Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem tak.. ja dwa lata temu ubrany w sweterek, czułem się jak na Malediwach :)
Ale... jakąś bluzę czy kurtkę można zawsze w zapasie mieć, tak na wszelki wypadek gdyby to Poznańskie Targi chciały na ogrzewaniu zaoszczędzić :evil_lol:

Posted

[quote name='Elitesse']
ja dwie poznanskie wystawy zakonczylam choroba[/QUOTE]

to się nazywa poświęcenie dla sprawy:lol:

Dobra, znając życie łowczarki będą na grenlandii, a maledivy mogę sobie wybić z głowy :diabloti:

Posted

powinno tak być, że w halach z psami długowłosymi powinno być chłodniej, a z psami małymi, nagimi bądz krótkowłosymi w miare ciepło, ale nie duszno xD ale mam wymagania xD

Posted

Z tego co pamietam to np w hali z ozdóbkami, owczarkami i chyba molosami było ciepło. w miejscu gdzie był ring głowny to było goraco. W hali z grupą V było chłodno, moze przez to ze nie była az tak napakowana - psiaków nie było duzo, odwiedzajacych tez. Przynajmniej nie było takich dzikich tłumów jak przy yoreczkach i westach

Posted

Szukam transportu dla pudla mini z okolic Pszczyny do Poznania, próbujemy zorganizować transport łączony do nowego domu!Odebrałabym go w Poznaniu i zabrała dalej.
Proszę o kontakt tu lub najlepiej 505 25 33 01.

Posted

Ja mam takie pierwsze wieści z ringów poznańskich:
Mój podwójny wnuczek[COLOR=Red][B] BUNDUSTAR African Elite FCI [/B][/COLOR](basenji) - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi).

Strrraszliwie się cieszę z wyniku Bundustara:)

Pzdr.