majqa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Jest to myśl ale tu trzeba operować wątkiem, tytułem, pierwszymi, wolnymi postami, a jakoś to cienko widzę. Larko, masz zapchaną skrzynkę. :-( Podeślij mi proszę na PW namiar do siebie. Skutecznie pozbawiono mnie kom., a wraz z nią kontaktów. Quote
ania z poznania Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 No to poprosimy w razie czego moda o przepisanie, ja nie mogłam dzisiaj spać przez jamnisia, a jeszcze teraz kudłaczyk...... Zaprosiłam Aguchę na wątek, ona zna Ciotki od kudłaczy. Quote
gonia66 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Przyznam, ze się troche przeraziłam (nawet chyba nie trochę), jak zobaczyłam kolejną biede... Na pewno trzebaby jej zalozyc osobny watek- bo jamnis sie "zgubi w tłumie", a tak, jak pisala majqa- ten ostatni potrzebuje pomocy na CITO..ale pozostale tez musza znaleźć jakis domek przed zimą... Pomysl ani z poznania- wydaje sie byc rewelacyjny (nie wiemy czy bedzie miejsce u mariamc)..jesli to koszt 200 zl, z czego stówke mamy- to 100zł chyba nie byloby bardzo trudno znaleźć (choc teraz juz coraz trudniej)...musimy jednak moim zdaniem sie czegoś chwycic...wiec dla jamniczka moze biegnijmy torem myślenia ani...kudlaczkowi zalozmy nowy watek- a tam od kudlaczy zaprosimy wiecej cioteczek.. No i te firanki....do obcięcia na juz...nie chce nawet myslec, co jest pod spodem:( Quote
Temida Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 O matko. Ja teraz nie mam możliwości zabrania nic na hotel. Pomysł z tym hotelikiem wydaje mi się bardzo dobry. P. Elżbieto czy można do niego podejść i to wystrzyc. Nie wiem jak te psiaki w zimę na ulicy. W ostateczności będziemy coś myśleć ze schroniskiem. Trzeba im szukać jakiegoś schronienia. Jeśli będę do czegoś potrzebna to służę. Quote
lika1771 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dałam na kudłacze, i ciotka od sznaucerow juz wie, czekam na watek Quote
elinka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='lika1771']Dałam na kudłacze, i ciotka od sznaucerow juz wie, czekam na watek[/QUOTE] I właśnie z kudłaczy tu przybywam. Bardzo poruszył mnie ten psiak w dredach. Koniecznie trzeba założyć mu wątek, pies będzie miał szansę na pomoc. Quote
leni356 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ten kudłacz :( Trzeba mu pilnie znaleźć dt. W te upały w tych dredach to musiał być koszmar :( Quote
Romka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Przepraszam za offa ale jest tu dużo cioteczek od jamników i kudłaczy.To nasza Florcia wejdżcie na jej wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/191222-FLORCIA-samotna-suczka-kt%C3%B3ra-umar%C5%82-w%C5%82a%C5%9Bciciel.Potrzebne-deklarcje-na-hotelik[/url] Quote
Borówka16 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='majqa']Ja, szczerze mówiąc wymiękłam. :-( Dziewczyny, jeśli kojarzycie osoby z dogo od takich szorściaków/ kudłaczy, podobnie jak i jamników porozsyłajcie wątek, błagam. Co z małą sunią, nie wiemy. Oby się nagle objawiła ale póki co te dwie bidy są na tapecie, z czego to cudo zarośnięte w moim odczuciu w największej potrzebie (z racji samego zaniedbania, bo co do reszty to z niedolą idą łeb w łeb).[/QUOTE] [url]http://fooh.pl/pokaz/c88f4859f52775bae478a4c812354322_Zdjecie045.jpg[/url] O mój Boziu...:-( Jeszcze czegoś takiego nie widziałam :placz::placz::placz: Zaraz podeślę wątek Ricie60 - ona od szorściaków jest. Quote
coronaaj Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='leni356']Ten kudłacz :( Trzeba mu pilnie znaleźć dt. W te upały w tych dredach to musiał być koszmar :([/QUOTE] Lepszy domowy DT , to male takie bidne...Leni odezwe sie niebawem....duzo u mnie sie dzieje....sorry....gdzie ta bida jest...nie doczytalam... Quote
rita60 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Witajcie cioteczki,troche sie pogubiłam na tym watku:oops:była ratlerkowa bida,teraz jest ten mix jamnisia i ten dredziak mały:-(czy one sa w jednym miejscu ? Quote
majqa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Jedna miejscowość i póki co 2 realne, do zgarnięcia psy. Sunia (3cia kandydatka, od której wątek się zaczął) była na wycieraczce u Luci i już się nie pojawiła. Quote
__Lara Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Proponuję założyć jamniczkowi i szorściakowi założyć osobne wątki, bo zaraz się pogubimy...wymyślić im robocze imiona i do dzieła. [B]majqo[/B], zaraz czyszczę skrzynkę ;) Ja też uważam, że pod względem uciążliwości znoszenia swojej niedoli to najgorzej ma szorściak :( jak on wytrzymuje w tych dredach :( pomyślcie co się dzieje zimą :( A nie istnieje czasem skarbonka/skarpeta szorściaków? Może by wsparli biedę... Quote
rita60 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='majqa']Jedna miejscowość i póki co 2 realne, do zgarnięcia psy. Sunia (3cia kandydatka, od której wątek się zaczął) była na wycieraczce u Luci i już się nie pojawiła.[/QUOTE] Witaj cioteczko,miło cie widziec:lol: Co z opcja ani z poznania ? ktora bida ewentualnie by tam pojechała ? Quote
Ewanka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Szokujące to zdjęcie bidy w dredach... to psiak czy sunia? Skoro pan nie żyje już od kilku lat, to to musi być wiekowa bida :( Quote
Borówka16 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='rita60']Witajcie cioteczki,troche sie pogubiłam na tym watku:oops:była ratlerkowa bida,teraz jest ten mix jamnisia i ten dredziak mały:-(czy one sa w jednym miejscu ?[/QUOTE] Jak dobrze ,że jesteś Ritko :) Możne powiedzieć ,że tak - bo są w jednym mieście ,a to mała miejscowość :roll: Quote
majqa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='rita60'](...) Co z opcja ani z poznania ? ktora bida ewentualnie by tam pojechała ?[/QUOTE] Żadna, jeśli oba to samce. :-( Ania proponowała dom wyłącznie suni, czyli tej maliźnie, co zniknęła, bo tylko sunia wchodzi w grę u Ani. Quote
Onaa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Szorściak to ten jamniczek co się błąka 5 lat, tak ? Jak on biedak sobie dawałam radę tyle czasu :(. No i ten mały kudłacz dredziak. U Paji jest dt i Arktyki za ok. 250zł. I jeszcze u Czarodziejki, to chyba najbliżej. Quote
__Lara Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Cioteczki,[B] banerek[/B], taki prosty, dla kudłatka: [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/5427/banerek24.png[/IMG] Quote
__Lara Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191838-noname-ma%C5%82a-sunia-szuka-schronienia.-Mix-jamnik-od-5-lat-bezdomny.-RADOMSKO."][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/5427/banerek24.png[/IMG][/URL] Proszę. Quote
Recommended Posts