Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia_Klero']Jesli chcesz się kłócić odpowiem na twoje oczernienia-zdjęc niestety nie jestem w stanie zrobić.Adopcję prowadzę na tyle na ilę mogę czyli dbam o stałe allegro oraz sama robię im ogłoszenia razem oraz osobno na wielu portalach. Adopcję ZAPROPONOWAŁAM wspólną ale każdy ma wybór-dlatego uznałam, ze nie przeczytalas watku i tego co bylo tu zawarte. Dla tych zwierzat najlepiej byloby gdyby byly razem jesli taka mozliwość się znajdzie. Zapewne gdybys miala mozliwosc zatrzymalabys tymczasy. To wszystko nie będę wchodziła w dalsze dyskusje. [B]Wycofuje się z prowadzenia wątków i finansów.
[/B]Nadal czekam na postawione przeze mnie pytania.[/QUOTE]

Czy to jest akutalne ze strony Asi tzn osoby odp za Moto?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Asia się nie odzywa...

Ja za październik wysłałam pieniądze normalnie na Jej konto...[/QUOTE]

biorąc pod uwagę fakt, że wczoraj logowała się na dogo to trochę nie fajnie... Marta(nicku nie pamiętam) proponowała bazarek z ogłoszeniami, udało się wstawić Moto?

Posted

[quote name='obraczus87']Trzeba zrobić wszystko, aby psiaki znalazły domek. razem czy osobno. Nie ma to znaczenia.

Asiu wklej link do allegro czy jakiegoś innego ogłoszonka Moto i Griny. Coś pomyślimy.[/QUOTE]

ma ktoś jakiś link? ja na allegro nie znalazłam. Może można komuś z bazarku ogłoszeniowego podesłać stare ogłoszenie i na bazie tego ogłoszenia zrobi cały pakiet?

Posted

Tak owszem nadal się wycofuję i mam nadzieje, ze znajdziecie kogos do prowadzenia finansów. Skoro uważacie, że stały kontakt z hotelem, odwiedziny conajmniej raz na 3miesiace, przypominanie o allegro, wypisywanie finansow i oglaszanie psów na kilkunastu stronach internetowych jest faktem, iż nie pilnuje spraw tych psiakow i ich adopcji to może znajdziecie kogoś kto będzie zajmowal się tym lepiej. Uzupełnię pierwsze posty(bieżące wpłaty). Mam problemy z internetem wiec trudno jest mi byc tutaj cały czas.
O allegro zawsze wspominam na watku zabrzanskim. Robi je Bjuta albo Sabina08(mają to podzielone dlatego trudno się jest rozeznac ktora robi akurat to).

Posted

[quote name='Asia_Klero']Tak owszem nadal się wycofuję i mam nadzieje, ze znajdziecie kogos do prowadzenia finansów. Skoro uważacie, że stały kontakt z hotelem, odwiedziny conajmniej raz na 3miesiace, pilnowanie allegro, wypisywanie finansow i oglaszanie psów na kilkunastu stronach internetowych jest faktem, iż nie pilnuje spraw tych psiakow i ich adopcji to może znajdziecie kogoś kto będzie zajmowal się tym lepiej. Uzupełnię pierwsze posty(bieżące wpłaty). Mam problemy z internetem wiec trudno jest mi byc tutaj cały czas.[/QUOTE]

Asia! Ale nikt nie chce, żebyś Ty się wycofywała!:loveu:
Działajmy dalej RAZEM!!!:loveu:

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Asia! Ale nikt nie chce, żebyś Ty się wycofywała!:loveu:
Działajmy dalej RAZEM!!!:loveu:[/QUOTE]

tak, popieram to. Jak już jesteś to mogłabyś wkleić link do allegro? nie znam wątku zabrzańskiego.

Gdzie mieszka Moto: w domu czy w kojcu? utrzymuje czystość w domu? sygnalizuje? ile waży? chodzi na smyczy? ma książeczkę zdrowia?

Posted

Wyjasnie sprawę finansów. Za Grinę płacimy 300zł(własciciele hotelu obnizyli cene swoimi ,,deklaracjami"). Grina jest większa więc płaci więcej od Moto, a poza tym co najwazniejsze Moto trafił na już za jak najniższą cenę jaką udało mi się wynegocjować. Moto mieszka w domu, utrzymuje czystość, jest nauczony kiedy wychodzi na dwór-kiedy idzie na spacer, a kiedy biegac z Griną na wybieg,potrafi chodzić na smyczy, pozwala nosić się na rękach, dużo się przytula, sam często wskakuje na kolana. Ma książeczkę zdrowia i aktualne szczepienia. Ile wazy nie wiem tak na oko do 13kg...Poproszę o link.

Posted

Asia Ty nie uciekaj, bo kto się podejmie opieki na wątku?
Rób to co robiłaś, a różnica będzie jedynie w większym nacisku na ogłaszanie psiaków

Podałam linka, bo ogłoszenia są bardzo tanie. Niestety nie mam zbyt wiele czasu, a tam trzeba wklejać wszystko na wątku, zdjęcia, tekst... I jak najszybciej, bo kolejka jest. Ja mogę to zasponsorować

[url]http://www.dogomania.pl/threads/193140-35-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82-og%C5%82o%C5%9B-swojego-psa!-Na-Joy-i-Megi-do-8.10[/url]

Posted

ok, dziękuje, jeszcze dwa pytania: gdzie Moto teraz przebywa? jest możliwość pomocy w transporcie? i czy możemy dostać jakieś zdjęcie z domu, z kanapy, czy fotela,czy z Jego posłanka, tak żeby było widać, że nie jest to tylko podwórkowy burek? kontakt w ogłoszeniach musi być na Ciebie lub na hotel? możesz bez problemu odbierać telefon?

Posted

[B][COLOR=Red]GRINA:
[/COLOR][/B][B]Za wrzesień nie zapłaciły: Certusowa i Basia. [/B]
wpłaty za Październik:
25zł - Asia_klero
22zł - Bjuta
10zł - Bico
10zł - Gonia66
15zł - Mari23
5zł - Sonikowa
20zł - Czarek
18zł - Koziczka85

razem:[B]125zł

[COLOR=Red]MOTO
[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]wpłaty za październik:
15zł - agata51
25zł - Bjuta
25zł - Czerda
20zł - Ingrid44
20zł - Madzia828
5zł - Madziak25
30zł - MMD
40zł - Monika z Katowic

razem:[B]175zł[/B][/COLOR][/COLOR]

Posted

Asiu a Grina gdzie mieszka?? Z tego co pamiętam to w domu tak?? Też dobrze by było aby były zdjęcia Griny z domu, z Jej posłania itd. Ale skoro poprosiłaś o foty to znaczy ze o fotki Griny również prosiłaś.

Posted

Narazie czekam na jakiekolwiek zdjecia. Lena dzisiaj miala się postarać zrobić kilka zdjęć wiec mam nadzieje, ze dam rade dzisiaj je tutaj wzrucic. Przypominam ze szukamy kogos do prowadzenia finansow i deklaracji dla Moto.

Posted

[quote name='marta0731']Asia Ty nie uciekaj, bo kto się podejmie opieki na wątku?
Rób to co robiłaś, a różnica będzie jedynie w większym nacisku na ogłaszanie psiaków

Podałam linka, bo ogłoszenia są bardzo tanie. Niestety nie mam zbyt wiele czasu, a tam trzeba wklejać wszystko na wątku, zdjęcia, tekst... I jak najszybciej, bo kolejka jest. Ja mogę to zasponsorować

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193140-35-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82-og%C5%82o%C5%9B-swojego-psa!-Na-Joy-i-Megi-do-8.10[/URL][/QUOTE]

czyli jak będą zdjęcia to grupowo wybierze się najlepsze i jutro można będzie skorzystać z bazarku i uprzejmości marty0731. A allegro Moto ma czy nie? gdzieś mi to umknęło.

Posted

[quote name='Asia_Klero']Narazie czekam na jakiekolwiek zdjecia. Lena dzisiaj miala się postarać zrobić kilka zdjęć wiec mam nadzieje, ze dam rade dzisiaj je tutaj wzrucic. Przypominam ze szukamy kogos do prowadzenia finansow i deklaracji dla Moto.[/QUOTE]

A znalazlas już kogos do prowadzenia finansów i deklaracji Griny?? Cały czas przewija się tutaj Moto. A Grina chyba została pominięta.

Posted

Zaczyna mnie to wszystko przytłaczać..............................................
Niepewność jutra dla dwóch psiaków.....:shake:
Sorry Asia ale tak się nie robi
Ja nie wiem co napisać
:-(

Posted

jak ze zdjęciami? narazie są ewentualnie dwa z początku wątku, ale to też nie pokazują tego psiaka w całej okazałości, a pamiętam, że było ich więcej chyba tych fotek. Nadal stoimy w miejscu :(

Posted

[quote name='tripti']jak ze zdjęciami? narazie są ewentualnie dwa z początku wątku, ale to też nie pokazują tego psiaka w całej okazałości, a pamiętam, że było ich więcej chyba tych fotek. Nadal stoimy w miejscu :([/QUOTE]

Z tego co kojarzę, zdjęcia miały być już dwa dni temu
Asia..............?

Posted

Kochane dziewczyny, nie zrozumcie mnie źle.

Ale dajmy trochę czasu Asi - ona się odezwie, może ma jakieś kłopoty z otrzymaniem zdjęć lub z komputerem.

Posted

od kwietnia??? a osoba prowadząca hotel... też jest zalogowana na dogo i korzysta z forum, jak to jest że jedni mogą wstawiać fotki co drugi dzień a inni nie mogą zrobić porządnych zdjęć przez tyle miesięcy?

mimo wszystko pamiętam, że chyba było na wątku Moto więcej sensownych zdjęć do ogłoszeń, wie ktoś gdzie one są?

Posted

Zawsze mozna przejzec stary watek zapewne jeszcze nie zniknął. Na tym watku tez jest kilka zdjec Moto. Hotel zawsze mozna zmienic byle by nie na kojcowy i nastawiony na kasę. Póki co wkleje dzisiaj kilka zdjęć Moto. Wybaczcie ale Agnieszka ma remont-a jak ktoś remontował dom przy gromadzie psów wiadomo jak to bywa. Poza tym ma jedną poważnie i śmiertelnie chorą bokserkę. Ma potworne napady padaczki, cukrzycę, nie ma oczka i ma problemy z poruszaniem się. O reszcie ,,ferajny"nie wspomnę więc zdjęcia nie zawsze mogą być robione na bierząco i na JUŻ.
[IMG]http://i56.tinypic.com/14y97wj.jpg[/IMG]
[IMG]http://i51.tinypic.com/33fgbd5.jpg[/IMG]
[IMG]http://i55.tinypic.com/2m3nrlf.jpg[/IMG]
[IMG]http://i56.tinypic.com/290sg3m.jpg[/IMG]