e.v.a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 czesc:multi: qrcze ale fajni emasz ja tez chce rozowy telefon:placz: jakies fotki bys dala:eviltong: Quote
Wyjątek Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 [quote name='evaxon']czesc:multi: qrcze ale fajni emasz ja tez chce rozowy telefon:placz: jakies fotki bys dala:eviltong:[/quote] ja to chciałam pomarańczowy ale akurat nie mieli a tego modelu tylko 3 ostatnie sztuki to się zdecydowałam :) zdjęcia za niedługo :D Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Wyjątek'] zdjęcia za niedługo :D[/quote] a kiedy :eviltong:??? cześć :multi: Quote
Wyjątek Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 najpierw 'cześć' a później 'kiedy':eviltong: Quote
Kitka20 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć Wyjąteczki:loveu: dawno mnie nie było sama wiesz czemu ale postanawiam się poprawić:lol: Quote
Wyjątek Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Dobre postanowienie:thumbs:Wręcz wspaniałe! :D Mnie też ostatnio nie było i tez taki jest plan:) p.s. trzymam kciuki za Teki ale z tego co czytałam to juz duzo lepiej:multi: Quote
e.v.a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Wyjątek'] zdjęcia za niedługo :D[/quote] a ile to za niedlugooo???:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='evaxon']a ile to za niedlugooo???:evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niedługie zaniedługo;) Cześć :multi::multi::multi: Quote
Wyjątek Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 łojejej wszyscy tylko kiedy i kiedy a myślałam, że mi sie upiecze:eviltong: No nic, zaczynam przegrywać :D Quote
arystokratka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 My w napięciu czekamy na foty :D:D Quote
tygra Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześć Monika kiedy te foteczki? a może w sobotę jesli będzie ciepło spacerek? Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Berek Doberek :) Reaktywuję się po nieobecnośći ;) Quote
leemonca Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Wyjątek']łojejej wszyscy tylko kiedy i kiedy a myślałam, że mi sie upiecze:eviltong: No nic, zaczynam przegrywać :D[/quote] nie upiecze, nie upiecze :diabloti: dzieńdoberek!!! Quote
bonita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [B]Dobry wieczorek :)[/B] [B]Wpadłam na moment, jutro wlezę na dłużej :D[/B] Quote
Wyjątek Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Łojej ale Wy wsdzystkie niecierpliwe i upierdliwe;):evil_lol: jesteście!!:eviltong: Troche dłużej toi trwało bo miałam zajęcia codziennie do 18-19 od rana i nie miałam czasu na dogo wejść... Dzis mam na 10 i specjalnie wcześniej wstałam żeby wrzucić :D Mam nadzieję, że zdążę:razz: Quote
Wyjątek Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='tygra']Cześć Monika kiedy te foteczki? a może w sobotę jesli będzie ciepło spacerek?[/quote] Tygra raczej nici ze spacerku w tym tygodniu :( Mam kupę rzeczy do zrobienioa jeśli chodzi o uczelnię a do tego jeszcze imieniny dziadka Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 szkoda że niciu może za tydzień panny poszaleją a my fotek mnóstwo będziemy miały :) Quote
bonita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [B]Znowu jestem :)[/B] [B] No szkoda że spacerowanka nie będzie, ale co się odwlecze to nie uciecze :D[/B] [B]Pozdrowionka dziewczyny [/B] Quote
Recommended Posts