wilczek007 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 aha, tylko one az takie miiikro ratlerki nie są postanowiłam zmierzyc w mysli na oko i maja moze każda po 35 w kłębie...nadaja sie na te mikropsy?... Quote
Igiełka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Na mikropsiaki to mozna wstawiać psiaki małe do 6kg jak troszeczkę mają więcej w dkg to też mogą być. ;) A ten wątek co pisałam to Cioteczko nie umiem wstawić linku. Jednego adoptuj a drugi gratis-wątek psiaków tylko do wspólnej adopcji -wątek jest na ogólnym Ciotka będzie dobrze- Tosia i Lusia zobaczysz znajdą dobre domy. :lol::lol: Quote
dominika_06 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 jestem ;) ale sliczne psinki, Małe bidulki, porobie wam ogłoszen. Quote
malagos Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Konieczne dobre zdjecia i będziemy szukać domu, choćby tymczasowego :) Quote
wilczek007 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 ech, wiemy wiemy, że trzeba dobre zdjecia tylko kto je zrobi?...Miałam byc dziś, ale mnie zawiało i nie moge szyją ruszac:angryy: więc nigdzie sie nie ruszałam. A moze akurat ktos mnie zaskoczy i ma nowa fotkę z dziś:razz:? Swoja drogą to nie tak hop siup one przed cykaniem fot uciekają do budy. Dam rade byc w nast tyg.tam dopiero. Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wilczek007 spójrz znalazł się już DT sunie bierze Malagos :evil_lol: Jednak Ja muszę się pojawiać na wątkach. :evil_lol: Quote
wilczek007 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 hm...fajnie by było:) a tak wogóle to przyda sie ktos Igiełko , kto szczescie przynosi ,bo ja to chyba zazwyczaj ino pecha...:roll: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wilczek007 zobaczysz wszystko będzie dobrze. :lol::lol: Quote
wilczek007 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 ja tez podniose maleństwa, mało czasu w te wekendy Quote
wilczek007 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Igiełka napisał(a):Wilczek007 zobaczysz wszystko będzie dobrze. :lol::lol: :no-no-no: niestety, ale pewnie nie. Co tam takie kundle. One tam już tak długo, przyzwyczajone są. Jakby posiadaly chociaz rasę "pinczer większy" to by prędzej dom znalazły.Już dawno. A tak to nie ma czasu dla nich, skoro tyle siedzą to każda zime przetrwają. Ja tam w bajki nie wierzę, bo sie przekonałam o ludzkiej ślepocie i egoizmie na temat takich psów i wogóle. Hopajcie sunie. Quote
wilczek007 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 no i nic. Zaczne zarabiac jako wróżka czarnowidzka. Quote
Igiełka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ciotka Ty się tu nie poddwaja bo damy radę. :lol: W grupie siła. :lol: I dla suczek się znajdzie dobry dom :lol::lol: Bo One są wyjątkowe i śliczne. :eviltong::eviltong: Wilczek a dodałaś sunie na mikropsiaki. I czy szukamy dla dziewczynek wspólnego domku? :lol: Quote
wilczek007 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 eee...noo...w jakiej kupie, jak my dwie,trzy...nie wiem czy inne takie dogomanki z JZ pewne wejdą, czy moze wolą olać...A jak juz to nie doradzą tylko skrytykuja co niektórzy i zrób tu cos z takimi. Z takimi zdjeciami na mikropsy??Da redę? Ok to dam... Chciałam w sob. lepsze zrobic, bo teraz to pogoda na nic by nie pozwoliła, tam trzeba do budki za nimi wlesc i czasu poswiecic, bo małe tchórzyki są.. Quote
Igiełka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Wilczek ale Ty sie martw jak Ktoś Ci zrobi przykrość tylko rób swoje Quote
monika55 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Przestań udawać taką "sierote" przez wszystkich krzywdzoną. Wątki, ktore zakładamy, wpisujemy na główny jastrzebski. Zeby było wiadomo gdzie zaglądać.Robisz dziwną tajemnice i narzekasz, że nikt nie zajrzy. A skad kto ma wiedzieć? Sledzić należy? Poza tym, piszesz, że ta jedna to depozytka była. A wcześniej jej tam na ich wątek nie dałaś. Wszystkie depozytki, których razem prowadziłysmy wątek, znalazły domy, a ta jedna nie. Komu na złość robisz? Zakładasz wątki, ktorymi sie potem nie interesujesz.Inni za Ciebie robote mają odwalać? Jak rozgłosiłaś wątek? Ile ogłoszeń zrobiłaś? Za chwile znowu jakiś wątek zrobisz i olejesz? Krzywdzisz tylko te biedne psy.Ale oczywiście my te złe, tylko dokuczamy. Kiedy i jak dokucza Ci ktoś. Zastanów sie nad soba. Każdemu wolno wątek założyć - to prawda- tylko niech to bedzie z korzyścią dla psów. Na Nesi szły pieniadze od Ciotek. Z nieba nie spadły. I były na nią, a nie na inne. Nie umiesz zebrać deklaracji? Tu trzeba troche pracy niestety włożyc. Jak sie człowiek postara to pies ma. Nie masz czasu. Oczywiście inni mają zawsze czas w nadmiarze i Ty o tym wiesz najlepiej. Wkurzyłaś mnie bardzo, bo wiesz, ze osobiste animozje nie powinny mieć wpływu na los psów. Jesteśmy po to na takim forum, bo podobno chcemy pomagać, jak kto może i potrafi. Quote
wilczek007 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Taak?A jakbym wpisała to ktoś by zajrzał?ale dobre heh.. no własnie a moze każdy nie wszystko potrafi robic na dogo?Tego nie mozecie sie domyslic? Cóz szkoda.Wy nie umiecie bazarków a nikt wam tego nie wytyka? To sie odczepcie odemnie i deklaracji. Toż własnie dlatego nie chce sie pchac na wątek jastrzebski, bo tam same ideały są przeciez od x lat. Jak komu zalezy to jest a jak nie to nie. Juz ty sie nie bój, ten watek który prowadze to ja sobie zadbam. Nikt nie musi sie nademną litowac, litujcie sie nad psami. Jak sie na cos ciotki złożyły to chwała im za to,ja nie mam z czego. Quote
Igiełka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-wątek-zbiorczy-psiaków-tylko-do-wspólnej-adopcji"][B][COLOR=#4444ff]Adoptuj jednego, drugi gratis - wątek zbiorczy psiaków tylko do wspólnej adopcji[/COLOR][/B][/URL] Quote
wilczek007 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 własnie też go znalazłam i dodałam do subskrybji, ale dzieki Igiełka, dodam je, Piracika i Beili tez ;) Quote
wilczek007 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 dodałam, szukam mikropsów . Quote
Recommended Posts