giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 zroszta sami zobaczcie:) Moj nowy dom moj pan moja pancia moj kolega-syneczek...jak myslicie kocha mnie? jestem w rodzinie Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 dziekuje mojej nowej rodzinie za szanse czasem pospie na kanapie hihib ale mam swoje posłanka tez:) i pozwalam sobie na kolanka pana:) Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 dziekuje nowej rodzinie za szanse dla niego dziekuje wszystkim cioteczkom za pomoc za dobre słowo za podnoszenie za wsparcie i za wiare dla takich chwil warto zyc...:) Quote
Kapsel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Szymonkowa rodzinko, dzięki za Grafa :bigcry::bigcry::bigcry::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Grafiku kochany tylko Kapsel był Ciebie odwiedzic? oj ,ciotki przybywajcie zobaczyc dzieciaka w domku ale juz:) Quote
fiorsteinbock Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ja juz rano widzialam, ale nei mialam jak sie wpisac pod piekna galeria! Fajnie wyglada, rodzinka szczesliwa, bedzie i o n szczesliwy :) Quote
nicky71 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='giselle4']Grafiku kochany tylko Kapsel był Ciebie odwiedzic? oj ,ciotki przybywajcie zobaczyc dzieciaka w domku ale juz:) Szczęśliwy Pycholek! Ja zawsze gdzieś pogubię tematy, a częściej przeglądam dogo niezalogowana. Ale odwiedzam Grafcia i me serce się raduje widząc go szczęśliwego i jego szczęśliwą rodzinkę Quote
marta0731 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Piękny Grafcio to i domek się trafił cudowny:loveu: Nie było innej opcji:evil_lol: Quote
Recommended Posts