giselle4 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Kapsel napisał(a):Ciekawe, czy w historii adopcji, był taki przypadek :roll: byl u nas ale poszedł bokserek znaleziony razem z dogiem do jednego domku razem znalezieni i byli zaprzyjaznien i.... to napradwe cud... Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Dziewczyny, Graf jest mlodym psiakiem i juz nie ma zabkow - wiadomo co moze byc przyczyna? sorki Grazynko jak juz gdzies wyjasnialas - nie nadazam sledzic. Slodziku, na pierwsza! Quote
Kapsel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 giselle4 napisał(a):byl u nas ale poszedł bokserek znaleziony razem z dogiem do jednego domku razem znalezieni i byli zaprzyjaznien i.... to napradwe cud... Ale był i to się liczy.... może zdaży się jeszcze taki cud? :p:roll: Quote
kora78 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 to kiedy allegro? ja daje 10zl. koszt wychodzi mi zazwyczaj kolo 19zl. ale ja nie umiem z bajerami, ze idzie najpierw jakies foto, potem kawalek tekstu i znow jakies foto. moze niech zrobi ktos, kto umie tak ladnie? teksty trzeba polaczyc od obu psow. dodac o ich charakterach zaczynamy teraz, czy trzeba czekac, az kwarantanna sie skonczy? bo Szeli sie konczy jakos 2-3 wrzesien chyba. gisela mozemy teraz robic? Quote
giselle4 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 kora78 napisał(a):to kiedy allegro? ja daje 10zl. koszt wychodzi mi zazwyczaj kolo 19zl. ale ja nie umiem z bajerami, ze idzie najpierw jakies foto, potem kawalek tekstu i znow jakies foto. moze niech zrobi ktos, kto umie tak ladnie? teksty trzeba polaczyc od obu psow. dodac o ich charakterach zaczynamy teraz, czy trzeba czekac, az kwarantanna sie skonczy? bo Szeli sie konczy jakos 2-3 wrzesien chyba. gisela mozemy teraz robic? jezeli mozesz ,to robic jzu i ogłaszam juz Dzisiaj w 2 gazetach leca maluszki:) Quote
giselle4 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Dziewczyny, Graf jest mlodym psiakiem i juz nie ma zabkow - wiadomo co moze byc przyczyna? sorki Grazynko jak juz gdzies wyjasnialas - nie nadazam sledzic. Slodziku, na pierwsza! masz racje brak witamin moga byc wybite ...itd... szkoda bo to pieszczoch....ale taki cwany tylko nie pomyslał ze michelle ma 20metrowa linka jak jego wzieła to dała jemu luz...to sie gapił ,biegał ale patrzył na ile moze i czy patrzy odejsc ? a pozniej [jak michelle, głowe odwrociła] w długą ale sie przeliczył bo linak dluga ale wolnosci nie ma ,tez biedaczek nie chciał wracac na kwarantanne chce byc na polu...zeby mniej psiakow było ws chronie to i kierownictwo by wyszło na specerki a przy 220 psach ...to zal jedne go wyrozniac:( Quote
Kapsel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 giselle4 napisał(a): Iza ,dbamy o nia wszyscy bo to kruszynka i całusnica.. zobaczysz fotke jak ma w izolatce..jak dziecko ludzkie..zobaczysz:) Gisellko, a czy chłopczyk tez ma tak dobrze jak boksia? Quote
Igiełka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Graf musił przejśc wiele złego :-( Gdyby Ludzie naprawdę byli dobrzy dla zwoerząt to tyle bid nie siedziałoby w przepełnionych schronach-tak ciężko potem jest wybrać bo Wszystkich żal. :-( Quote
giselle4 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Kapsel napisał(a):Gisellko, a czy chłopczyk tez ma tak dobrze jak boksia? NIER MARTW SIE TEZ MA DOBRZE CHOC JEST JESZCZE NA KWARANTANNIE ALE MOZE JAK TYLKO ZNAJDZIE SIE MIEJSCE WOLNE NA IZIOLATCE ON TEZ TAM ZAMIESZKA BLISKO SZELI chodza na specerki razem,jedza to samo i smakołyki i zabawki tez dostana .. tylko Szelka wiecej badan przeszła. tez zrobie fotke jak mieszka w boksie. Maj oboje dobrze:) a 3 zabki na dolnej szczece brak:( Quote
kora78 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 oo oto fajnie,ze tylko 3 :) tylko i az.... ale mowmy,ze tylko :) to ja sprobuje jakies zabaweczki od podrzucic osobiscie, ok? a moga byc tez maskotki, czy sie boicie? bo normalne psiowe tez dostana. w wekend mozna przyjechac w odwiedziny? moze sie tzowi chlopak spodoba i pojdzie nastepny na dt :) choc na foty krecil nosem :( glupek. ale jestem zalezna od niego, nic nie poradze 2 na raz mnie przerosna, nie moge :( za male mieszkanie, dziecko, praca niedlugo Quote
Kapsel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Wiem, Grażynko, że oddajecie boksiom całe swoje serce, cały swój czas, ale moje serducho jest obolałe, że jednak biedaki w zamknięciu są, znaczy w boksach, że nie mają swego ludzia, że chociaż Szelka będzie miała Korę, a ten biedak bez ząbków zostanie..... i to mnie tak boli, ale ja rozumiem, że całego świata się nie zbawi, że wokół tyle biednych psiaków..... ale i tak mnie boli i boli i trudno samej sobie wytłumaczyć, bo serce co inne, a rozum co innego podpowiada :-( Quote
Igiełka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Rozumiem też Mi czasem z tym ciężko ze nie uda się pomóc Wszystkim. :-( Quote
Kapsel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 kora78 napisał(a):oo oto fajnie,ze tylko 3 :) tylko i az.... ale mowmy,ze tylko :) to ja sprobuje jakies zabaweczki od podrzucic osobiscie, ok? a moga byc tez maskotki, czy sie boicie? bo normalne psiowe tez dostana. w wekend mozna przyjechac w odwiedziny? moze sie tzowi chlopak spodoba i pojdzie nastepny na dt :) choc na foty krecil nosem :( glupek. ale jestem zalezna od niego, nic nie poradze 2 na raz mnie przerosna, nie moge :( za male mieszkanie, dziecko, praca niedlugo Kora, Ty dobrze wiesz jak ze zdjęciami jest. Na zdjęciu psiak inaczej wygląda, a w rzeczywistości też inaczej. Może TZ się spodoba? albo Twojej Marcie, co? Quote
kora78 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 wiem, wiem zaraz wysylam marcie pm :) ale ona teraz zarobiona po uszy, godzinami w pracy siedzi i Graf bylby ze 12 godz sam w domu. nie moze tak byc :( Quote
Kapsel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 kora78 napisał(a):wiem, wiem zaraz wysylam marcie pm :) ale ona teraz zarobiona po uszy, godzinami w pracy siedzi i Graf bylby ze 12 godz sam w domu. nie moze tak byc :( Wy mieszkacie w tej samej miejscowości? Może byś wychodziła tylko na spacer podczas gdy ona w pracy? Albo razem spacerki by miały? Szelka i Graf? Quote
kora78 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 mieszkamy w jednym miescie, ale na innych dzielnicach. a ja niezmotoryzowana i maluszek na karku. i z szela w autobusie, z wozkiem. nie, nieeee ale marta sie pewniej nie zgodzi :( przez ta zadyme w pracy... choc i bez tego byloby ciezko no, ale miala bardzo podobnego Korka jesienia, szybko ds znalazl. trzeba jej nagadac,ze Grafik tez szybko ds znajdzie :) ale ciii, bo ona tu zajrzy przeciez Quote
Kapsel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Zrobimy mu podświetlane, to najlepsze i najdroższe allegro, musi domek znaleźć, przeciez to młody cudny psiaczek, boksiołek przesliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Kapsel napisał(a):Zrobimy mu podświetlane, to najlepsze i najdroższe allegro, musi domek znaleźć, przeciez to młody cudny psiaczek, boksiołek przesliczny :loveu::loveu::loveu: Kapselku,znajdzie zobaczysz jak sie POLSKA DOWIE O NIM ...ZNAJDZIE:) Quote
Igiełka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Graf znajdzie wspaniały dom tylko najpierw będzie Ich dużo- a Cioteczki bacznym okiem wybiorą najlepszy. :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 MaSZ RACJE Igiełko:) Graf kocha jedzenie ,spacery i ludzi mniam mniam ryz z mieskiem mniam jezyczek pieknie je fotki z zamieszkania -jutro aparat padł Quote
OLUTKA55 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 sliczne psisko,moja Lala tez nie ma przednich zabkow na dole ale zajada sucha karme bez problemu,tez rozmyslam jak to sie stało,skad takie ubytki? Quote
giselle4 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 PROSZE O WSPARCIE BAZARkOWE SZELI I GRAFA...kto pomoze? Quote
Igiełka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Gisellko jest Mi głupio ale nie dam rady wesprzeć finansowo Grafka. :roll: Quote
kora78 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 mam super miekka gumowa zabawke dla Grafa, z glowami boksera :) i smakolyk mozemy jutro podwiezc? Quote
Recommended Posts