Jump to content
Dogomania

-noname- - mała sunia szuka schronienia. / Mix jamnik od 5 lat bezdomny. / RADOMSKO.

Recommended Posts

Posted

Jest to myśl ale tu trzeba operować wątkiem, tytułem, pierwszymi, wolnymi postami, a jakoś to cienko widzę.

Larko, masz zapchaną skrzynkę. :-( Podeślij mi proszę na PW namiar do siebie. Skutecznie pozbawiono mnie kom., a wraz z nią kontaktów.

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznam, ze się troche przeraziłam (nawet chyba nie trochę), jak zobaczyłam kolejną biede...
Na pewno trzebaby jej zalozyc osobny watek- bo jamnis sie "zgubi w tłumie", a tak, jak pisala majqa- ten ostatni potrzebuje pomocy na CITO..ale pozostale tez musza znaleźć jakis domek przed zimą...
Pomysl ani z poznania- wydaje sie byc rewelacyjny (nie wiemy czy bedzie miejsce u mariamc)..jesli to koszt 200 zl, z czego stówke mamy- to 100zł chyba nie byloby bardzo trudno znaleźć (choc teraz juz coraz trudniej)...musimy jednak moim zdaniem sie czegoś chwycic...wiec dla jamniczka moze biegnijmy torem myślenia ani...kudlaczkowi zalozmy nowy watek- a tam od kudlaczy zaprosimy wiecej cioteczek..
No i te firanki....do obcięcia na juz...nie chce nawet myslec, co jest pod spodem:(

Posted

O matko. Ja teraz nie mam możliwości zabrania nic na hotel. Pomysł z tym hotelikiem wydaje mi się bardzo dobry.
P. Elżbieto czy można do niego podejść i to wystrzyc. Nie wiem jak te psiaki w zimę na ulicy. W ostateczności będziemy coś myśleć ze schroniskiem.
Trzeba im szukać jakiegoś schronienia. Jeśli będę do czegoś potrzebna to służę.

Posted

[quote name='lika1771']Dałam na kudłacze, i ciotka od sznaucerow juz wie, czekam na watek[/QUOTE]

I właśnie z kudłaczy tu przybywam. Bardzo poruszył mnie ten psiak w dredach. Koniecznie trzeba założyć mu wątek, pies będzie miał szansę na pomoc.

Posted

Przepraszam za offa ale jest tu dużo cioteczek od jamników i kudłaczy.To nasza Florcia wejdżcie na jej wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191222-FLORCIA-samotna-suczka-kt%C3%B3ra-umar%C5%82-w%C5%82a%C5%9Bciciel.Potrzebne-deklarcje-na-hotelik[/url]

Posted

[quote name='majqa']Ja, szczerze mówiąc wymiękłam. :-(
Dziewczyny, jeśli kojarzycie osoby z dogo od takich szorściaków/ kudłaczy, podobnie jak i jamników porozsyłajcie wątek, błagam.

Co z małą sunią, nie wiemy. Oby się nagle objawiła ale póki co te dwie bidy są na tapecie, z czego to cudo zarośnięte w moim odczuciu w największej potrzebie (z racji samego zaniedbania, bo co do reszty to z niedolą idą łeb w łeb).[/QUOTE]
[url]http://fooh.pl/pokaz/c88f4859f52775bae478a4c812354322_Zdjecie045.jpg[/url] O mój Boziu...:-( Jeszcze czegoś takiego nie widziałam :placz::placz::placz:
Zaraz podeślę wątek Ricie60 - ona od szorściaków jest.

Posted

[quote name='leni356']Ten kudłacz :( Trzeba mu pilnie znaleźć dt. W te upały w tych dredach to musiał być koszmar :([/QUOTE]

Lepszy domowy DT , to male takie bidne...Leni odezwe sie niebawem....duzo u mnie sie dzieje....sorry....gdzie ta bida jest...nie doczytalam...

Posted

Jedna miejscowość i póki co 2 realne, do zgarnięcia psy. Sunia (3cia kandydatka, od której wątek się zaczął) była na wycieraczce u Luci i już się nie pojawiła.

Posted

Proponuję założyć jamniczkowi i szorściakowi założyć osobne wątki, bo zaraz się pogubimy...wymyślić im robocze imiona i do dzieła.

[B]majqo[/B], zaraz czyszczę skrzynkę ;)

Ja też uważam, że pod względem uciążliwości znoszenia swojej niedoli to najgorzej ma szorściak :( jak on wytrzymuje w tych dredach :( pomyślcie co się dzieje zimą :(

A nie istnieje czasem skarbonka/skarpeta szorściaków? Może by wsparli biedę...

Posted

[quote name='majqa']Jedna miejscowość i póki co 2 realne, do zgarnięcia psy. Sunia (3cia kandydatka, od której wątek się zaczął) była na wycieraczce u Luci i już się nie pojawiła.[/QUOTE]
Witaj cioteczko,miło cie widziec:lol:
Co z opcja ani z poznania ? ktora bida ewentualnie by tam pojechała ?

Posted

[quote name='rita60']Witajcie cioteczki,troche sie pogubiłam na tym watku:oops:była ratlerkowa bida,teraz jest ten mix jamnisia i ten dredziak mały:-(czy one sa w jednym miejscu ?[/QUOTE]
Jak dobrze ,że jesteś Ritko :)
Możne powiedzieć ,że tak - bo są w jednym mieście ,a to mała miejscowość :roll:

Posted

[quote name='rita60'](...) Co z opcja ani z poznania ? ktora bida ewentualnie by tam pojechała ?[/QUOTE]
Żadna, jeśli oba to samce. :-( Ania proponowała dom wyłącznie suni, czyli tej maliźnie, co zniknęła, bo tylko sunia wchodzi w grę u Ani.

Posted

Szorściak to ten jamniczek co się błąka 5 lat, tak ? Jak on biedak sobie dawałam radę tyle czasu :(. No i ten mały kudłacz dredziak. U Paji jest dt i Arktyki za ok. 250zł. I jeszcze u Czarodziejki, to chyba najbliżej.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/191838-noname-ma%C5%82a-sunia-szuka-schronienia.-Mix-jamnik-od-5-lat-bezdomny.-RADOMSKO."][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/5427/banerek24.png[/IMG][/URL]

Proszę.