Molli Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Na bazarku są do kupienia wejściówki na wystawę [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194815-Zaproszenia-na-Mi%C4%99dzynarodowe-Wystawy-Ps%C3%B3w-Rasowych-w-Poznaniu-naDT-Filutka-do24.10[/URL] Quote
mare Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Do nas przyszły dziś potwierdzenia i numerki :) Quote
Frytela Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ja dzisiaj dostałam i potwierdzenie i numerki, niestety nie dorzucili nam przez pomyłkę talonu na katalog w sobotę :P Quote
Darianna Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 strach się bać co ja będę mieć w skrzynce :D Quote
Tecia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Do nas tez już dotarła poczta :) nr i talony na katalogi na oba dni ufffff Nie będzie biegania i wyjaśniania:) Chociaż pewnie bez wizyty w biurze też się nei obejdzie bo zgłaszałam na oba dni parę hodowlaną i zapomniałam zapłacić:) ciekawe czy w katalogu będą moje potwory Pani z oddziału mi potwierdziła mailem że para przyjęta ale życie potraf płatać figle hihihi Quote
Monia85 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A u nas dziś w skrzynce pojawił się cały komplet na oba dni ;D Quote
Frytela Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Na stronie oddziału jest już plan sędziowania i plan terenu wystawy. Sobota: Plan sędziowania: [url]http://www.poznan.zkwp.pl/2010_plan_06.pdf[/url] Plan terenu: [url]http://www.poznan.zkwp.pl/2010_mapa.pdf[/url] Niedziela: Plan sędziowania: [url]http://www.poznan.zkwp.pl/2010_plan_07.pdf[/url] Quote
Hawanka Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='Monia85']A u nas dziś w skrzynce pojawił się cały komplet na oba dni ;D[/QUOTE] Hi hi masz szczescie Moniczko ;) Quote
motylek1007 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 my też dostaliśmy numerek juz :) czy ktos mi pomoże i powie gdzie i kiedy mogę kupić wejściówkę dla męża i ile kosztuje? Quote
Magda81 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 a czy te pawilony są z sobą jakoś połączone ? Czy jak bedę chciała przejść na inny ring muszę wychodzić na dwór ? Quote
Lottie Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='KaRa_']A w jakim wieku szczeniaczek? bo nie radzę iść na pewno z szczeniakiem tylko po jednym szczepieniu bo niestety dużo psów i nie zawsze właściciele odpowiedzialni. JA w zeszłym roku widziałam wymiociny na wystawie z robakami.... A można wejść poprzez zgłoszenie czyjeś[/QUOTE] No własnie jakoś za późno obczaiłam że ta wystawa jest w pierwszy weekand listopada (a nie drugi, tak jak myslałam) czyli mój będzie dzień po drugim szczepieniu i tak zaczęłam się zastanawiać czy jest sens go zabierać. Ale że na wystawie mógłby się czymś zarazić to bym się nie spodziewała, myślałam że wystawcy nie dbają jedynie o stan sierści... :/ A na jakiej to zasadzie np. mój pies (niezgłoszony) mógły wejść na czyjeś zgłoszenie? Quote
Lottie Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Magda81']a czy te pawilony są z sobą jakoś połączone ? Czy jak bedę chciała przejść na inny ring muszę wychodzić na dwór ?[/QUOTE] Zależy, niektóre są połączone a niektóre nie i trzeba wyjść na dwór aby przejść (na szczęście są blisko siebie). Quote
KaRa_ Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Lottie']No własnie jakoś za późno obczaiłam że ta wystawa jest w pierwszy weekand listopada (a nie drugi, tak jak myslałam) czyli mój będzie dzień po drugim szczepieniu i tak zaczęłam się zastanawiać czy jest sens go zabierać. Ale że na wystawie mógłby się czymś zarazić to bym się nie spodziewała, myślałam że wystawcy nie dbają jedynie o stan sierści... :/ A na jakiej to zasadzie np. mój pies (niezgłoszony) mógły wejść na czyjeś zgłoszenie?[/QUOTE] Że przez płot poda Ci ktoś zgłoszenie albo zrobisz sobie kopie ale odradzam przy takim szczeniaku ledwo po drugim szczepieniu. Przy takiej ilości psów jest duże ryzyko zachorowania takiego brzdąca. Quote
motylek1007 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Elitesse']przy wejsciu w kasie[/QUOTE] ile mniej więcej taki wstęp kosztuje? bo ja sie w ogóle nie orientuję cenowo. Zastanawiam się, czy w sobotę nie zabrać psa, żeby sie obył trochę (jestesmy zgłoszeni tylko na niedzielę) i czy w ogóle wejdziemy w takim układzie Quote
Lottie Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Kara dzięki za radę. Nie zabiorę go ale ciężko będzie się z nim rozstać na pół dnia :loveu: Quote
Frytela Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Lottie']Kara dzięki za radę. Nie zabiorę go ale ciężko będzie się z nim rozstać na pół dnia :loveu:[/QUOTE] Ja moje "dziecko" brałam 2 dni po szczepieniu (drugim) na wystawe ale to byla wystawa na dworze. Na halową już bym jej nie zabrała, za bardzo bym się bała. Quote
jamnicze Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 My też już mamy komplecik :) [quote name='Zuza i Noddy']Mam nadzieje, ze da rade wejść w sobotę, jak mam zgłoszonego tylko na niedziele.[/QUOTE] To też tylko w niedzielę się wystawiacie? Myślałam, że w oba dni. [quote name='Hawanka']tylko ja pociagiem jade i tak sobie mysle jak ja sie zabiore Hmmmmmm nie mozna polatać a to skunksy jedni :D[/QUOTE]Hawanka, a którym pociągiem jedziesz? Bo połączenie jest nieciekawe, ode mnie jest sie w Poznaniu albo o 3.00, albo po 10.00. Teoretycznie mogłabym próbować tym drugim, basenji są oceniane o 11.00, ale z naszą PKP boję się ryzykować Quote
Hawanka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='jamnicze']My też już mamy komplecik :) To też tylko w niedzielę się wystawiacie? Myślałam, że w oba dni. Hawanka, a którym pociągiem jedziesz? Bo połączenie jest nieciekawe, ode mnie jest sie w Poznaniu albo o 3.00, albo po 10.00. Teoretycznie mogłabym próbować tym drugim, basenji są oceniane o 11.00, ale z naszą PKP boję się ryzykować[/QUOTE] Wysyłam PW Quote
Darianna Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 mam papierki na oba dni :D A swoją drogą nie wiem, czemu nie wysłali na oba dni w jednej kopercie :) Quote
Russellka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ooo jamnicze, wy będziecie w Poznaniu? My też będziemy, ale tylko jako widzowie ;) Quote
Dominik- HANDLING Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [CENTER][FONT=Franklin Gothic Medium][I][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue]Witam :) Gdyby ktoś potrzebował Handlera ... bardzo chętnie wystawie pieska :0 Będę w oba dni ....[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [B][COLOR=DeepSkyBlue]KONTAKT: gg: 13333780 e-mail: [email][email protected][/email][/COLOR] [/B][/CENTER] Quote
Zuza i Noddy Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='jamnicze']My też już mamy komplecik :) To też tylko w niedzielę się wystawiacie? Myślałam, że w oba dni. [/QUOTE] Tak, Ofi zgłoszony tylko w niedziele, ale będziemy oba dni ;) Quote
Agasia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 I ja sie przejade, ale tylko na niedziele ;) Do zobaczenia! Quote
Recommended Posts