maciek_axa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='mosca']Czy na poznańskiej hali jest ciepło???? :)[/QUOTE] No baaa... momentami wręcz upalnie :) Quote
mare Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 A poza momentami?:D Bo nie wiem jak grube okrycie zabrać na ten drugi koniec świata :D Quote
maciek_axa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Powiem tak.. ja dwa lata temu ubrany w sweterek, czułem się jak na Malediwach :) Ale... jakąś bluzę czy kurtkę można zawsze w zapasie mieć, tak na wszelki wypadek gdyby to Poznańskie Targi chciały na ogrzewaniu zaoszczędzić :evil_lol: Quote
Elitesse Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 wszystko od hali zalezy - sa takie w ktorych jest baaardzo cieplo a sa takie w ktorych sie marznie ja dwie poznanskie wystawy zakonczylam choroba Quote
mare Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Elitesse'] ja dwie poznanskie wystawy zakonczylam choroba[/QUOTE] to się nazywa poświęcenie dla sprawy:lol: Dobra, znając życie łowczarki będą na grenlandii, a maledivy mogę sobie wybić z głowy :diabloti: Quote
maciek_axa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 No to zazdroszczę tej Grenlandii... bo ja i moje niufki to aż tak z tych ciepłych krajów się nie cieszymy......:diabloti: A moze sie zamienimy ??? :evil_lol::eviltong: Quote
Nano Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 powinno tak być, że w halach z psami długowłosymi powinno być chłodniej, a z psami małymi, nagimi bądz krótkowłosymi w miare ciepło, ale nie duszno xD ale mam wymagania xD Quote
andromeda Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Z tego co pamietam to np w hali z ozdóbkami, owczarkami i chyba molosami było ciepło. w miejscu gdzie był ring głowny to było goraco. W hali z grupą V było chłodno, moze przez to ze nie była az tak napakowana - psiaków nie było duzo, odwiedzajacych tez. Przynajmniej nie było takich dzikich tłumów jak przy yoreczkach i westach Quote
Blow Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Szukam transportu dla pudla mini z okolic Pszczyny do Poznania, próbujemy zorganizować transport łączony do nowego domu!Odebrałabym go w Poznaniu i zabrała dalej. Proszę o kontakt tu lub najlepiej 505 25 33 01. Quote
amonicca Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 wszystkim wybierającym się na Poznań życzymy pogubienia bucików ;-) samych I i złotych miejsc :-) Quote
andromeda Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='amonicca']wszystkim wybierającym się na Poznań życzymy pogubienia bucików ;-) samych I i złotych miejsc :-)[/QUOTE] i tego zeby piesek raczył biegac :) Quote
KaRa_ Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='andromeda']i tego zeby piesek raczył biegac :)[/QUOTE] O tak, tak :) Quote
Nano Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 a wystawia tu ktoś może doga niemieckiego ?? :) Quote
Contenders Kennel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 szukam halndlera do wystawienia cocker spaniela amerykańskiego!!! to pilne!!! Quote
Elitesse Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [B]ESCADA SENTIMENT Elitesse - V1 CWC i CACIB[/B] :multi::multi: czyli mamy juz pol Intera :) Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ja mam takie pierwsze wieści z ringów poznańskich: Mój podwójny wnuczek[COLOR=Red][B] BUNDUSTAR African Elite FCI [/B][/COLOR](basenji) - dosk.1, CWC, r.CACIB (przechodzi). Strrraszliwie się cieszę z wyniku Bundustara:) Pzdr. Quote
Sweet Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Będę jutro jako fotograf więc pewnie jakieś zdjęcia dodam;) A wie ktoś ile kosztuje wstęp? 15zł czy się coś zmieniło od zeszłego roku? Quote
Recommended Posts