Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lula']ten dołek w trawniku wygląda znajomo :)[/quote]
niedługo wszystkie boksie i boksiowate (a może nie tylko) będą znały ten dołek:evil_lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']niedługo wszystkie boksie i boksiowate (a może nie tylko) będą znały ten dołek:evil_lol:[/quote]

mam nadzieję, że nogi właścicieli go nie poznają :)

Posted

Witam z powrotem :) Niestety nie dostarczyłam fotek w terminie ale wszystko wali mi sie na głowę... Teraz dość częste kłótnie z TZ-em... Eh.. Miejmy nadzieję, że ta zła passa niedługo sie skończy i znów będę bywać tu tak często jak kiedyś :)

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Luthien robi sliczne :)[/I][/B][/quote]

[quote name='lula']zgadza się :)
nasz jest jej autorstwa :)[/quote]

w takim razie postaram się jutro do niej odezwać, może i dla mnie coś wymyśli. Ja niestety nie mam głowy do takich rzeczy... A myslę, że Gerusi i Otiskowi się coś należy :D

Posted

Gerusia miała w piatek problemy z robieniem siusiu... w czwartek też... :( Zabraliśmy ja do weta. Myślałam że to jakies zapalenie pęcherza, cos poważniejszego ale na szczęsćie dostała jedne zastrzyk na lepsze spinanie i rozluźnianie mięśni bo z tym miała problem i już jest jak nowonarodzxona :D

Posted

no i niestety kłótnie dalej są... :(
a na dodatek komp mi siadł... dzis udało mi sie go w miare doprowadzić do porządku ale mam wszystko w 16kolorach i z badziewna rozdzielczościa, żadnych zdjęć nie moge oglądać, buuuuuuuuuu :(

Posted

[quote name='Wyjątek']no i niestety kłótnie dalej są... :(
a na dodatek komp mi siadł... dzis udało mi sie go w miare doprowadzić do porządku ale mam wszystko w 16kolorach i z badziewna rozdzielczościa, żadnych zdjęć nie moge oglądać, buuuuuuuuuu :([/quote]

:shake: :shake: :shake: no, nie fajnie . Ale głowa do góry wszystko się ułoży :lol: i naprawi :cool3:

Posted

ale powoli się sprawa wyjaśnia i życie normuje więc jestem dobrej myśli :)
Hmm chciałabym wstawic zdjecia Gerusi i mam z tym problem bo z ta rozdzielczościa to nawet nie wiem co wstawiam :/

Posted

ona mała jest jak na boksera... Ostatnio jak ją miesiąc temu mierzyłam miała 54cm i ważyła 20kg raptem... Zmierzę ja jutro i jak sie uda to tez zważę i zobaczymy co sie zmieniło :)