ALMA2 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Marta - bardzo się cieszę:p, i szanuję towje zdanie, trzeba duskutować. NO, Kubuś tak ją całował po głowie;), że nie mogła oka otworzyć ;).:cool3: Quote
marta0731 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Bjuta']E no jeszcze połowy marca nie ma! :)[/QUOTE] Ale inni są szybsi ode mnie...:angryy::mad:;) To mojej wpłaty jeszcze nie ma? Bo nie widzę w rozliczeniach... Quote
marta0731 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='ALMA2']Marta - bardzo się cieszę:p, i szanuję towje zdanie, trzeba duskutować. NO, Kubuś tak ją całował po głowie;), że nie mogła oka otworzyć ;).:cool3:[/QUOTE] No to niezły z niego lovelas, a ona tak sobie pozwala ;) Przecież trzeba dbać o rzęsy :D Grina przywołuję Cię do porządku hihi ;) Quote
Bjuta Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='marta0731']Ale inni są szybsi ode mnie...:angryy::mad:;) To mojej wpłaty jeszcze nie ma? Bo nie widzę w rozliczeniach...[/QUOTE] Już jest! :) I jest też od Czarka za 3 miesiące! :) i od Agaty 51 za dwa miesiące! :) i od Eski :) i od Certusowej :) Wszystkim pięknie dziękuję za pamięć!!! Quote
marta0731 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 I znowu inni lepsi ode mnie :D ALe za to mam w subskrypcjach i Grinę i Parówkę, parę zakochanych :D Quote
Syla Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Wpłacę po 20stym Grince i Korze, z miesięcznym poślizgiem.Bjutko, mam nadzieję do czerwca, wyjść na prostą...jeszcze troszkę. Quote
UBOCZE Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Mam u Grinusi zaległości. Czy można byłoby na PW poprosić o numer konta (pamiętam, że skarbnikiem jest Bjuta), bo gdzieś sie zapodział... Czy dałoby radę płacić na jedno konto za Grinę i Dinusia, czy też zrobiłby się w rozliczeniach za duży bałagan? Quote
Bjuta Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Mnie się bardzo mylą te rozliczenia psiaków, gdyby jednak można na osobno... :) :) Quote
UBOCZE Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='Bjuta']Mnie się bardzo mylą te rozliczenia psiaków, gdyby jednak można na osobno... :) :)[/QUOTE] Oczywiście!:lol: Numer konta już mam.;) Quote
Bjuta Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Dzięki!!! :) :) :) (Bo wiesz jak 6 psów rozliczam a jestem straszną bałaganiarą... :oops:) Quote
marta0731 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Bjuta']Dzięki!!! :) :) :) (Bo wiesz jak 6 psów rozliczam a jestem straszną bałaganiarą... :oops:)[/QUOTE] A tego to bym jakoś nie podejrzewała :D Quote
agata51 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Bjuta']Dzięki!!! :) :) :) (Bo wiesz jak 6 psów rozliczam a jestem straszną bałaganiarą... :oops:)[/QUOTE] [quote name='marta0731']A tego to bym jakoś nie podejrzewała :D[/QUOTE] No ładnie, nasza wzorcowa księgowa okazuje się być bałaganiarą! Bjutko, to ja przepraszam... Quote
Bjuta Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Oj dziewczyny, ja jestem potworną niechlują! Ja po prostu staram się starać... ale to tylko jeśli chodzi o psy! Z funduszem remontowym zdarzyło mi się 3 miesiące zalegać, zanim mnie upomnieli i mnie olśniło.... :mad::eviltong: Quote
Mysia_ Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Dostałam maila w sprawie Griny, brzmi dość sensownie... Poprosiłam Pana, żeby zadzwonił do Lilutosi jakby miał jakieś pytania związane z Grinką :) Quote
obraczus87 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Mysia_']Dostałam maila w sprawie Griny, brzmi dość sensownie... Poprosiłam Pana, żeby zadzwonił do Lilutosi jakby miał jakieś pytania związane z Grinką :)[/QUOTE] Trzymam kciuki :) Quote
LILUtosi Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Pan zaadaptował rok temu bardzo spokojną onkę ze schronu. Do niedawna miała kolegę, od kiedy kolega odszedł oneczka jest smutna. Pan chce jej towarzystwo zapewnić. Oan nic nie wiedział o wizycie przedadopcyjnej. I nie wiem czy jest otwarty na takowa. Najpierw mówił że jest ze środy śląskiej a jak powiedziałam o tej wizycie to powiedział że ten dom jego to jest pod głogowem i nie wie czy ktoś tak daleko będzie jechał. Powiedziałam że o psie decyduje właściciel którym ja nie jestem. Więc trzeba do pana zadzwonić i zorganizować wizytę przedadopcyjną. Quote
Mysia_ Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 A jakie w ogóle zrobił na Tobie wrażenie? Wiem, że po rozmowie przez telefon nie wiele można stwierdzić... Tak się zastanawiam, bo w sumie jakby facetowi zależało to by sam chyba zadzwonił, oczywiście to nie problem - mogę do niego zadzwonić. Quote
LILUtosi Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ktoś dzisiaj był u mnie w gościach u Griny i Kilerka tylko nie wiem kto, mało tego mój tz nie był chyba gościnny :angryy: Przyznać się :mad: Quote
marta0731 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='LILUtosi']Ktoś dzisiaj był u mnie w gościach u Griny i Kilerka tylko nie wiem kto, mało tego mój tz nie był chyba gościnny :angryy: Przyznać się :mad:[/QUOTE] I wszyscy na wątku się wystraszyli i taka cisza 3dni?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :eviltong: A co z tym facetem? On się rozmyslił jak usłyszał o wizycie, czy po prostu nie ma kto zadzwonić? Quote
LILUtosi Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 No nie wiem, miał przyjechać zapoznać się z Griną i cisza. Quote
Mysia_ Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='LILUtosi']Ktoś dzisiaj był u mnie w gościach u Griny i Kilerka tylko nie wiem kto, mało tego mój tz nie był chyba gościnny :angryy: Przyznać się :mad:[/QUOTE] A to nasza Sandra i jej TZ :evil_lol: byli w okolicy, bo jechali zawieźć Gufisia, który został adoptowany przez rodzinkę z Niemiec ;) Nie narzekali na Twojego TZ ;) widzieli Grinkę i Kilera, Twój TZ chciał nawet ich wpuścić, ale oni nie chcieli robić kłopotu, bo psiaki dopiero na dwór wyszły ;) :eviltong: Quote
Recommended Posts