Jump to content
Dogomania

Graf,biszkoptowy,bokserek...mam dom,młode panciostwo i malutkie dzieciatko-dziekuje

Recommended Posts

Posted

Kapsel napisał(a):
Ciekawe, czy w historii adopcji, był taki przypadek :roll:

byl u nas
ale poszedł bokserek znaleziony razem z dogiem do jednego domku
razem znalezieni i byli zaprzyjaznien i....
to napradwe cud...

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
byl u nas
ale poszedł bokserek znaleziony razem z dogiem do jednego domku
razem znalezieni i byli zaprzyjaznien i....
to napradwe cud...

Ale był i to się liczy.... może zdaży się jeszcze taki cud? :p:roll:

Posted

to kiedy allegro? ja daje 10zl. koszt wychodzi mi zazwyczaj kolo 19zl.
ale ja nie umiem z bajerami, ze idzie najpierw jakies foto, potem kawalek tekstu i znow jakies foto. moze niech zrobi ktos, kto umie tak ladnie?

teksty trzeba polaczyc od obu psow. dodac o ich charakterach

zaczynamy teraz, czy trzeba czekac, az kwarantanna sie skonczy? bo Szeli sie konczy jakos 2-3 wrzesien chyba. gisela mozemy teraz robic?

Posted

kora78 napisał(a):
to kiedy allegro? ja daje 10zl. koszt wychodzi mi zazwyczaj kolo 19zl.
ale ja nie umiem z bajerami, ze idzie najpierw jakies foto, potem kawalek tekstu i znow jakies foto. moze niech zrobi ktos, kto umie tak ladnie?

teksty trzeba polaczyc od obu psow. dodac o ich charakterach

zaczynamy teraz, czy trzeba czekac, az kwarantanna sie skonczy? bo Szeli sie konczy jakos 2-3 wrzesien chyba. gisela mozemy teraz robic?

jezeli mozesz ,to robic jzu
i ogłaszam juz
Dzisiaj w 2 gazetach leca maluszki:)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dziewczyny, Graf jest mlodym psiakiem i juz nie ma zabkow - wiadomo co moze byc przyczyna? sorki Grazynko jak juz gdzies wyjasnialas - nie nadazam sledzic.
Slodziku, na pierwsza!

masz racje
brak witamin
moga byc wybite ...itd...
szkoda bo to pieszczoch....ale taki cwany
tylko nie pomyslał ze michelle ma 20metrowa linka
jak jego wzieła to dała jemu luz...to sie gapił ,biegał ale patrzył na ile moze i czy patrzy odejsc ?
a pozniej [jak michelle, głowe odwrociła] w długą ale sie przeliczył bo linak dluga
ale wolnosci nie ma ,tez biedaczek nie chciał wracac na kwarantanne
chce byc na polu...zeby mniej psiakow było ws chronie
to i kierownictwo by wyszło na specerki
a przy 220 psach ...to zal jedne go wyrozniac:(

Posted

giselle4 napisał(a):

Iza ,dbamy o nia wszyscy bo to kruszynka i całusnica..
zobaczysz fotke jak ma w izolatce..jak dziecko ludzkie..zobaczysz:)

Gisellko, a czy chłopczyk tez ma tak dobrze jak boksia?

Posted

Graf musił przejśc wiele złego :-(
Gdyby Ludzie naprawdę byli dobrzy dla zwoerząt to tyle bid nie siedziałoby w przepełnionych schronach-tak ciężko potem jest wybrać bo Wszystkich żal. :-(

Posted

Kapsel napisał(a):
Gisellko, a czy chłopczyk tez ma tak dobrze jak boksia?

NIER MARTW SIE TEZ MA DOBRZE
CHOC JEST JESZCZE NA KWARANTANNIE
ALE MOZE JAK TYLKO ZNAJDZIE SIE MIEJSCE WOLNE NA IZIOLATCE
ON TEZ TAM ZAMIESZKA BLISKO SZELI

chodza na specerki razem,jedza to samo i smakołyki i zabawki tez dostana ..
tylko Szelka wiecej badan przeszła.
tez zrobie fotke jak mieszka w boksie.
Maj oboje dobrze:)
a 3 zabki na dolnej szczece brak:(

Posted

oo oto fajnie,ze tylko 3 :) tylko i az.... ale mowmy,ze tylko :)

to ja sprobuje jakies zabaweczki od podrzucic osobiscie, ok? a moga byc tez maskotki, czy sie boicie? bo normalne psiowe tez dostana. w wekend mozna przyjechac w odwiedziny?

moze sie tzowi chlopak spodoba i pojdzie nastepny na dt :) choc na foty krecil nosem :( glupek. ale jestem zalezna od niego, nic nie poradze

2 na raz mnie przerosna, nie moge :( za male mieszkanie, dziecko, praca niedlugo

Posted

Wiem, Grażynko, że oddajecie boksiom całe swoje serce, cały swój czas, ale moje serducho jest obolałe, że jednak biedaki w zamknięciu są, znaczy w boksach, że nie mają swego ludzia, że chociaż Szelka będzie miała Korę, a ten biedak bez ząbków zostanie..... i to mnie tak boli, ale ja rozumiem, że całego świata się nie zbawi, że wokół tyle biednych psiaków..... ale i tak mnie boli i boli i trudno samej sobie wytłumaczyć, bo serce co inne, a rozum co innego podpowiada :-(

Posted

kora78 napisał(a):
oo oto fajnie,ze tylko 3 :) tylko i az.... ale mowmy,ze tylko :)

to ja sprobuje jakies zabaweczki od podrzucic osobiscie, ok? a moga byc tez maskotki, czy sie boicie? bo normalne psiowe tez dostana. w wekend mozna przyjechac w odwiedziny?

moze sie tzowi chlopak spodoba i pojdzie nastepny na dt :) choc na foty krecil nosem :( glupek. ale jestem zalezna od niego, nic nie poradze

2 na raz mnie przerosna, nie moge :( za male mieszkanie, dziecko, praca niedlugo

Kora, Ty dobrze wiesz jak ze zdjęciami jest. Na zdjęciu psiak inaczej wygląda, a w rzeczywistości też inaczej. Może TZ się spodoba? albo Twojej Marcie, co?

Posted

kora78 napisał(a):
wiem, wiem zaraz wysylam marcie pm :)
ale ona teraz zarobiona po uszy, godzinami w pracy siedzi i Graf bylby ze 12 godz sam w domu. nie moze tak byc :(

Wy mieszkacie w tej samej miejscowości? Może byś wychodziła tylko na spacer podczas gdy ona w pracy? Albo razem spacerki by miały? Szelka i Graf?

Posted

mieszkamy w jednym miescie, ale na innych dzielnicach. a ja niezmotoryzowana i maluszek na karku.
i z szela w autobusie, z wozkiem. nie, nieeee

ale marta sie pewniej nie zgodzi :( przez ta zadyme w pracy... choc i bez tego byloby ciezko

no, ale miala bardzo podobnego Korka jesienia, szybko ds znalazl. trzeba jej nagadac,ze Grafik tez szybko ds znajdzie :) ale ciii, bo ona tu zajrzy przeciez

Posted

Zrobimy mu podświetlane, to najlepsze i najdroższe allegro, musi domek znaleźć, przeciez to młody cudny psiaczek, boksiołek przesliczny :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kapsel napisał(a):
Zrobimy mu podświetlane, to najlepsze i najdroższe allegro, musi domek znaleźć, przeciez to młody cudny psiaczek, boksiołek przesliczny :loveu::loveu::loveu:

Kapselku,znajdzie zobaczysz
jak sie POLSKA DOWIE O NIM ...ZNAJDZIE:)