Guciek Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 wczoraj wyslalam przelew, moze nie beda chciec 2x wiecej, bo doszlo w poniedzialek :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamnicze Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 My też już zgłoszeni i opłaceni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazuś Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Czy ktos z Krakowa wybiera się na obydwa dni i miałby miejsce w aucie dla 1 osoby z jednym psem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Ja nie z Krakowa, ale z Warszawy, względnie Radomia będę jechać citroenem berlingo, więc trochę miejsca będzie (aczkolwiek zabieram trzy psy, więc albo mała klatka, albo psiaki na kolanach, mam psiowoza więc spoko) dla kogoś chętnego, ze zwrotem części kosztów paliwa (LPG już powinno być do tego czasu ;) ), wyjazd raczej w piątek, nocleg we własnym zakresie, jestem w oba dni ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quirk Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Witam. Gdyby ktoś szukał transportu na sobotę z Warszawy,to u mnie jest miejsce. Dorota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frytela Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Słuchajcie zna ktoś jakis tani hotelik lub coś w tym stylu w poznaniu? Szukam dla 2 osób i 2 psów ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATHENA Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 TERMIN PRZEDŁUZYLI DO 25 WRZEŚNIA -- ALE OPŁATY JUŻ 150 ZŁ ZA PSA ( jakby ktoś chciał dogosić ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yanni Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 [quote name='ATHENA']TERMIN PRZEDŁUZYLI DO 25 WRZEŚNIA -- ALE OPŁATY JUŻ 150 ZŁ ZA PSA ( jakby ktoś chciał dogosić )[/QUOTE] Jessssuuuuuuu ..jaki altruizm ze strony Poznania -normalnie nie poznaję ich. Tylko 30 złotych drożej niż w terminie. Chyba się upiję z radości :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olapsiara Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Jeżeli termin przyjmowania zgłoszeń został przedłużony, a "tańszy" cennik dotyczy opłat wniesionych [I]w terminie przyjmowania zgłoszeń[/I], to znaczy, że do 25 września można zgłaszać psy w korzystniejszej cenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawanka Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 [quote name='Frytela']Słuchajcie zna ktoś jakis tani hotelik lub coś w tym stylu w poznaniu? Szukam dla 2 osób i 2 psów ;)[/QUOTE] sama jestem na etapie poszukiwania ale stwierdzam ze Poznań drogim Miastem jest.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamnicze Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Dlatego ja się zdecydowałam tylko na jeden dzień, bez noclegu. Ale dojazd mam paskudny, co ja będę robić na dworcu o 3.00?! Mogę mieć tylko nadzieję, że wejdziemy późno i zdążę drugim pociągiem - planowo w Poznaniu 10.30. Ale nie lubię tak wpadać w ostatniej chwili, tym bardziej, że PKP ma często opóźnienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frytela Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 [quote name='Hawanka']sama jestem na etapie poszukiwania ale stwierdzam ze Poznań drogim Miastem jest....[/QUOTE] Ja juz zarezerwowałam, ale przez to że po 2 dniach odpisalam na maila zastała mnie juz wyższa cena... Przszukałam wszystko, kurcze naprawde ceny spore. Poszaleli :lol::lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRa_ Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Ja jestem ciekawa ile będą kosztować bilety wstępu dla oglądaczy bo to Targi dyktują ceny... W tym roku wstęp na POLAGRE kosztował 60zł, więc na wystawę może być tak samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawanka Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 [quote name='Frytela']Ja juz zarezerwowałam, ale przez to że po 2 dniach odpisalam na maila zastała mnie juz wyższa cena... Przszukałam wszystko, kurcze naprawde ceny spore. Poszaleli :lol::lol:[/QUOTE]Gdzie znalazłaś nocleg(jaka cena)jezeli mozna wiedzieć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiAla Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Ja zarezerwowałam tutaj: [URL]http://hostel.artesya.pl/pl/kontakt[/URL] Ceny baaardzo przystępne a dopłata za psa to tylko 10 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lottie Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 [quote name='KaRa_']Ja jestem ciekawa ile będą kosztować bilety wstępu dla oglądaczy bo to Targi dyktują ceny... W tym roku wstęp na POLAGRE kosztował 60zł, więc na wystawę może być tak samo.[/QUOTE] No ładnie :shake: w zeszłym roku było 40zł... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRa_ Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Przez te ceny to związek i targi nie zarobią :roll: Masakra Poznań musi pod każdym względem być najdroższą wystawą :angryy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frytela Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 [quote name='KaRa_']Przez te ceny to związek i targi nie zarobią :roll: Masakra Poznań musi pod każdym względem być najdroższą wystawą :angryy:[/QUOTE] Dokładnie... Oni sobie chyba nie zdaja sprawy że dużo osób przez to rezygnuje... Ja się zdecydowałam tylko dlatego że chcę moje baby wystawić :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRa_ Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 [quote name='Frytela']Dokładnie... Oni sobie chyba nie zdaja sprawy że dużo osób przez to rezygnuje... Ja się zdecydowałam tylko dlatego że chcę moje baby wystawić :evil_lol:[/QUOTE] Ja z racji koszmarnych cen też tylko jednego psa zgłosiłam i to w szczeniakach bo taniej. A chciałam dwa bo sędzia wydaje się ciekawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacperub Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 zgłasza ktoś boston teriery?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frytela Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 [quote name='KaRa_']Ja z racji koszmarnych cen też tylko jednego psa zgłosiłam i to w szczeniakach bo taniej. A chciałam dwa bo sędzia wydaje się ciekawy...[/QUOTE] Ja zgłosiłam jedno baby na oba dni i dorosła na jeden - bo zmienili nam sędziego na koszmar więc stwierdziłam że szkoda mi pieniędzy a baby to co innego ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lottie Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 [quote name='Frytela']Dokładnie... Oni sobie chyba nie zdaja sprawy że dużo osób przez to rezygnuje... Ja się zdecydowałam tylko dlatego że chcę moje baby wystawić :evil_lol:[/QUOTE] A nie można do nich napisać albo w jakimś zebraniu uczestniczyć i coś zrobić z tymi cenami? Jesteście chyba członkami ZKP więc może jakąś petycję zróbcie albo co :P A tak z ciekawości to inne wystawy jakie mają ceny? Tak przeciętnie? Są naprawdę dużo tańsze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Dużo nie, ale są. Sam parking w poznaniu to 50zł/jeden dzień... Czyli dla kogoś, kto np. zgłasza dwa psy na dwa dni, z parkingiem to są mega koszty :] Jeśli kiedykolwiek miałaś do czynienia z ZKwP to zapewne wiesz, że nic z tym się nie da zrobić ;-) Pozostaje bojkotować, ale tytuł kusi.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frytela Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 [quote name='Guciek']Dużo nie, ale są. Sam parking w poznaniu to 50zł/jeden dzień... Czyli dla kogoś, kto np. zgłasza dwa psy na dwa dni, z parkingiem to są mega koszty :] Jeśli kiedykolwiek miałaś do czynienia z ZKwP to zapewne wiesz, że nic z tym się nie da zrobić ;-) Pozostaje bojkotować, ale tytuł kusi.. ;)[/QUOTE] Dokładnie, jakby to wszystko podsumowac to jest drożej.... Szczerze to szkoda mi tych 5 dych na parking gdzie mogę je wydac chociażby na coś dla psów :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 [quote name='Frytela']Dokładnie, jakby to wszystko podsumowac to jest drożej.... Szczerze to szkoda mi tych 5 dych na parking gdzie mogę je wydac chociażby na coś dla psów :)[/QUOTE] Noooo, tyle gryzaków, mniam:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts