majku33krakow Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Anja2201']Ciotki , ja nie wiem skąd wzięło się to , że Kaja ma nowotwór , miała zmiany na śledzionie , to wszystko , to się może do końca życia nie odezwać .[/QUOTE] czarodziejka o nowotworze pisała i że przy sterylce jej wszystko wycieli co było do wycięcia. Quote
ocelot Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Powinno się chyba w ogłoszeniu napisać, ale jakby nie mamy pewności co to za nowotwór. Przed napisaniem może by tak ją jednak zdiagnozować? Quote
minia913 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 koniecznie zdiagnozować by się przydało przed ogłaszaniem żeby nie zrobić potencjalnego domu w konia i żeby zwrotu z adopcji nie było gdyby dom znalazła Quote
ocelot Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 To ustalmy plan działania. czy ogłaszamy, czy najpierw diagnozujemy? Quote
majku33krakow Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='minia913'][B][COLOR=black]koniecznie zdiagnozować by się przydało przed ogłaszaniem [/COLOR][COLOR=darkred][U]żeby nie zrobić potencjalnego domu w konia[/U][/COLOR][/B][B][COLOR=black] i żeby zwrotu z adopcji nie było gdyby dom znalazł[/COLOR][/B]a[/QUOTE] a co to znaczy zrobić w konia? to nie telewizor![B][COLOR=red]NIE JEST KAJA ZEPSUTA[/COLOR][/B] Quote
Tymonka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 to znaczy dać komuś chorego psa , mówiąc , że jest zdrowy :) Quote
minia913 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 ja proponuje najpierw zdiagnozować a potem ogłaszać teraz adopcje i tak idą jak krew z nosa więc nie ma co liczyć , że Kaja znajdzie doa szybko :( choć może zdarzysię cud jak z Misią :) Quote
minia913 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 ewentualnie można ogłaszać ale dopisac że dom dostanie Kajcię po zdiagnozowaniu i ewentualnym leczeniu Quote
ocelot Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='minia913']ewentualnie można ogłaszać ale dopisac że dom dostanie Kajcię po zdiagnozowaniu i ewentualnym leczeniu[/QUOTE] Dobra to przerobimy tekst dzisiaj. Quote
Cantadorra Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dzisiaj posłałam Kajeczce skromny pieniądz. Będę podsyłać dziewczynce. Miziaki dla suni. Quote
Tymonka Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Cantadorra']Dzisiaj posłałam Kajeczce skromny pieniądz. Będę podsyłać dziewczynce. Miziaki dla suni.[/QUOTE] bardzo dziękujemy :) Quote
managua Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Bardzo przepraszam, że trochę o Kajce zapomniałam. Dzisiaj przeleję zaległe pieniążki. I oczywiście moja deklaracja 10 zł nadal aktualna Edited March 5, 2012 by managua Quote
malizna78 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ja też wysłalam Kajce swoja skromną deklarację. Quote
Donka5 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Kaja miewa się dobrze ,no może poza tym ,że nie chciała jeść samej suchej karmy....mieszam jej suchą karmę i mięso z puszki....smakuje jej bardzo:-) Quote
Cantadorra Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jakby jeszcze kurczaczka dostała i ciastko wątróbkowe to jeszcze lepiej by smakowało :) Czyżby wybrzydza? Quote
Tymonka Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 jak to zwykle bywa , pies bezpieczny , na wątku cisza :( Quote
ania shirley Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ale wieści nowych nie ma ... To nie ma o czym rozmawiać... Quote
malizna78 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Donka5']Kaja miewa się dobrze ,no może poza tym ,że nie chciała jeść samej suchej karmy....mieszam jej suchą karmę i mięso z puszki....smakuje jej bardzo:-)[/QUOTE]Miały być zdjęcia,miała być diagnoza aby można było robić ogłoszenia. Miał tam ktoś jechac chyba? Kiedy Kajka będzie u weta? No i co u niej? Jedno skromne zdanie to trochę malutko. Wiem, ze donka na pewno jest zajęta bardzo ale chyba Anja kontaktujecie się telefonicznie? Quote
ocelot Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 owszem Ania się wybiera do kajki i chce ją na cały dzień zabrać na badania. jednak trzeba to ogarnąć i czasowo i logistycznie. Dalej... Donka za bardzo nie ma czasu, żeby pisać. W kontakcie telefonicznym n pewno dziewczyny są. Quote
wapiszon Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Anja2201']jak to zwykle bywa , pies bezpieczny , na wątku cisza :([/QUOTE] Bo o czym tu pisać?:shake: Kaja nie jest medialna :cool3: Kaja bezpieczna, ma się nieźle, żadnych sensacji:angryy: Nie ma kogo cytować:razz: Nie zgodziłyście się na wydarzenie na FB w wydaniu kasiek. Martwcie się same:-( Taka jest szara rzeczywistość Aniu:-( Quote
ania shirley Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='wapiszon']Bo o czym tu pisać?:shake: Kaja nie jest medialna :cool3: Kaja bezpieczna, ma się nieźle, żadnych sensacji:angryy: Nie ma kogo cytować:razz: Nie zgodziłyście się na wydarzenie na FB w wydaniu kasiek. Martwcie się same:-( Taka jest szara rzeczywistość Aniu:-([/QUOTE] Spytałam tylko o psa!!!! NIe obchodzi mnie czy jest medialna , czy nie. Grzecznie pytam , właśnie o to , czy ma sie nieźle , czy nie trzeba pomóc (wiem ,ze zawsze trzeba) . Po co pisać o FB i resztę? Celowo chcesz wywołać awanturę z prostego pytania? Quote
malizna78 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='ania shirley']Spytałam tylko o psa!!!! NIe obchodzi mnie czy jest medialna , czy nie. Grzecznie pytam , właśnie o to , czy ma sie nieźle , czy nie trzeba pomóc (wiem ,ze zawsze trzeba) . Po co pisać o FB i resztę? Celowo chcesz wywołać awanturę z prostego pytania?[/QUOTE] Aniu, naprawdę nie wiesz po co wapiszon na wątki wchodzi? Nie widziałam innych wypowiedzi (poza jedną) z której cos dobrego dla psów wyniknęło. Ale prowokować zawsze mozna nadmiarem emotek Jest nadzieja, ze ktoś się na to złapie i będzie dym. Daj spokój, na posty tego usera po prostu się nie reaguje. To najlepszy sposób:) Podymi, podymi i zgaśnie;) Quote
wapiszon Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='ania shirley']Spytałam tylko o psa!!!! NIe obchodzi mnie czy jest medialna , czy nie. Grzecznie pytam , właśnie o to , czy ma sie nieźle , czy nie trzeba pomóc (wiem ,ze zawsze trzeba) . Po co pisać o FB i resztę? Celowo chcesz wywołać awanturę z prostego pytania?[/QUOTE] Widzisz, napisałam coś złośliwego i już dwie osoby się znalazły;) . A sławna cytomaniaczka przybiegła i aż dwa razy zacytowała w przeciągu 11 minut. I zaczął się ruch. Może i zajrzy ktoś, kto będzie mógł pomóc Kajce. Niestety tak to działa :( Quote
wapiszon Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='malizna78']Gdybys raczyła zauważyć i nauczyla sie czytac to bys ujrzala, ze byłyśmy tu z anią grubo przed Tobą. Ale Ty nawet nie raczysz zajrzeć co się dzieje nie interesuje Ciebie co sie dzieje u Kajki i nawet się nie starasz! wpadasz naklepac i stajesz przed lustem popatrzyć na siebie jaka to jesteś the best? Opanuj się kobieto, bo nudna jesteś i przewidywalna.[/QUOTE] Widzisz, z powodu jednego mojego złośliwego postu napisałaś już trzy. A przedtem byłaś tu chyba 7.03( przez 6 dni nie zajrzałaś? Tak się martwisz o Kajkę?) Zachowałaś się jak sęp, który przylatuje w wiadomym celu;) A gdzieś napisałam ,że się staram? Nie pamiętam;) Klepię w klawiaturę ale nie tak często jak ty;) Mam ci przypomnieć ile naklepałaś od końca lutego? Ja niestety nie jestem taka ,, skuteczna" jak ty;) A w lustrze się nie przeglądam, bo jestem stara, brzydka i pomarszczona ;) Nie ma na co patrzeć;) Coś jeszcze malizno? Quote
Recommended Posts