Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc tak:) :
filmiki z Inezką super :loveu:

to małe cudo też super :loveu: I co, nie było problemu z wyborem szczeniaka? W jakim wieku jest? :loveu: Sunia czy chłopak? :)

[quote name='barbara.h']
a tak czekaliśmy pod urzędem miejskim, oczywiście pańcia Tofiego nas pilnowała, co niektórzy się przyglądali, a jedna pani nawet się potknęła na schodach, bo się na nas zapatrzyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Też bym się potknęła :lol: Niesamowicie wyglądają we trójkę :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A więc tak:) :
filmiki z Inezką super :loveu:

to małe cudo też super :loveu: I co, nie było problemu z wyborem szczeniaka? W jakim wieku jest? :loveu: Sunia czy chłopak? :)

a filmik z Perełką oglądałaś?

piesek ma 10 tyg. imię już było wybrane w drodze powrotnej PREZES wybór szczeniaka był trudny, bo mieliśmy wybierać z miotu 5 tygodniowych, ale do czasu, kiedy moi znajomi zobaczyli tego brzdąca biegającego od jednej osoby do drugiej, jak torpeda! ( Madzia, ty wiesz jak?) to już nie chcieli nawet zastanawiać się, decyzja zapadła, a że to był piesek to im to pasowało :lol::lol::lol:

Posted

barbara.h napisał(a):
a filmik z Perełką oglądałaś?

piesek ma 10 tyg. imię już było wybrane w drodze powrotnej PREZES wybór szczeniaka był trudny, bo mieliśmy wybierać z miotu 5 tygodniowych, ale do czasu, kiedy moi znajomi zobaczyli tego brzdąca biegającego od jednej osoby do drugiej, jak torpeda! ( Madzia, ty wiesz jak?) to już nie chcieli nawet zastanawiać się, decyzja zapadła, a że to był piesek to im to pasowało :lol::lol::lol:

Z Perełką? Jeszcze nie, musiałam przeoczyć :hmmmm: Ale zaraz się cofnę i obejrzę :loveu:

Oj oczywiście, że wiem jak :evil_lol: Taką torpedę mam w domu :evil_lol:
Fajne imię Prezes :lol: Mały już u znajomych czy jeszcze u Was? :)

Posted

Cześć Basiu:lol:

[quote name='barbara.h']

Jakie słodkie:loveu::loveu::loveu:

[quote name='barbara.h']

Hehehe, jaka hierarchia:evil_lol: Piesio na poduchach, a kiciom kołudra została:evil_lol:

Posted

Prawie jak u mnie

Chociaz u mnie bardziej tak:

Gdyby się dało to pies i kot spaliby w dalszej odległości :evil_lol: tylko miejsca brak.

Dawno do was nie zagladałam, ale w końcu nadrobiłam zaległości - super fotki. :)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Heeej :buzi:
a ja dalej sie morduje z filmem bo go obejrzeć nie moge...

no to ja naprawdę, niewiem jak Ci pomóc:-(

Dziekuję w imieniu Perełki, która obrosła w piórka i nie chce niczego nowego się uczyć:evil_lol::evil_lol:

a teraz troszeczkę obgryzania :eviltong::eviltong:

eeech, wystarczy, napiszę tylko, że wtedy można było ich focić i focić, przez godzinę, dwie, trzy :lol::lol:

pewnie co niektórym ślinka poleci:multi::multi:

Posted

O jaaaaaa jaki piszczel czy coś tam innego.. Kości w każdym razie mamucie. Ale zrobiłaś piesom radochę :) Może jakby tak Shili takim czymś zapchać dziób to na trochę dałaby sobie spokój z sukcesywnym zjadaniem ogrodu? Gorzej, jakby se umyśliła to gdzieś zakopać:evil_lol::evil_lol: