sleepingbyday Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 dobrze, ze widac zmiany na lepsze, choćby pod mikroskopem, ale widać. a młodsze towarzystwo toleruje? Quote
mru Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 wlasnie wkurza sie jak oni sa blisko ;) broni miski przed nimi np. Hazmat pierwsze 2 dni szczekał na krzysia i Krzyś się odszczekiwał :D teraz już żaden chłopak się Krzysiem nie interesuje. na razie nie "trzymam" ich razem, bo sie boje ze jak sie odwróce to chlopaki zaczna szalec np. i go zgniotą :P ale mysle, ze z biegiem czasu bedzie sie dało nad wszystkimi na raz zapanować. na razie Krzyś obczaja teren :) nad wyraz lubi kennel, może tam sobie bezpiecznie spać, ale musi też poznać inne pomieszczenia ;) Quote
sleepingbyday Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 kajko też cenił sobie najbardziej swoje posłanie ;-) Quote
malibo57 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dzień dobry! Dzięki, Mru, za zaproszenie:) Tutaj są dry bed'y sprzedawane na cm, hehe. Ale wychodzą dość korzystnie cenowo. Proponuję dry bed, a pod spodem podkład - będzie komfortowo, miękko i sucho. Psina goła, to jeszcze odleżyn się nabawi. http://www.eko-pies.pl/DRY_BED_POSLANIA_Vet_Bedding_UK-k3-0--default.html Quote
mru Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 słuchajcie, drybed juz dotarł :D tylko Krzyś śpi i nie chciałam go budzić, ale zaraz mu zmienie jak mówisz malibo - podkłady a na to drybed :) drybed jest taki fajny, że sama chętnie bym na nim spała... Quote
mru Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Krzyś ma na razie w dupie :P kręci się po pokoju ;) wczoraj doszła też paczka od Anetek! :D anetek i Kasiu - dzieki :D anetek mowiła "przysle Ci takie dwa kocyki tylko" a tu co? dwa wielkie koce i jeszcze pokłady :P cała paczka 6 na 9 :Do rety, dzieki!!!!! Quote
anetek100 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 no bo to tylko "TYLKO" hehe aha a kropelki są>???bo one tak zostały wsadzone w dziurkę od reklamowki i mogł mi wypaśc gdzieś:) Quote
mru Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 anetek, wszystko jest choć już mi serce prawie stanęło, że krople wywaliłam! bo myślałam, że ich nie ma w końcu :) ale są! znalazłam :D dziękuję! Quote
madcat1981 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 To wszystko od Anetki, jak zwykle niezawodnej:loveu: Ja tylko przysponsorowałam pocztę polską :oops: Quote
anetek100 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 madcat1981 napisał(a):To wszystko od Anetki, jak zwykle niezawodnej:loveu: Ja tylko przysponsorowałam pocztę polską :oops:a Kasiulka jak zawsze skromna, kochana i pomocna:)także najważniejsze, że Krzysztof ma ciutkpodkłądzików:) Quote
sleepingbyday Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 madcat1981 napisał(a):To wszystko od Anetki, jak zwykle niezawodnej:loveu: Ja tylko przysponsorowałam pocztę polską :oops: madcat, jak mogłaś :crazyeye:?? :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 To było jak "sypiając z wrogiem"....:p Quote
mru Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 mad w słusznej sprawie :) Krzysia kondycja dobra :) na spacerach z reguły ogarnia, że trzeba nasikać, fajnie :)po mieszkaniu chodzi nadal w kółko, a jeszcze jakieś psy mu się plączą nad głową to już w ogóle ;) a psy tylko patrzą na niego, jak się kręci haha :) Quote
madcat1981 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ...i myślą sobie pewnie "ale zakręcony koleś..." ;-) Quote
sleepingbyday Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 bue he he :-) :-). to samo pewnie myslą o edgarze ;-) Quote
mru Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Edgara dawo nie widzieli, ale hazmat bardzo sie mocno zastanawiał, czy to jest pies? chyba nie ustalił do końca. Ahmed Pawła sie Edgara boi :) poyslelismy, ze moze krzyś mógły nam prad produkowac! Quote
sleepingbyday Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 koleżana na działce wyczaiła sunię z cycacmi do ziemi i 3 szczeniakami. na działkach już nikogo nie ma przy tej pogodzie. koleżanki też nie ma, bo mieszka 120 km od tej działki (to okolice płocka). sunia zje wszytsko, więc głód już jest. dzieci też głodne. sunia bojąca, ale do dziewczyny podchodzi i się cieszy. trzeba ja stamtąd wyciągnąć, dzieci też. dzieci juz mogą iść oddzielnie do domów czy hoteliku. dziewczyna opłaci odrobaczenie, sterylkę, może nawet da radę częśc 1go miesiąca whoteliku, ale to tyle. ciotki help!!! tam tzreba pomocy nawet w wyłapaniu!!! bo sunia niekoniecznie przyjdzie, np. jak będzie lało. http://www.dogomania.pl/threads/1919...4#post15288584 Quote
mru Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Krzyś nie był na spacerze bo okropnie lało... a on goły :( jutro kupię mu kubrak, znaczy spróbuję taki mały w hurtowni znaleźć. poza tym Krzyś pół dnia kręcił się po pokoju a Hazamatowi się w głowie zaczęło kręcić, tak bacznie go obserwował :) Quote
jambi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 mruuuu - oczyśc skrzynkę plizzzzzzzzzzzzz... bo nie można nic do Ciebie wysłać, a póki co wkleję tu, to co chciałam na priva... 2 sprawy: 1. koleżanka poszukuje przedszkola dla psiaków - POZYTYWNEGO, na Polach doradzisz coś? 2. Kiedy i gdzie odbywa się Wasze szkolenie? wiem, że na Polach, ale mniej więcej w których okolicach? i czy będzie na nim Heniek? myślałam, żeby wpaść towarzysko z moimi koondlami :) Quote
mru Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 czysto już :) [quote name='jambi_'] 1. koleżanka poszukuje przedszkola dla psiaków - POZYTYWNEGO, na Polach doradzisz coś? 2. Kiedy i gdzie odbywa się Wasze szkolenie? wiem, że na Polach, ale mniej więcej w których okolicach? i czy będzie na nim Heniek? myślałam, żeby wpaść towarzysko z moimi koondlami :)[/QUOTE] 1. pozytywnego przedszkola? to jakis oksymoron chyba hahhaa :) a serio, to nie wiem, ale grupowego? my nie robimy, bo nie ma chetnych :) Paweł grupy teraz zarobkowo nie prowadzi hmmm 2.wątek tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184945-przyjd%C5%BA-ze-swoim-psem-na-szkolenie-WRZESIE%C5%83-szkolenie-psie-przedszkole/page61[/url] szkolenie sie zaczyna teraz 18stego września :) Pola niedaleko parkingu przy Batorego. ale Henia nie bedzie, bo zamilkli, podejrzewam że ponieważ jst spokoj to im sie ruszac nie chce a Marta pewnie z zimna umiera jak wychodzi haha ;) Quote
jambi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 no to ja wpadne czy tak, czy tak, dla samej frajdy :) 18 września to sobota, a w niedziele tez jesteście? i o której godzinie? no dobra, ok, zajrze na watek ;) a co do tego przedszkola - obiecałam znajomej że się zorientuję, ona szuka przedszkola dla niesfornego szczeniaka i koniecznie ma to być "pozytywne" szkolenie, w sensie, że - uważaj - bez prądu, rzucania łąńcuchami itp... taaak, własnie z tym wielu ludziom kojarzy się szkolenie tzw. "klasyczne" :mdleje:, z racji tego, ja myślę, że zwykłe przedszkole będzie dobre - ale ja nie wiem kto tak na Polach urządza takie psie przedszkole - stąd pytanie do Ciebie :) Quote
mru Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 wpadaj! psy mile widziane w każdych ilościach, bo socjalizacja to w sumie część szkolenia! :) jesteśmy 18, 19, 25, 26 wrz. i 2 lub 3 paź. na Polach i w sumie będą dwa szkolenia, czyli ja i Paweł spędzać tam będziemy po 4 godziny ;) godzina nieustalona, ale sądzę, że 10-12 i 12-14 będą zajęcia... [QUOTE]ma to być "pozytywne" szkolenie, w sensie, że - uważaj - bez prądu, rzucania łąńcuchami itp... taaak, własnie z tym wielu ludziom kojarzy się szkolenie tzw. "klasyczne" :mdleje:[/QUOTE]ahahahaah :evil_lol: bez prądu? :( cóż, niewiedza nie boli ;) [QUOTE]z racji tego, ja myślę, że zwykłe przedszkole będzie dobre[/QUOTE]zdecydowanie zwykłe będzie dobre haha - takie przedszkole to i tak 5 min zajęć i 10 przerwy. nie wiem, kto coś takiego teraz na Polach robi, ale może P. wie, zapytam! Quote
ladyiga Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='mru'] Ponieważ Krzyś cały czas w sumie śpi i niestety nie ogarnia trzymania czystości, potrzebujemy niewielkiego rzeczowego wsparcia. Może ktoś z was ma ludzkie lub psie podkłady, jakies stare niepotrzebne miękkie kocyki może, coś w tym stylu. Wszystko i tak codziennie się brudzi :) [/CENTER][/QUOTE] Mamy paczke nieuzywanych podkladow po Mozarcie. Mozecie wpasc do mnie do pracy po to? (Al. Niepodleglosci) Quote
Recommended Posts