Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [B][I]Nie ma ich :shake:. HALO !![/I][/B] Quote
caroolcia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Wyjątek']A wiecie co????????????? Dzis Gera była sama w domu 10h.... Wiem, ze tak nie powinno byc ale to wyjatek od reguły więcje to się nie powtórzy! Babcia nie mogła jej wziąć a ja koniecznie musiałam wyjśc a TZ w pracy cały dzień (nota bene jeszcze go nie ma...). Gera była te 10 godzin sama i co?? I nic, nic nie zrobiła! Ani kupki aniu siusiu ani żadnych zniszczeń!! :multi::multi::multi: W nagrodę właśnie wypiła miske mleka i zjadła sobie troche dobrego mieska z indyka :D[/quote] jaka dzielna dziewczynka!Brawo! Quote
Wyjątek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='evaxon']helol :):)[/quote] [quote name='leemonca']cześć dziewczynki!!![/quote] [quote name='Imbir1']helloł w ten piekny wiosenny dzionek:multi:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:zgłodnialam oglądając po raz 2 pączki:oops:[/I][/B][/quote] [quote name='DORRAG']Dzień dobry:p[/quote] [quote name='madzia i medor']Dobry wieczór :D :D[/quote] [quote name='bonita'][B][I]Cześć To ja Bonita ;)[/I][/B][/quote] Witam Was wszystkie baaaardzo serdecznie!!!!! :multi:Przepraszam, że tak zbiorowo, ale mam akuratnie dość mało czasu:shake: Quote
Wyjątek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='madzia i medor']A gzdie Wy znowu jestescie :candle: :candle:[/quote] A pomagałam TZowi bardzo dzielnie w pracy i jak juz wracałam do domu to nie miałam na nic siły... Tylko na spanie i to na dodatek na kanapie bo nawet po schodach do sypialni nie miałam siły iść...:razz: [quote name='Imbir1']:helo::helo::helo::helo::helo::helo::helo::helo::helo::helo:[/quote] Hellloł Imbirki!!! :multi: [quote name='Kate I Luka']Hello :) Gdzieście przepadli???[/quote] Witamy witamy, zmeczenie nie pozwalało mi siąść do kompa...:angryy: [quote name='Kamcia_14'][B][I]Nie ma ich :shake:. HALO !![/I][/B][/quote] [quote name='caroolcia']jaka dzielna dziewczynka!Brawo![/quote] Dzielna dzielna tego dnia akurat bo juz nastepnego to zlała mi sie na świeżo uprane ubrania mimo, że była sama duuużo krócej!!:mad: [quote name='tygra']Monika cześć :)[/quote] Witaj Beatko!!! :D Quote
Wyjątek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Ah i przepraszam, ze juz tyyle czasu nie było mnie w waszych galeriach ale postaram sie nadrobić to tylko troszke później- teraz lece na zakupy :) Quote
DORRAG Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć:multi: Życzę udanych zakupów:cool3: Quote
Wyjątek Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 No i nie były udane....:shake: Chciałam zafundować sobie nowa komórke ale nie mieli tego modelu o który mi chodziło. Musze czekac do soboty:shake: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [B][I];)to i my poczekamy z tobą[/I][/B] Quote
e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 sobota juz niedlugo:cool3: a co to za telefonik?? Quote
leemonca Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a ja sobie kupiłam w końcu nowy monitor! 19 cali! i teraz was wszystkich lepiej widzę :cool3: Quote
DORRAG Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Wyjątek']No i nie były udane....:shake: Chciałam zafundować sobie nowa komórke ale nie mieli tego modelu o który mi chodziło. Musze czekac do soboty:shake:[/quote] O szkoda że zakupy się nie udały...ale sobota już bardzo blisko;) Quote
leemonca Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 hey, hey!!!! jesteśmy i czekamy na wiadomości i zdjątka !! Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :sadCyber: :candle: :candle: :candle: Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [B]Halo, halo![/B] [B]Hop, Hop znowuście zniknęli[/B] Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [I][B];)Monika i co jest aparacik[/B][/I] Quote
Wyjątek Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 helllołłłłłłłł :D Jesteśmy :D Z nowym telefonikiem :) Ale aparacik to stary mamy:eviltong: [quote name='madzia i medor']Doberek Gerusie:p :p Moje psiska siedzą w domu po osiem godzin, tzn. w między czasie do nich zaglądam, żeby je wyprowadzić, bo przed pracą nigdy mi się nie chce :p - wolę dłużej pospać i dlatego potem wychodzę w czasie pracy:eviltong:[/quote] Ja niestety nie mam jak wpadać w czasie dnia do suczydła:shake: [quote name='evaxon']sobota juz niedlugo:cool3: a co to za telefonik??[/quote] samsung e570- takli różowiutki :lol::oops: [quote name='leemonca']a ja sobie kupiłam w końcu nowy monitor! 19 cali! i teraz was wszystkich lepiej widzę :cool3:[/quote] No proszę!!! Ja niestety ma dalej taki raczej maluśki ale może za pare miesięcy sie poprawię:razz: Quote
Wyjątek Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 dalej robiłam za malarza i dlatego mnie nie było.......:angryy: ale juz koniec:D:multi: Quote
Recommended Posts