Bjuta Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [quote name='madziak25']Ciotki ja tak jak wspomniałam chętnie będę wysyłała kasę dla Griny. Wcześniej płaciłam na Moto:)[/QUOTE] [quote name='obraczus87']Tak jak pisałam Marcie na PW - z deklaracji na Grine kilka miesiecy temu zrezygnowałam. Teraz mogę pozowlić sobie na deklaracje okresoa - 10zł na 5 miesięcy - od kwietnia do sierpnia. uwazam, ze powinien ktos przejać pierwszy post, zrobic porzadki itd... Tytul caly czas ten sam, a Moto dawno temu w swoim domu...[/QUOTE] Dzięki wielkie!!! Poprosiłam Piankę o zmianę tytułu i przydzielenie mi 3 pierwszych postów. Co do skarbnika - wpadło mi do głowy, że - jeśli się zgodzicie - podam nr konta mojej Mamy - Mama tam żadnych pieniędzy nie trzyma, ja mam do niego dostęp, już to konto raz służyło Brutuskowi. Gdyby Grina miała własne konto "osobiste" - podjęłabym się księgowania. Co Wy na to? [quote name='madziak25']Ciotki ja tak jak wspomniałam chętnie będę wysyłała kasę dla Griny. Wcześniej płaciłam na Moto:)[/QUOTE] Wielkie dzięki! :loveu: Quote
obraczus87 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Bjutka, ja Tobie ufam w 1000%. Mysle, że inni również ;) Ja sie zgadzam na to, aby konto było Twojej Mamy. Tylko gdzie się podział Kuba? należy nam sie rozliczenie... Quote
mari23 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ja od początku miałam zlecenie stałe, ostatnia moja wpłata poszła na Grinę 2 marca.... wstrzymałam dalsze przelewy do czasu wyjaśnienia sytuacji czekam na wiadomość i aktualny numer konta, bo przecież Grinki nie zostawię "na lodzie" Quote
Bjuta Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Pianka zadziałała jak lux torpeda! Dziękujemy!!!! Mam 3 pierwsze posty. Biorę się za porządki. Quote
Bjuta Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Przejrzałam wątek od początku. Wypisałam te rozliczenia, które Kuba podał. Brakuje grudnia, lutego i marca. Styczeń jest podnany z 26.I - więc może się coś tam zmieniło. Zadzwoniłam do Leny, powiedziałam, że chcemy zabrać Grinę, poprosiłam żeby nam pomogła ustalić za jaki okres jesteśmy jej winni pieniądze. Pytałam o Grinę, Lena mówi, że fajna z niej kontaktowa panna tyle, że słaba psychicznie, że zawsze szuka wsparcia w innych psach. Quote
marta0731 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='Bjuta']Przejrzałam wątek od początku. Wypisałam te rozliczenia, które Kuba podał. Brakuje grudnia, lutego i marca. Styczeń jest podnany z 26.I - więc może się coś tam zmieniło. Zadzwoniłam do Leny, powiedziałam, że chcemy zabrać Grinę, poprosiłam żeby nam pomogła ustalić za jaki okres jesteśmy jej winni pieniądze. Pytałam o Grinę, Lena mówi, że fajna z niej kontaktowa panna tyle, że słaba psychicznie, że zawsze szuka wsparcia w innych psach.[/QUOTE] Bjuta nasza nowa księgowa :D Super, dziękujemy :) Czyli ja nie muszę:cool3::evil_lol: Asiowy Kubot pisał, że stary rok zamykamy i jest ok Jak z Leną rozmawiałam, sama nie wiedziała czy jej brakuje, twierdziła że wszystko jest chyba ok, choć nie miała nad tym zbytniej kontroli... Zaraz wkleję wszystkie potwierdzenia deklaracji które otrzymałam na Pm Quote
marta0731 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 25 - Asia_klero [B]nie wiem, Mysia miała spytać[/B] 10 - bico[B] podtrzymane[/B] 22 - bjuta[B] hehe ;) podtrzymane[/B] 30 - certusowa [B]nie odpisała jeszcze[/B] 10 - obraczus87 [B]może płacić do sierpnia[/B] 20 - eski [B]podtrzymane[/B] 20 - lena13 [B]???[/B] 20 - agata51 [B]podtrzymane[/B] 25 - marta0731 [B]się wie ;)[/B] 10 - Gonia 66 [B]nie da się wysłać pm[/B] 18 - Koziczka85 [B]podtrzymane[/B] 15 - mari 23 [B]podtrzymane[/B] 5 - sonikowa [B]wyśle zaległe 4 deklaracje x 5zł na zużycie wg potrzeb, więcej nie może[/B] 10 - ubocze [B]podtzrymane[/B] 20 - Małgosia (koleżanka Bjuty) [B]podtrzymane[/B] 10 - Basia (koleżanka Bjuty) [B]podtrzymane[/B] 50 - Adam (TZ Leny13) [B]???[/B] 20 - Syla [B]podtrzymane + coś... od Kory78 przysłane[/B] 10 - Alma2 [B]podtzrymane[/B] 20 - Czarek (znajomy Małgosi, koleżanki Bjuty) [B]podtrzymane [/B]+dopisuję Madziak25 5zł od Moto [B]podtrzymane[/B] [COLOR=blue] Dodam, że większość czeka na nowe konto ;)[/COLOR] Quote
Bjuta Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Myślę, że Leny i jej męża nie będziemy przecież pytać. Deklaracji stałych w tej chwili pewnych jest ... 207 zł (jeszcze parę osób nie odpisało). Czyli mniej więcej połowa. A czy tak naprawdę wszyscy zgadzają się na zmianę hoteliku? Quote
Bjuta Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Rozesłałam konto do wszystkich, którzy potwierdzili deklaracje. Quote
marta0731 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Bjuta']A czy tak naprawdę wszyscy zgadzają się na zmianę hoteliku?[/QUOTE] Wszystkie osoby, które potwierdziły mi deklaracje, zgadzają się na zmianę, część wręcz bardzo chętnie ;) Quote
obraczus87 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Gonia66 ma bana. Chyba w ogóle wycofała się z dogo. Quote
obraczus87 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Miałam wplacac od kwietnia dekl.stałe, ale wpłaciłam juz teraz - za marzec. :) Warto pomyśleć o jakims bazarku dla Griny :) czy ktos ma fanty?? A jak GRina stoi ze szczepieniami, odrobaczaniem, odpchleniem?? Quote
ALMA2 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 jestem za:p, dziś wyślę na konto Bjuty za marzec. To i należałoby zbierać pieniążki na transport. Quote
marta0731 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [B][COLOR=red]Małe sprostowanie:[/COLOR][/B] [COLOR=black]żeby Bjutka nie musiała wszystkim pisać na PM ;)[/COLOR] [B]Koszt hotelu u Lilu to 13zł za dobę w tym jest już karma [/B](nie 350+karma) Z możliwością drobnej negocjacji ;) jak Grina już będzie u Lilu i będzie mogła określić osobiście po wielkości i ewentualnej konieczności pracy z nią [B][COLOR=red]I pytanie:[/COLOR][/B] [B]Czy Grina jest wysterylizowana???[/B] Nie pamiętam, a w 1poście nie widzę... Bo jeśli nie, to musimy od razu zbierać na sterylkę... Quote
marta0731 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [COLOR=black]Rozmawiałam z Lilutosi[/COLOR] [B][COLOR=blue]Grinę ominęła kolejka I [U]MOŻE JUŻ JECHAĆ:multi::multi::multi:[/U][/COLOR][/B] [B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B] [COLOR=black][/COLOR] Quote
obraczus87 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='marta0731'][COLOR=black]Rozmawiałam z Lilutosi[/COLOR] [B][COLOR=blue]Grinę ominęła kolejka I [U]MOŻE JUŻ JECHAĆ:multi::multi::multi:[/U][/COLOR][/B] [B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B] [COLOR=black][/COLOR][/QUOTE] HURRA!!!!! Czy mamy kogoś kto mógłby pojechac po Grinę?? :) Super... cieszę się, że GRina dostanie kolejna szansę! Quote
ALMA2 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='marta0731'][COLOR=black]Rozmawiałam z Lilutosi[/COLOR] [B][COLOR=blue]Grinę ominęła kolejka I [U]MOŻE JUŻ JECHAĆ:multi::multi::multi:[/U][/COLOR][/B] [/QUOTE] hura, jak szybko, ale kto pojedzie po Grinę. wysłałam list priorytet zwykły do Kuby z prośbą o rozliczenie. [SIZE=2]Weszłam w internet i znalazłam Kubę - nie wiedziałam do końca czy to Ten;) Kuba, ale się udało. I własnie rozmawiałam telefonicznie z Kubą - Był w Nowym Yorku - właśnie wrócił. [/SIZE] [SIZE=2][COLOR=navy]Poprosiłam o wejście na wątek i rozliczenie. [/COLOR][/SIZE] Quote
obraczus87 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ALMA dziekujemy :) Kuba byl w NY - no prosze bardzo :) A moze LILUtosi ma mozliwosc przewiezienia Griny za zwrot kosztów?? Pytał ktoś LILU??:) Juz się nie moge doczekać zdjęc GRiny zrobionych przez LILU :) Quote
marta0731 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='obraczus87']A moze LILUtosi ma mozliwosc przewiezienia Griny za zwrot kosztów?? Pytał ktoś LILU??:) [/QUOTE] Ma możliwość:) Tylko można by było najpierw znaleźć jakiś transport "po drodze" bo zawsze to płatne tylko w jedną stronę, a tu Lilu bedzie jechała w tą i z powrotem... Siemianów - Prężynka to jaieś 90km Wyślę Lilu sms z pytaniem o koszt takiej podróży jakby mogła sama pojechać Quote
obraczus87 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Marta no niby tak, ale tez jest taka opcja ze ktos bedzie musial specjalnie jechac do LEny a to kolejne kilometry sa i kolejny wydatek. Ale jesli ktos bedzie jecgal na trasie to byloby fajnie ;) Quote
marta0731 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='obraczus87']Marta no niby tak, ale tez jest taka opcja ze ktos bedzie musial specjalnie jechac do LEny a to kolejne kilometry sa i kolejny wydatek. Ale jesli ktos bedzie jecgal na trasie to byloby fajnie ;)[/QUOTE] Tylko czy ktoś szuka? Ja w tych transportach nie jestem dobra... Koziczka85 potwierdziła deklarację 18zł :) Dziękujemy :) Quote
marta0731 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='marta0731'] [B][COLOR=red]I pytanie:[/COLOR][/B] [B]Czy Grina jest wysterylizowana???[/B] Nie pamiętam, a w 1poście nie widzę... Bo jeśli nie, to musimy od razu zbierać na sterylkę...[/QUOTE] Chyba nikt nie wiedział ;) Napisałam smsa do Leny i już wiem, że jest wysterylizowana. Uffffffffff ;) Quote
Bjuta Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Tak, tak, jak jakieś suczysko trafia do zabrzańskiego psitula, to już bez sterylki nie wyjdzie. Bardzo się cieszę, że Lilu może podjechać po Grinę - to naprawdę super. W PW do Was przesadziłam zdaje się z wyceną hotelilku (akurat przez moment nam się wydawało, że Lilu będziemy błagać o awaryjne przetrzymanie jednego agresora, który pojechał potem do innego hotelu i te dwa wyliczenia mi się pomyliły). Przyznam, że nie wiem jak ten koszt się kształtuje. Czy ktoś, kto rozmawiał z Lilu, wie? Quote
ALMA2 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='marta0731'][B][COLOR=red]Małe sprostowanie:[/COLOR][/B] [COLOR=black]żeby Bjutka nie musiała wszystkim pisać na PM ;)[/COLOR] [B]Koszt hotelu u Lilu to 13zł za dobę w tym jest już karma [/B](nie 350+karma) Z możliwością drobnej negocjacji ;) jak Grina już będzie u Lilu i będzie mogła określić osobiście po wielkości i ewentualnej konieczności pracy z nią ..[/QUOTE] czy chodzi Bjuto o koszt hoteliku to wstępnie chyba jak wyżej, Quote
Recommended Posts