Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a pozatym masz racje siedze i nic nie robie totalnie olewam psy i nigdzie nie ogłaszam,super naprawde nie wiedziałam, myslałam ze robie zupelnie cos innego.
Jest tak jak mówiłam, zamiast doradzic, wspomagac czy coś, to tylko krytyka i tyle.Dziekuje za taka pomoc.

W góre sunie.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon4.png[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!"][B][COLOR=#4444ff]MIKROPSY w potrzebie - ogłaszając swoje MIKRUSY pamiętajcie o innych, które cierpią![/COLOR][/B][/URL]
Proszę i teraz Ciotka już dodawaj psie dziewczynki :lol:

Posted

Niestety w chwili obecnej czekam na przyjazd dwóch sunieczek, mogę jedynie zaproponować kojec z ocieplaną dużą budą, ale nie wiem czy to by było właściwe miejsce dla nich, oczywiście nie siedziałyby w nim cały czas, one tam by po prostu spały resztę czasu byłyby z innymi psami.

Posted

prawda jest taka ze one tam teraz też w schroniskowej budzie tyle ze gorszej, bo przestronnej, nieocieplanej i z innymi psami bez dostepu do codziennej socjalizacji i spacerów, bo warunki i czas nie pozawają więc wg mnie ta budka u ciebie nie była by taka zła. Dla nich kazde warunki lepsze niz schroniskowe chodzi w sumie o to żaby codzien miały kontakt z człowiekiem i innymi zwierzakami , zeby przestały byc takie niesmiałe dzikuski..Bez oswojenia przypuszczam ze ogłaszanie ich nic nie da ,bo dzikusy mało kto chce a i w sumie mało o nich wiemy...
czy któraś ciotka ma inne zdanie moze? Skoro jest nas więcej na wątku nie chciałabym sama decydowac...

Posted

przemyslałam i jestem zdania że jesli można, sunie mogły by do Ulki12 iśc na DT...Transoprt ok, zawiozłabym je ,to niedaleko,tylko... za zwrotem kosztów niestety,chociaz połowy :/....
Skoro nikt nie jest przeciw, to moze zmienie tytuł, ze zbieramy na Dt? Od jutra ( a może juz dzis wieczorem dam radę zdażyć...)wezme się za rozsyłanie watku, jesli ktos pomoze, z góry dzieki...
Fotki musze lepsze jutro zrobic, bo te to raczej stare i w ogole takie mało "skuteczne"......

Posted

no nie bardzo , za kasę, tak zrozumiałam z wątku Ulki12...Musiałabym zacząc zbierac deklaracje, ale narazie jeszcze mało kto wie o wątku dlatego musze porozłaszac...
A moze zaś cos nie rozumiem?? :(.

Posted

na koszt transportu to bym mogła spróbowac bazarek wystawic-pierwszy w zyciu:nerwy:...rzeczy mam na to dwie reklamówy...
Nie wiem. Zniechęca mnie to, ze zawsze jak cos chcę robic to nie ma sie kogo zapytac o pomoc.

Posted

Wiczek007 to trzeba się Ulki dokładnie zapytać wtedy będzie się wiedzieć na czym się stoi. :lol:
Z bazarkiem to Ci nie pomogę piszę od razu nie robiłam nigdy. :roll:
Ciotka wiesz chcę Ci się coś spytać zaraz wyślę pw. :eviltong:

Posted

porobiłysmy jakies fotki, niestety w budkach, do budy nie wchodziłysmy, bo nie jestesmy siłaczki zeby dachy dzwigac,ani nie tak małe zeby wlesc przez otwór, ale sunie i tak uciekały przd kazdym kto tylko dach ruszał, wiec to robota głupiego. My tu, one tam i w koło macieju.
Każda z nas ma jakies fotki ja swoje wieczorek wrzuce ,bo zaraz lece mam problem z kompem i aparatem, czasem go nie widzi i klikam godzine.
Wrzucicie tez obie Dominiki fotki?jak mozecie:)

Do ULKI dzwoniłam. Za te dwie sunie byłby DT 500 zł, skoro one tak razem. Tylko jescze nie ma kasy:/

W sumie można by było [B]Tośke [/B]wysterylizowac ,bo o ile pamietam, w tamtym roku na wiosne jakos [B]Lusia[/B] chodziła w kubraczku...więc chyba sterylke miała...:roll: ale głowy nie dam uciąć...A i obejrzec sie jej nie da jak narazie.

To co za pomysł na transport (kase)?

Posted

ja tak na szybko.... co zn ze sie nie da obejrzeć? dziewczyny sa niedotykalskie? jesli tak jak okazuja lęk przed człowiekiem? i czy gdyby co jestescie w stanie zorganizowac transport?