tygra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='lula']ten dołek w trawniku wygląda znajomo :)[/quote] niedługo wszystkie boksie i boksiowate (a może nie tylko) będą znały ten dołek:evil_lol: Quote
lula Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='tygra']niedługo wszystkie boksie i boksiowate (a może nie tylko) będą znały ten dołek:evil_lol:[/quote] mam nadzieję, że nogi właścicieli go nie poznają :) Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [I][B]:pśliczne fotki z Tygrą:loveu:[/B][/I] Quote
Wyjątek Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Witam z powrotem :) Niestety nie dostarczyłam fotek w terminie ale wszystko wali mi sie na głowę... Teraz dość częste kłótnie z TZ-em... Eh.. Miejmy nadzieję, że ta zła passa niedługo sie skończy i znów będę bywać tu tak często jak kiedyś :) Quote
Wyjątek Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Luthien robi sliczne :)[/I][/B][/quote] [quote name='lula']zgadza się :) nasz jest jej autorstwa :)[/quote] w takim razie postaram się jutro do niej odezwać, może i dla mnie coś wymyśli. Ja niestety nie mam głowy do takich rzeczy... A myslę, że Gerusi i Otiskowi się coś należy :D Quote
Wyjątek Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Gerusia miała w piatek problemy z robieniem siusiu... w czwartek też... :( Zabraliśmy ja do weta. Myślałam że to jakies zapalenie pęcherza, cos poważniejszego ale na szczęsćie dostała jedne zastrzyk na lepsze spinanie i rozluźnianie mięśni bo z tym miała problem i już jest jak nowonarodzxona :D Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Dobry wieczór:p :p :p :p Dobrze, że z Gerą już ok:lol: :lol: Quote
Wyjątek Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Martwiliśmy sie o nią strasznie ale na szczęście silna z niej baba- nie dała się! :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 ojojjj biedna Gerusia cieszkam si eze wszytsko oki :) a wy sie opamietajcie:mad: bez klutki prosze jaki przyklad dziecku dajecie:mad: Quote
Wyjątek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 no i niestety kłótnie dalej są... :( a na dodatek komp mi siadł... dzis udało mi sie go w miare doprowadzić do porządku ale mam wszystko w 16kolorach i z badziewna rozdzielczościa, żadnych zdjęć nie moge oglądać, buuuuuuuuuu :( Quote
leemonca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Wyjątek']no i niestety kłótnie dalej są... :( a na dodatek komp mi siadł... dzis udało mi sie go w miare doprowadzić do porządku ale mam wszystko w 16kolorach i z badziewna rozdzielczościa, żadnych zdjęć nie moge oglądać, buuuuuuuuuu :([/quote] :shake: :shake: :shake: no, nie fajnie . Ale głowa do góry wszystko się ułoży :lol: i naprawi :cool3: Quote
Wyjątek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 ale powoli się sprawa wyjaśnia i życie normuje więc jestem dobrej myśli :) Hmm chciałabym wstawic zdjecia Gerusi i mam z tym problem bo z ta rozdzielczościa to nawet nie wiem co wstawiam :/ Quote
leemonca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 spokojnie, my sobie poczekamy, aż się twoje sprawy unormują :cool3: Quote
Wyjątek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 mam nadzieję, bo warto czekać :) Quote
Wyjątek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 A Gera mimo, że zaraz 8 miesiecy jej stuknie to dalej rośnie :) Na razie wzwyż, zobaczymy kiedy na masie zacznie przybierać :> Quote
leemonca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 na masie będzie przybierać jeszcze przez półtora roku ( bokserki umięśniają się do dwóch lat) :cool3:, a możesz ją zmierzyć? Quote
Wyjątek Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 ona mała jest jak na boksera... Ostatnio jak ją miesiąc temu mierzyłam miała 54cm i ważyła 20kg raptem... Zmierzę ja jutro i jak sie uda to tez zważę i zobaczymy co sie zmieniło :) Quote
Wyjątek Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 dzień doberek a właściwie już dobry wieczorek ;) Quote
Wyjątek Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Próbuje ściągnąć sterowniki do karty graficznej... jak się uda to może już na dniach będą nowe zdjęcia :D Mam ich mnóstwo a nie moge wstawić :( Quote
leemonca Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 dzień doberek :bye:, całuski dla Gerusi :calus: Quote
Wyjątek Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 witam, witam :) Gerusia odwdzięcza się faflastym śliniastym liźniecięm, takim prosto z serducha :D Quote
Wyjątek Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Tak mi sie teraz smutaśno zrobiło, tak źle i przykro :( Za tydzień i jedne dzień czyli 13ego miną 2 miesiące od śmierci mojego Otisiastego :( Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :buzi: Witaj:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: Quote
Recommended Posts