furciaczek Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 czesc luizko :) twoje foteczki z cerberkiem sliczne:loveu: a na tych ze spacerku psy jakies takie niewyrazne:evil_lol: moze warto im zapodac rutinoskorbin:cool3: :evil_lol: a jak ci tam dzionek mija cio? Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [IMG]http://images3.fotosik.pl/280/2a85e31aaf74a2de.jpg[/IMG] ale slodkieeee:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Cześć dziewuszki, u mnie jest luz, miałam całkiem udany dzień, tylko spoźniłam się dziś do szkoły... poza tym to nic ciekawego. Jutro będę poprawiała spr. z chemi, ten z którego dostałam 2 co wam mówiłam. Więc teraz spadam się na niego uczyć, niestety nie mam czasy, żeby waszee galerie przeskoczyć. Idę...papapapapappapa :* Quote
Agushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Hej Luiza :buzi: Ja nie mogę, ty się [B]tylko [/B]spóźniaś do szkoły a ja po nocnym maratonie dopiero wstałam :evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Wróciłam!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Foteczki z tobą i Cerberkiem po prostu wymiatają!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [B]banerek piekny skad wy bierzecie te fajne tla?a zdjecia z pierwszego spaceru czy od tamtej pory bylo juz kilka?[/B] Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='milena182'][B]banerek piekny skad wy bierzecie te fajne tla?a zdjecia z pierwszego spaceru czy od tamtej pory bylo juz kilka?[/B][/quote] nie jeszcze nie było kolejnego spotkania... będzie dopiero 16 bodajże grudnia ale to nie u nas tylko w ciechocinku... :) Quote
barbara.h Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 hej,jakie wspaniałe fotki !! [IMG]http://images1.fotosik.pl/290/a26c59a8ba45fe83.jpg[/IMG] [IMG]http://images1.fotosik.pl/290/8c3f4c0e9a293bff.jpg[/IMG] :loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cześć :multi: Ślicznie razem z Cerberkiem wyglądacie:loveu: Quote
tygra Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 cudny banerek, ja też chce świąteczny i chyba zrobię Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='tygra']cudny banerek, ja też chce świąteczny i chyba zrobię[/quote] taaaaaak zrób benerek będzie super i na 100% bedzie śliczny, ja to wiem... :) Quote
Alicja Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='barbara.h']hej,jakie wspaniałe fotki !! [IMG]http://images1.fotosik.pl/290/a26c59a8ba45fe83.jpg[/IMG] [IMG]http://images1.fotosik.pl/290/8c3f4c0e9a293bff.jpg[/IMG] :loveu::loveu::loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu:[B][I]śliczności A banerek i avatarek też wspaniały:multi: [/I][/B] Quote
Alynkaaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [B][COLOR=red]czeeeesc:)...no sliczne te wasze banerki....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/B] [COLOR=red][B]wueilbiam takie swiateczne pierdoolki...sa takie...takie magiczne:):cool3: [/B][/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][B]jak siem wkomponowal w listki:):loveu: :loveu: [/B][/COLOR] [IMG]http://images1.fotosik.pl/290/e0067ce6e2713bab.jpg[/IMG] Quote
zuzolandia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [COLOR=Purple][I][B]Witanko ;-) ooo jak tu gwarno.... moja chwilowa niedyspozycja grypowa przechodzi wiec moge se poszalec po galeriach ;-).....sliczny ten swiateczny banerek ;-)......i foteczki takze pierwsza klasa !!!! Przesylamy spoznione ale szczere MIKOłAJKOWE BUZIACZKI dla CIEBIE i CERBERKA .;-)..... Mizianko dla psioczka .....;-) W napisie cosik widze ze szykujesz sie na przyjscie nowego chomiczka ,,,fajnie ... ja ostatnio zobaczyłam przekofffanego kroliczka baraniego ..;-) i probuje własnie przekonac TZ-a zebysmy STEFANKA ;-)....zabrali do domku ...moze sie uda ehheeh ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 wESZŁAM, ZEBY POWIEDZIEĆ WSZYSTKIM DOBRANOC I MIŁYCH SNÓW... JUTRO BĘDZIE W MIARE CIEKAWY DZIEŃ, TAK MI SIĘ WYDAJE NO I JUŻ WEEKEND... WIELKIMI KROKAMI ZBLIŻAMY SIĘ DO ŚWIĄT, MAM NADZIEJĘ, ZE WTEDY ODPOCZNĘ... [B][COLOR=darkorange]DOBRANOC WAM KOCHANI... :*[/COLOR][/B] Quote
samograj Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Ola&Kora']Dobranoc Lui :*:*:* :p :p :p[/quote] OLA ZMIEŃ PODPIS , BO ZNOWU BĘDZIE BAN- mnie już ostrzeżono, nie możesz mieć podpisu pod bannerkiem!!! CERBERKU!!! KOCHAM CIĘ I POZDRAWIAM, ALE SIĘ NA DOGO POROBIŁO!!!!! Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote=samograj;]OLA ZMIEŃ PODPIS , BO ZNOWU BĘDZIE BAN- mnie już ostrzeżono, nie możesz mieć podpisu pod bannerkiem!!! [/quote] Ojejku serio? :crazyeye: Przecież wcześniej można mieć było jakieś podpisy, a teraz czemu się to zmieniło? Quote
Cerber Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Witam kochani, dziś chyba se prawą nóżką wstaałam i jest giciorek, mam nadzieję, ze do końca dnia :) teraz se jeszcze ćwiczę chemię, chociaż tych przykładów zrobiłam zchyba ze 100 wczoraj, żeby mieć pewność na 10000% że to potrafię, i żeby ta baba się nie czepiła w razie czego... trzymajcie kciuki bo z chemi musze mieć 3! jeśli z chemi będie 3 to bede miala tylko dwie 3 i żadnej 2, a reszta to 4 i 5 i dwie 6... :) uważam, ze to jak na takiego głąba kapuścianego jak ja to całkiem nie źle...:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Cerber Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='samograj']OLA ZMIEŃ PODPIS , BO ZNOWU BĘDZIE BAN- mnie już ostrzeżono, nie możesz mieć podpisu pod bannerkiem!!! CERBERKU!!! KOCHAM CIĘ I POZDRAWIAM, ALE SIĘ NA DOGO POROBIŁO!!!!![/quote] Mamuś to ja też musze usunąć spod benerka mój opis?????????? nie chce być zbanowana, a widzę, ze dużo osób opisy mają??? więc nie rozumiem o co chodzi????? Quote
Czoko Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Jestem, mocno trzymam kciuki! Pozdrawiam Ewa Quote
Agushka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dzien dobry słonko :) Mam nadzieję, że chemia Ci pójdzie dobrze i przestaniesz się w końcu nią martwić. Miłego dnia :) Quote
AśkaK Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja dziś wyjątkowo o 10.40 mówię dzieńdobry.:p :thumbs: za chemię! Quote
Alynkaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [B][COLOR=red]a ja o 12:30 dziendobry moffiem.....:)[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts