Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Zawalczmy o te 3 pozostałe staruszki... Zdjęcia nie są najważniejsze przecież. Sunia już w miarę bezpieczna jak rozumiem. Ja też mogę wysłać 100 zł na nie.[/QUOTE]

kurcze ja wiem, ze jednorazowymi deklaracjami niemłe długi się łatało

czy jest jakies miejsce dla nich ?
rozumiem ze oprócz Flipa Flapa jest jeszcze sunia bez łapki plus 3 inne staruszki?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='3 x']kurcze ja wiem, ze jednorazowymi deklaracjami niemłe długi się łatało

czy jest jakies miejsce dla nich ?
rozumiem ze oprócz Flipa Flapa jest jeszcze sunia bez łapki plus 3 inne staruszki?[/QUOTE]
Tak, dokładnie. Nasze psy miały po kilkaset zł długów a teraz wyszły na prostą :loveu:
Wszystko jest możliwe. Skoro u Czarodziejki byc może wyadoptują się jakieś to może zabrać z Flipem i Flapem?

Posted

[quote name='mysza 1']Tak, dokładnie. Nasze psy miały po kilkaset zł długów a teraz wyszły na prostą :loveu:
Wszystko jest możliwe. [B]Skoro u Czarodziejki byc może wyadoptują się jakieś to może zabrać z Flipem i Flapem?[/B][/QUOTE]

rozumiem ze to w takim razie pytanie do Czarodziejki :)

[COLOR="#c0c0c0"]co do długów to kaukazy które prowadze tez tak mialy
a teraz mają nadwyżkę - pewnie do czasu ale mają :)[/COLOR]

Posted

Czyli ja dzisiaj pogadam z TZ kiedy może jechać i czy pojedzie za darmo . Jeśli chodzi o tamte 3 staruszki w niedziele dowiemy się więcej mam nadzieje o ile kierownik po tym wszystkim zechce nas wpuścić do schronu , bo może być różnie ....

Posted

Czy pieski są wykastrowane? Pytanie raczej retoryczne, bo chyba nie, ale może? Slepaczek pewnie nie nadaje się do zabiegu, jedynie Misio z gulą, jeżeli dojdzie do siebie. Mam tu dwie babcie też nie kwalifikujące się do zabiegu, ale jeśli zaczną miesiączkować...:roll:i dziadkowie nagle odzyskają siły?:razz:

Posted

I relacja z dzisiaj.
Flap i Flip podchodzą pięknie do kraty na głaskanie. Możemy je zabierać. Musimy znaleźć tylko kogoś na kogo je wyadoptujemy.

Ania założy wątek psiakom z Wysokiej. To dwa piękne owczarki niemieckie - samce. Tylko, że starsze widać po pyszczkach.
I dwie sunie. Jeśli znalazłoby się miejsce dla suni z amputowaną łapka to powinniśmy zabrać i jej koleżankę. Są bardzo do siebie podobne i bardzo przerażone. Sunia z łapką ośmiela się tylko przy koleżance, tamta ciut odważniejsza. Nie chciały z budy wychodzić:(:(:( Sunie są mniejsze niż owczarki.
Zdjęcia mamy. GrubbaRybba jak się obrobi wrzuci je.

Posted

Między innymi dla Flipa i Flapa :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192639-Royal-canin-karma-super-psie-przysmaki-r%C3%B3%C5%BCnych-firm-obr%C3%B3%C5%BCki-do-16.09-[/url]...

Posted

[quote name='ocelot']I relacja z dzisiaj.
Flap i Flip podchodzą pięknie do kraty na głaskanie. Możemy je zabierać. Musimy znaleźć tylko kogoś na kogo je wyadoptujemy.

Ania założy wątek psiakom z Wysokiej. To dwa piękne owczarki niemieckie - samce. Tylko, że starsze widać po pyszczkach.
I dwie sunie. Jeśli znalazłoby się miejsce dla suni z amputowaną łapka to powinniśmy zabrać i jej koleżankę. Są bardzo do siebie podobne i bardzo przerażone. Sunia z łapką ośmiela się tylko przy koleżance, tamta ciut odważniejsza. Nie chciały z budy wychodzić:(:(:( Sunie są mniejsze niż owczarki.
Zdjęcia mamy. GrubbaRybba jak się obrobi wrzuci je.[/QUOTE]
Kurde, do tego owczarki :( moja największa miłość. Musimy im pomóc. :(

Posted

Dlatego niech przyjadą z uposażeniem. Odkarmię je, troszkę się psychicznie podbudują i wówczas można je zdiagnozować, czy wogóle kwalifikują się na cięcie. Mam tu takie resztki życia w skórze mix onka i collie. Przewraca się toto, chude - struna grzbietowa pokryta futrem i wetki stwierdziły, że strach go ruszać. Tak więc chodzi i ma. Jutro Lionek jedzie do nowego domku - nie wiem który raz i gdzie to powtarzam, ale bardzo się cieszę, bo to pies wyjątkowy. A babuleńka, która miała przyjechać do mnie na hospicjum bez szans na adopcję - nagle została adoptowana do cudownego domku :) Zawsze gdzieś czeka jakaś nadzieja.

Posted

Psy z Wysokiej... Tu zdjęcia dwóch psów i suni bez łapki. Jej koleżankę mam na telefonie.
ONek - staruszek
[IMG]http://th.interia.pl/40,g914abc212191298/i1084844.jpg[/IMG]

Mix ONka - wielkości ONka, też staruszek
[IMG]http://th.interia.pl/40,g914abc212191298/i1084846.jpg[/IMG]

Sunia bez łapki, też staruszka, bardzo nieśmiała, boi się, trochę mniejsza od ONka
[IMG]http://th.interia.pl/40,g914abc212191298/i1084847.jpg[/IMG]
[IMG]http://th.interia.pl/40,g914abc212191298/i1084848.jpg[/IMG]

Posted

biedne śliczne staruszki :(
tak jak mówiłam ja daje 100 zł (cholera więcej nie dam rady), może zrobić jakas zbiórkę , nie wiem, dziewczyny radźcie co robić, trzeba je ratować .....