Jump to content
Dogomania

-noname- - mała sunia szuka schronienia. / Mix jamnik od 5 lat bezdomny. / RADOMSKO.

Recommended Posts

Posted

Podsumujmy. Mamy 2 banerki i 2 psiaki do podziału na 2 wątki do solidnego poprowadzenia, bo na jednym się zamotamy.

1. Pies X - mix jamnika, od 5 lat na ulicy: "(...) miał swojego pana, który przed paroma laty zmarł .Piesek na początku jest nieufny, ale wystarczy pieszczotliwie się do niego odezwać, delikatnie pogłaskać,najlepiej jeszcze dać mu jakiś smakołyk i jest twój.Często odprowadza mnie lub męża pod nasz blok.Najgorzej jest zimą serce pęka jak siedzi skulony pod sklepem.[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]Sklepowa opowiadała,że kiedyś ktoś zadzwonił na policję ,że leży pod sklepem zamarznięty pies.Jeśli chodzi o stosunek do obcych psów to potrafi pokazać ząbki no ale osiedle nasze traktuje jako swoje terytorium.Nigdy jednak nie słyszałam by pogryzł jakiegoś psa."

2. Pies Y, zadredzony kudłacz - też na ulicy solidny okres czasu liczony w latach: "Jego były właściciel policjant, nie żyję już od dobrych paru lat, a pies został na bruku. Co do tego czy pozwala do siebie podejść, dotknąć się to nie ma z tym żadnego problemu, można śmiało stwierdzić, że potrzebuję tego."

Deklaracje stałe na psa Y - ania z poznania - 100zł

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania']Tak. W poniedziałek zadzwonię do Danusi i zarezerwuję miejsce. Może uda się dla drugiego znaleźć dt.....[/QUOTE]
Mhm... tu tylko zabije nas dystans i kasa na paliwo, chyba, że w grę wejdzie jakaś łączeniówka.

Posted

Tak to strasznie dużo może wyjść pieniążków na transport, pewnie tyle co za jeden miesiąc hotelikowania. A nie chcecie go dać gdzieś bliżej, np. do Czarodziejki ?
Ja czytałam na jednym wątku że piesek jedzie na trasie Warszawa Żnin, ale to koszt ok. 450zł, więc nawet do podziału plus jeszcze dodatkowa odległość to wyszło by sporo. Może ktoś by jakoś okazyjnie jechać to wtedy, trzeba chyba założyć na transportowym albo w tytule napisać, że szukamy transportu na tej trasie.

Posted

[quote name='__Lara']Cioteczki,[B] banerek[/B], taki prosty, dla kudłatka:

[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/5427/banerek24.png[/IMG][/QUOTE]

U mnie banerka nie widać. Jedynie gdy chcę zacytować post, pojawia się link do niego. Ale już po zatwierdzeniu odpowiedzi link znika. :placz:

Posted

Czyli jeden piesek pojedzie :) Ja już mam tyle tych wątków, więc może ktoś inny. W razie jakiejkolwiek potrzeby dojechania do Gomunic czy w celu pokierowania kogoś, czy w jakim innym to jestem do dyspozycji.

Posted

[quote name='elinka']U mnie banerka nie widać. Jedynie gdy chcę zacytować post, pojawia się link do niego. Ale już po zatwierdzeniu odpowiedzi link znika. :placz:[/QUOTE]
Nowe zasady dotyczące banerków. O ile pamiętam można mieć tylko dwa więc trzeciego Ci Elinko dogo nie wpuści w podpis.

Posted

[quote name='majqa']Mhm... tu tylko zabije nas dystans i kasa na paliwo, chyba, że w grę wejdzie jakaś łączeniówka.[/QUOTE]

Za jakiś tydzień-dwa Adam będzie wiózł Simensa, od Danusi do Marka, czyli jadąc z Łodzi mógłby zawieźć wybranego piesia do Danusi.

Posted

[quote name='majqa']Nowe zasady dotyczące banerków. O ile pamiętam można mieć tylko dwa więc trzeciego Ci Elinko dogo nie wpuści w podpis.[/QUOTE]

To to już wiem bo musiałam pokasować swoje dwa banerki. Jednak tu mi chodziło o to, że banerka nie widzę w postach na wątku.

Posted

[quote name='majqa']Podsumujmy. Mamy 2 banerki i 2 psiaki do podziału na 2 wątki do solidnego poprowadzenia, bo na jednym się zamotamy.

1. Pies X - mix jamnika, od 5 lat na ulicy: "(...) miał swojego pana, który przed paroma laty zmarł .Piesek na początku jest nieufny, ale wystarczy pieszczotliwie się do niego odezwać, delikatnie pogłaskać,najlepiej jeszcze dać mu jakiś smakołyk i jest twój.Często odprowadza mnie lub męża pod nasz blok.Najgorzej jest zimą serce pęka jak siedzi skulony pod sklepem.[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]Sklepowa opowiadała,że kiedyś ktoś zadzwonił na policję ,że leży pod sklepem zamarznięty pies.Jeśli chodzi o stosunek do obcych psów to potrafi pokazać ząbki no ale osiedle nasze traktuje jako swoje terytorium.Nigdy jednak nie słyszałam by pogryzł jakiegoś psa."

2. Pies Y, zadredzony kudłacz - też na ulicy solidny okres czasu liczony w latach: "Jego były właściciel policjant, nie żyję już od dobrych paru lat, a pies został na bruku. Co do tego czy pozwala do siebie podejść, dotknąć się to nie ma z tym żadnego problemu, można śmiało stwierdzić, że potrzebuję tego."

[B]Deklaracje stałe na psa Y - ania z poznania[/B] - 100zł[/QUOTE]
Super podsumowanie:) Konkrety i plan dzialania:)
Mam tylko pytanie- mnie wydawalo się, ze deklaracja ani z poznania- jest dla jamniczka- czyli psiaka X:) mam rację czy jestem w błędzie??:)

Posted

[quote name='majqa']Ooops, rewelacja, już coś poknociłam.
Zróbmy tak, dziewczyny, napiszcie powtórnie, który pies i jaka deklaracja (stała, jednorazowa)? Aniu? Luciu?[/QUOTE]AJ tam zaraz poknociłaś...nie wiadomo, czy to ja sie nie pomylilam:)
OOooooo...własnie, tak bedzie najlepiej:)Niech dziewczyny napisza jeszcze raz konkrety:)

Posted

Matko aż strach myśleć co on ma pod tymi dredami. Jego trzeba ogolić praktycznie na łyso. Hmmm.
Czy można się dowiedzieć kiedy konkretnie Adam jedzie?

Wyczytałam, że kudłacz ma na imię - Bingo.

Posted

[quote name='majqa']Aha, to przepraszam. Może kwestia przeglądarki? Ja w lisku widzę.[/QUOTE]

ja też mam liska, a nie widzę :placz:

[quote name='ania z poznania']Za jakiś tydzień-dwa Adam będzie wiózł Simensa, od Danusi do Marka, czyli jadąc z Łodzi mógłby zawieźć wybranego piesia do Danusi.[/QUOTE]

A Danusia to gdzie mieszka bo rozumiem, że pies ma jechać z Gomunic, czy tak?

Czy wiadomo jak duży jest ten dredzik 'Y'? I czy kłapie ząbkami?