marabit Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wie ktoś możne czy w Poznaniu wpuszczają na teren wystawy niezgłoszone psy? Quote
Molli Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='marabit']Wie ktoś możne czy w Poznaniu wpuszczają na teren wystawy niezgłoszone psy?[/QUOTE] Nie wpuszczają, chyba że pies bierze udział w jakiś pokazach np. frisbee, agility :) Quote
Monia85 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 A ja mam pytanie z innej beczki. Czy jest tam miejsce na rozstawienie własnego stolika i krzeseł, czy lepiej nie brać tych rzeczy ze sobą i nie tarasować miejsc. Quote
Molli Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Monia85']A ja mam pytanie z innej beczki. Czy jest tam miejsce na rozstawienie własnego stolika i krzeseł, czy lepiej nie brać tych rzeczy ze sobą i nie tarasować miejsc.[/QUOTE] Niektórzy hodowcy rozkładają swój stolik i krzesełka :) Quote
Hawanka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='Molli']Niektórzy hodowcy rozkładają swój stolik i krzesełka :)[/QUOTE] ale krzesełka sa czy nie bo np w opolu były krzesła :D tylko stolik był potrzebny Quote
KaRa_ Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='marabit']Wie ktoś możne czy w Poznaniu wpuszczają na teren wystawy niezgłoszone psy?[/QUOTE] W Poznaniu może byc z tym duży problem bez zgłoszenia Quote
Molli Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Hawanka']ale krzesełka sa czy nie bo np w opolu były krzesła :D tylko stolik był potrzebny[/QUOTE] Wydaje mi się, że krzesełka hodowcy mieli swoje, ale mogę się mylić... Quote
Zuza i Noddy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='KaRa_']W Poznaniu może byc z tym duży problem bez zgłoszenia[/QUOTE] Mam nadzieje, ze da rade wejść w sobotę, jak mam zgłoszonego tylko na niedziele. Quote
J.G Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Molli']Nie wpuszczają, chyba że pies bierze udział w jakiś pokazach np. frisbee, agility :)[/QUOTE] A od kiedy ktoś to sprawdza,jak ja tam byłem to nawet lek.wet nie było! Ale obsługa parkingowa była. Quote
Hawanka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='Molli']Wydaje mi się, że krzesełka hodowcy mieli swoje, ale mogę się mylić...[/QUOTE] aha ;).......... Quote
andromeda Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]W hali w której były wystawiane psy z grupy V były krzesełka poustawiane przy ringu. Można było z nim skorzystać i pooglądać wystawiane psy. Tak było w zeszłym roku. Na zgłoszenie shiby weszłam z samoyedem, wybrałam boczne wejście którego pilnował starszy pan z baardzo grubymi szkłami w okularkach. I weszłam bez problemu.... Wchodząc do hali z grupa V pokazałam aktualne szczepienia przeciwko wściekliźnie i finito ......[/FONT][/COLOR] Quote
Hawanka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='andromeda'][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]W hali w której były wystawiane psy z grupy V były krzesełka poustawiane przy ringu. Można było z nim skorzystać i pooglądać wystawiane psy. Tak było w zeszłym roku. [/FONT][/COLOR][/QUOTE] czyli sa szanse ze krzesełka benda ;) Quote
Cezus80 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Hawanka bierz wszystko ;) przy ringach dużo miejsca aaaa i nastawcie się na to że po ringu sobie nie pobiegacie - tak dla treningu . w zeszłym roku nie pozwalali na wejscie na ring przed sędziowanie ;) Quote
Hawanka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='Cezus80']Hawanka bierz wszystko ;) przy ringach dużo miejsca aaaa i nastawcie się na to że po ringu sobie nie pobiegacie - tak dla treningu . w zeszłym roku nie pozwalali na wejscie na ring przed sędziowanie ;)[/QUOTE] tylko ja pociagiem jade i tak sobie mysle jak ja sie zabiore Hmmmmmm nie mozna polatać a to skunksy jedni :D Quote
andromeda Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Dokładnie nie pamiętam jak to było na ringu z ozdóbkami, ale hala gdzie były yorki, westy była tak tłoczna ze nie jestem pewna czy te krzesełka były! Nie dało się normalnie chodzić + smrodek lakieru urywał głowę ;)[/FONT][/COLOR] Quote
eski Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Wokół ringów na ogół są krzesełka. Można sobie usiąść o podziwiać psiaki :) Przy ringach, na których wystawiane są yorki, shih tzu, pudle wystawcy rozkładają się z mnóstwem stoliczków, wyciągają akcesoria, grzebyczki, szczotki, poidełka, kokardki, lakiery... Wielkie puszenie trwa pełną parą ;) Aż cięzko czasem przejść... Quote
Quirk Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Mam jeszcze miejsca do Poznania. Jadę z Warszawy na dwa dni. Dorota Quote
Lottie Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='marabit']Wie ktoś możne czy w Poznaniu wpuszczają na teren wystawy niezgłoszone psy?[/QUOTE] W zeszłym roku sama byłam świadkiem jak jakaś pani chciała wejść z niezgłoszonym psem na wystawę i bramkarze nie chcieli jej wpuścić ale potem ich chyba jakoś ubłagała (nie pamiętam dokładnie bo właśnie odchodziłam od bramek). Przyznam że sama bym chciała wejść z moim szczeniakiem na wystawę w ramach socjalu.. może ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić? ;) Quote
KaRa_ Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Lottie']W zeszłym roku sama byłam świadkiem jak jakaś pani chciała wejść z niezgłoszonym psem na wystawę i bramkarze nie chcieli jej wpuścić ale potem ich chyba jakoś ubłagała (nie pamiętam dokładnie bo właśnie odchodziłam od bramek). Przyznam że sama bym chciała wejść z moim szczeniakiem na wystawę w ramach socjalu.. może ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić? ;)[/QUOTE] A w jakim wieku szczeniaczek? bo nie radzę iść na pewno z szczeniakiem tylko po jednym szczepieniu bo niestety dużo psów i nie zawsze właściciele odpowiedzialni. JA w zeszłym roku widziałam wymiociny na wystawie z robakami.... A można wejść poprzez zgłoszenie czyjeś Quote
Hawanka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 ja juz mam potwierdzenie tylko nie dostałam numerku zapłaciłam wczasie i nie dali numerka wrrrr Quote
Elitesse Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ja dzis dostalam potwierdzenie z numerkami i talonem na katalog ktory mi nie przyslugiwal wg cennika :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ja również dostałam zgłoszenie i numerek - szkoda,że Poznań nie daje do klasy szczeniąt katalogu... inne wystawy dają Quote
ATHENA Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ja mam wystawę opłaconą , a kurde nie dali mi numerków :( kazdy pies w innej hali i jeszcze po biurach bede latać. niech to szlag. :( Quote
Elitesse Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='KaRa_']Ja również dostałam zgłoszenie i numerek - szkoda,że Poznań nie daje do klasy szczeniąt katalogu... inne wystawy dają[/QUOTE] mi wlasnie do szczeniaka dali ... przez pomylke hihi Quote
Hawanka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='ATHENA']ja mam wystawę opłaconą , a kurde nie dali mi numerków :( kazdy pies w innej hali i jeszcze po biurach bede latać. niech to szlag. :([/QUOTE] No to to samo co ja :( zapłacone a nie dali numerka Quote
Recommended Posts