Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HEJ CÓRCIU !!!

[CENTER][URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img518.imageshack.us/img518/4255/australianyetijx0.jpg[/IMG][/URL]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]MAMY SUKCESY Z MIĘDZYNARODÓWKI:[/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=5][B]NASZ YETUŚ ZDOBYŁ BRĄZ !!![/B][/SIZE]
[B][SIZE=5]a oto stawka:[/SIZE][/B]
pies, otwarta - LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki
pies, otwarta - YUCATAN NIKE'S Syberyjska Rapsodia
pies, otwarta - Arktogea TRAJAN
pies, otwarta - KRISTARI'S STOLI
pies, otwarta - SERHAT De Ciukci
[B]pies, otwarta - LIMAHL Fortunatus (YETI)
[/B]pies, otwarta - KAIRO KISMET PRINCE Książęta Północy [COLOR=red]- 4[/COLOR]
pies, otwarta - WINTERFROST'S CHICHO TERREMOTO
pies, otwarta - ATAMAN Ninsun
pies, otwarta - ACHAJ Srebrna Ciżemka
pies, otwarta - RICK De Ciukci

nie znam reszty wyników, jak wróci KASIA to uzupełnię[/CENTER]

Posted

Witaj Luizko :) Cieszę się, że dziś masz lepszy nastrój. A cerberkowe zdjęcia śliczne. On wogóle strasznie fajnie pozuje. To z łapką na nosku takie rozczulające :loveu::loveu:
Wyczytałam, ze szykuje Ci się wieczorna imprezka. Życzę miłej zabawy w takim razie. Aha i gratulacje z powodu ognika :lol:

Posted

[IMG]http://images1.fotosik.pl/260/84be6fb6d4deb6ad.jpg[/IMG]

no i na mojego psa mowi ze jest bez kultury :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ten Twoj to cooooo???? :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Samograj']HEJ CÓRCIU !!!

[CENTER][URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img518.imageshack.us/img518/4255/australianyetijx0.jpg[/IMG][/URL]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]MAMY SUKCESY Z MIĘDZYNARODÓWKI:[/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=5][B]NASZ YETUŚ ZDOBYŁ BRĄZ !!![/B][/SIZE]
[B][SIZE=5]a oto stawka:[/SIZE][/B]
pies, otwarta - LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki
pies, otwarta - YUCATAN NIKE'S Syberyjska Rapsodia
pies, otwarta - Arktogea TRAJAN
pies, otwarta - KRISTARI'S STOLI
pies, otwarta - SERHAT De Ciukci
[B]pies, otwarta - LIMAHL Fortunatus (YETI)
[/B]pies, otwarta - KAIRO KISMET PRINCE Książęta Północy [COLOR=red]- 4[/COLOR]
pies, otwarta - WINTERFROST'S CHICHO TERREMOTO
pies, otwarta - ATAMAN Ninsun
pies, otwarta - ACHAJ Srebrna Ciżemka
pies, otwarta - RICK De Ciukci

nie znam reszty wyników, jak wróci KASIA to uzupełnię[/CENTER]
[/QUOTE]

[CENTER] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=purple][B][I]Gratulacje!!!![/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

Widzisz Luiza tym razem odezwala się we mnie mama i żona nauczyciela przedmiotów ścisłych - mówiłaś o polskim, o angielskim, historii. A co z matematyką? Mąż dziś specjalnie szukał w gazecie tematy próbnych egzaminów i...nie bylo...

Posted

[quote name='furciaczek']Luziko czemu ty sie kobieto obijasz?? a gdzie sa foty ze spacerku cio:mad:[/quote]

heheheh nio nie wiem... ehhhh fotki chyba poźniej, musze nadrobic zaległościu wszystkich, a przede wszystkim u siebie, bo normalnie jestem 2 stronice do tyłu... heh ale sie rozgadałyście....

Posted

To tylko 2 strony ja jak tu ostatnio weszłam to byłam 7 :mad: :angryy:
ale postaraałam sie nadrobić... i też czekam na foteczki...

PS. podoba mi sie strasznie łapka w avatarku, czy ktoś to robi ??? :)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
PS. podoba mi sie strasznie łapka w avatarku, czy ktoś to robi ??? :)[/quote]

taaaaak avek zrobiła dla mnie leemonca, jeszcze w wakacje...

Posted

a ja juz nadrobiłam :multi: :multi: :multi:
Lui ty chyba zaraz film miałas ogladać z Ola a nie nadrabiac zaległosci ????
Chce zauwazyc wszystkim ze dzisiaj Cerber ma kolezanke na noc Kore co moze oznaczac tylko jedno <- warjacje bo połaczenie Oli z Luiza z tego co widze nie jest bezpieczne dla dogomaniaków bo obie pisza pod jednym loginkiem wiec radze uwazać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo chyba sie nacpały :eviltong: w kazdym razie chumore im dopisuje

Posted

[quote name='Usia']a ja juz nadrobiłam :multi: :multi: :multi:
Lui ty chyba zaraz film miałas ogladać z Ola a nie nadrabiac zaległosci ????
Chce zauwazyc wszystkim ze dzisiaj Cerber ma kolezanke na noc Kore co moze oznaczac tylko jedno <- warjacje bo połaczenie Oli z Luiza z tego co widze nie jest bezpieczne dla dogomaniaków bo obie pisza pod jednym loginkiem wiec radze uwazać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo chyba sie nacpały :eviltong: w kazdym razie chumore im dopisuje[/quote]

heh ja musze nadrobic zaległości u siebie a co dopuero u was..... ahehhhhhh

a co do tego naćpania to brxzisz kochana i tyle... :D:D:D:D:D:D:D

Posted

[quote name='Cerber']heh ja musze nadrobic zaległości u siebie a co dopuero u was..... ahehhhhhh

a co do tego naćpania to brxzisz kochana i tyle... :D:D:D:D:D:D:D[/quote]

przyznaj sie :P a nie bedziesz tu kręcic !!:P

Posted

dobra bnadrabiamy zakegłości i sopadam z kompa...

[B]BBeta[/B]- dobry wieczór...

[B]haska[/B] - no pierwszy, eteraz czekam na drugi ogień, ale musze się dowiedzieć, po którym poście będę go miała :P

[B]Mamusia [/B]- cześć moja kochana mamusiu... sssssuuuuuuuuuuper, gratuluję wam sukcesów... :*

[B]Agushka [/B]- taaak dziś jest o wiele lepiej niż wczoraj... dzieki za miłe słowa odnośnie fotek Cerberaczka... ehhhh dżampreza się niby rozkręca, ale mi się już spać chce...

[B]Carolcia[/B] - ale mój pies to tak ładnie wyciąga ten jęzorek, a nie tak byle jak... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[B]Furciaczek[/B] - spacerkowe fotki dopiero jutro wieczorem...

[B]Wig[/B] - no trochę sie nagadało, a pidżama party oczywiście jest :D:D:D:D:D:D

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']przyznaj sie :P a nie bedziesz tu kręcic !!:P[/quote]

emmmm wiesz chyba już śpię, ale nie rozumiem co napisałaś.... :roll: :roll: :roll: :roll:

Posted

dobra kochani ja spadam spać, jestem baaaardzo zmęzonaaaaaaa... jutro od samego rana jade do chrzenego i powiem wam, że jestem trochę zła bo nie mam z kim zostawić Cerbera... ehhh mam nadzieję, ze ten mój... ojciec go weźmie na ten jeden dzień... ehhh no zobaczymy jak to juto wszystko będzie wyglądało...

Dobranoc wam wszystkim kochani moi.... :*:*:*:*:*:*