fiorsteinbock Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Grazynko, mam kilka ksiazek na bazarek, jutro przywioze. Wystawisz? Quote
marta0731 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 kora78 napisał(a):mieszkamy w jednym miescie, ale na innych dzielnicach. a ja niezmotoryzowana i maluszek na karku. i z szela w autobusie, z wozkiem. nie, nieeee ale marta sie pewniej nie zgodzi :( przez ta zadyme w pracy... choc i bez tego byloby ciezko no, ale miala bardzo podobnego Korka jesienia, szybko ds znalazl. trzeba jej nagadac,ze Grafik tez szybko ds znajdzie :) ale ciii, bo ona tu zajrzy przeciez Ano zajrzy, zajrzy;) Graf i Szela kochane ślicznoty boksiowe... Co tu knujecie ciotki? Fakt, Korek szybko dom znalazł, miałam go jakieś 1,5 tygodnia zaledwie, z czego weekend i tydzień urlopu specjlanie dla niego wzięłam, wiec spokojnie dałam radę. Larę jak miałam ok.3 tygodnie to do pracy woziłam, w stróżówce siedziała i w ciągu pracy dwa spacery, ale wtedy miałam czas w pracy się urwać, a teraz w sezonie nie da rady... No i tak jak Kora pisze: praca taka, że mnie czasem po 10-12 godzin w domu nie ma...:( I jeszcze w bloku wynajmuję, na każdym pietrze po 5 mieszkań, jakby tak szczekał przez te kilka godzin, to by mnie sąsiedzi zagryźli... No i przede wszystkim tyle godzin sam... Ciężko...:shake: Quote
Kapsel Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Martuś, miałam cichą nadzieję, ale rozumiem :-( Quote
giselle4 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 kora78 napisał(a):mam super miekka gumowa zabawke dla Grafa, z glowami boksera :) i smakolyk mozemy jutro podwiezc? leje okropnie Kora ,w nastepna sobote jak dasz rade ..zapraszam serdecznie prosba ,napiszesz mi o toprej abym była w schronie i abys poznała boksie. Quote
kora78 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 w nastepna sobote to juz Szela bedzie u mnie, jak ds nie znajdzie. a chcialam ich odwiedzic wczesniej. nawet tylko w kojcach, a sa w budynku to tam nie pada. czy obcy nie moga do srodka wchodzic? u nas tez leje non stop od wczoraj :( a mialam kwiata jednego wsadzic w ogrodzie :( Quote
giselle4 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, mam kilka ksiazek na bazarek, jutro przywioze. Wystawisz? Dziekuej Edi,mam tez troche ksiazek to połaczymy siły bo nie daje juz rady....:oops: Quote
giselle4 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 ZWIAŁ MI DZISIAJ Z KOJCA Jasia miala TALARA i bałam sie rozrobki ale wszystko ok nawet panowie nie warknęli na siebie a moze tacy grzeczni:) Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Jakie mądre i sprytne te psie chłopaki :lol: Quote
marta0731 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Odwiedzam pięknego Grafka:) Grzeczny boksiołek:) Quote
giselle4 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 oj grzeczny,tylko ciagnie jeszcze na smyczy a babcia nie daje rady,dobrze ze silna w łapach.... Pieknie wyjada z michy wszystko,najbardziej lubi gotowane chociaz suchą z wkładka miesną nie gardzi..... mam nadzieje ze nie spadnie z wagi i ze stres jego nie powali na kolanka...:) trzeba juz zacząc ogłaszac i damy rade ciotki kochane ....damy Quote
Nadziejka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ciociu Giselleuniu nasza:loveu:jak dobrze ze jestes , sle pozdrowienia ku serduszku Twemu :loveu:Grafciku czarujemy na domcio[/FONT] Quote
Kapsel Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Moze druga Kora by się znalazła dla boksiołka? :-( Quote
giselle4 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Kapsel napisał(a):Moze druga Kora by się znalazła dla boksiołka? :-( moze jak ciotki wroca z wczasow wypoczete to ktos sie zdecyduje dac jemu Dt.... ale domku szukamy tez:) Quote
Igiełka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 W ten chłodny i deszczowy dzień przesyłam trochę dla Grafcia słońca niech uśmiech na Jego pyszczku się pojawia i trwa bez końca. Wspaniały psiak-prawdziwy przyjaciel szczery i oddany. Takiego psiaka mieć to skarb. :lol::lol: Quote
Kapsel Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Jak tam pogoda u Was dzisiaj? Były boksie na spacerku? Quote
giselle4 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Kapsel napisał(a):Jak tam pogoda u Was dzisiaj? Były boksie na spacerku? Kapselku nie byly prawdziwe oberwanie chmury wiec tylko dyzurna posprzatała i nakarmiła,nalała wody i do domku:( Pani Zosia była dzisiaj na dyzurze:) Quote
Kapsel Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Trudno, jak lał to anwet same by nie chciały wyjść, ale nakarmione w posprzątanym pomieszczeniu to najważniejsze. Bardzo dziękujemy Pani Zosi:modla::modla::modla::modla: Quote
giselle4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 pogoda brrrrr ale my na spacerek maluszku:) Quote
Kapsel Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Teraz w taka pogodę nawet w brrrrr jest im lepiej, niz jak skwary były, wtedy to dopiero było brrrr :cool3::eviltong: Quote
giselle4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Grafku poczekaj do piątku ,zajmiesz miejsce na izolatce po Szelci.:) zawsze mowie ...blizej pani kierownik -raj:) Quote
Kapsel Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Gisellko, ja myślałam cały czas, że Ty jesteś Kierownikiem ..... czyżbym się myliła? :roll: Quote
kora78 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 slucjacie mam plan zabrac sie za allegro dzis. jakies sugestie? teksty jakie dac? te z 1 posta? kazdemu osobno, od nowego akapitu,czy polaczyc? bo allegro wspolne, byle taniej Quote
marta0731 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Grafik... Usmiechaj się do cioci Nicky71 i nie chowaj języka:)... Miejsce jej się zwolniło...:evil_lol: Może się zastanowi? Quote
marta0731 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Kapsel napisał(a):Teraz w taka pogodę nawet w brrrrr jest im lepiej, niz jak skwary były, wtedy to dopiero było brrrr :cool3::eviltong: nawet nie chcę myśleć o tym, że niedługo zima........................... :(:(:( Quote
Kapsel Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 marta0731 napisał(a):Grafik... Usmiechaj się do cioci Nicky71 i nie chowaj języka:)... Miejsce jej się zwolniło...:evil_lol: Może się zastanowi? Martuś podeślij jej wątek boksiołka :-( moze się zlituje? Quote
Recommended Posts