Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na bazarku są do kupienia wejściówki na wystawę
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194815-Zaproszenia-na-Mi%C4%99dzynarodowe-Wystawy-Ps%C3%B3w-Rasowych-w-Poznaniu-naDT-Filutka-do24.10[/URL]

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do nas tez już dotarła poczta :) nr i talony na katalogi na oba dni ufffff
Nie będzie biegania i wyjaśniania:)
Chociaż pewnie bez wizyty w biurze też się nei obejdzie bo zgłaszałam na oba dni parę hodowlaną i zapomniałam zapłacić:) ciekawe czy w katalogu będą moje potwory Pani z oddziału mi potwierdziła mailem że para przyjęta ale życie potraf płatać figle hihihi

Posted

Na stronie oddziału jest już plan sędziowania i plan terenu wystawy.
Sobota:
Plan sędziowania:
[url]http://www.poznan.zkwp.pl/2010_plan_06.pdf[/url]
Plan terenu:
[url]http://www.poznan.zkwp.pl/2010_mapa.pdf[/url]

Niedziela:
Plan sędziowania:
[url]http://www.poznan.zkwp.pl/2010_plan_07.pdf[/url]

Posted

[quote name='KaRa_']A w jakim wieku szczeniaczek? bo nie radzę iść na pewno z szczeniakiem tylko po jednym szczepieniu bo niestety dużo psów i nie zawsze właściciele odpowiedzialni. JA w zeszłym roku widziałam wymiociny na wystawie z robakami.... A można wejść poprzez zgłoszenie czyjeś[/QUOTE]

No własnie jakoś za późno obczaiłam że ta wystawa jest w pierwszy weekand listopada (a nie drugi, tak jak myslałam) czyli mój będzie dzień po drugim szczepieniu i tak zaczęłam się zastanawiać czy jest sens go zabierać.
Ale że na wystawie mógłby się czymś zarazić to bym się nie spodziewała, myślałam że wystawcy nie dbają jedynie o stan sierści... :/
A na jakiej to zasadzie np. mój pies (niezgłoszony) mógły wejść na czyjeś zgłoszenie?

Posted

[quote name='Magda81']a czy te pawilony są z sobą jakoś połączone ? Czy jak bedę chciała przejść na inny ring muszę wychodzić na dwór ?[/QUOTE]

Zależy, niektóre są połączone a niektóre nie i trzeba wyjść na dwór aby przejść (na szczęście są blisko siebie).

Posted

[quote name='Lottie']No własnie jakoś za późno obczaiłam że ta wystawa jest w pierwszy weekand listopada (a nie drugi, tak jak myslałam) czyli mój będzie dzień po drugim szczepieniu i tak zaczęłam się zastanawiać czy jest sens go zabierać.
Ale że na wystawie mógłby się czymś zarazić to bym się nie spodziewała, myślałam że wystawcy nie dbają jedynie o stan sierści... :/
A na jakiej to zasadzie np. mój pies (niezgłoszony) mógły wejść na czyjeś zgłoszenie?[/QUOTE]
Że przez płot poda Ci ktoś zgłoszenie albo zrobisz sobie kopie ale odradzam przy takim szczeniaku ledwo po drugim szczepieniu. Przy takiej ilości psów jest duże ryzyko zachorowania takiego brzdąca.

Posted

[quote name='Elitesse']przy wejsciu w kasie[/QUOTE]

ile mniej więcej taki wstęp kosztuje? bo ja sie w ogóle nie orientuję cenowo.

Zastanawiam się, czy w sobotę nie zabrać psa, żeby sie obył trochę (jestesmy zgłoszeni tylko na niedzielę) i czy w ogóle wejdziemy w takim układzie

Posted

[quote name='Lottie']Kara dzięki za radę. Nie zabiorę go ale ciężko będzie się z nim rozstać na pół dnia :loveu:[/QUOTE]

Ja moje "dziecko" brałam 2 dni po szczepieniu (drugim) na wystawe ale to byla wystawa na dworze.
Na halową już bym jej nie zabrała, za bardzo bym się bała.

Posted

My też już mamy komplecik :)

[quote name='Zuza i Noddy']Mam nadzieje, ze da rade wejść w sobotę, jak mam zgłoszonego tylko na niedziele.[/QUOTE]
To też tylko w niedzielę się wystawiacie? Myślałam, że w oba dni.
[quote name='Hawanka']tylko ja pociagiem jade i tak sobie mysle jak ja sie zabiore Hmmmmmm
nie mozna polatać a to skunksy jedni :D[/QUOTE]Hawanka, a którym pociągiem jedziesz? Bo połączenie jest nieciekawe, ode mnie jest sie w Poznaniu albo o 3.00, albo po 10.00. Teoretycznie mogłabym próbować tym drugim, basenji są oceniane o 11.00, ale z naszą PKP boję się ryzykować

Posted

[quote name='jamnicze']My też już mamy komplecik :)

To też tylko w niedzielę się wystawiacie? Myślałam, że w oba dni.
Hawanka, a którym pociągiem jedziesz? Bo połączenie jest nieciekawe, ode mnie jest sie w Poznaniu albo o 3.00, albo po 10.00. Teoretycznie mogłabym próbować tym drugim, basenji są oceniane o 11.00, ale z naszą PKP boję się ryzykować[/QUOTE]
Wysyłam PW