu mogliby uprzedzic ale to ich sprawa,jak dobrze sie z tym czują to nic mi do tego.
Hopaj Lordziku