Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://img91.imageshack.us/img91/7328/tndscn3236pd6.jpg[/URL]
[B][COLOR=darkorange]Te kości są większe od mojego całego psa:shake::evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

Witajcie, nasze kochane wiellbicielki :multi: przepraszam ale brak czasu mnie dopadł, będziemy mieć gości, przygotowania i porządki są wskazane:cool3: a znajomi co przyjeżdzają, nie byli u nas chyba(jako małżeństo razem) dziesieć lat :crazyeye: tylko nie myślcie, że oni za oceanem mieszkają i dlatego tak rzadko nas odwiedzają, mieszkają 160 km! od nas ale mają gospodarstwo i niestety nie mogą całej zwierzyny tak samej sobie zostawić, ale my tam jeździmy dosyć czesto razem z piesami, tam właśnie mieszka Tofik :loveu: ( ten mały rudy, narzeczony Perełki :lol:

obiecuję po niedzieli zajżeć do waszych galeri, bo się stęskniłam za wami, nieeee!! nie za wami;) ale za waszymi pupilami oczywiscie ;)

Posted

Witajcie, nie zaglądam do siebie, bo nie mam czasu zajrzeć do was :-( oczywiście gości już niema, ale teściowa przyjechała, więc wiecie jak to jest, ale wyjeżdża niedługo, to będę miała więcej czasu :multi: ;)

Pozdrawiam i czekajcie na mnie :mad: