Kociabanda2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 milczę, bo pojęcia nie mam co napisać... :( Myślę, że Krzysio bryka teraz po zielonej trawce i cieszy się ciepłym słońcem. Gdy przyjdzie czas przywita Was tam merdaniem ogonka. Quote
sleepingbyday Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 niestety, słuszny był to wiek i nie ma się o co przyczepić, miał prawo odejść. a jednak - serce nie sługa. Quote
Kora Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Mru tak ja prosilas date masz pod zdjeciem zostal znaleziony przez osobe prywatna na Pradze ul.Barkocinska Quote
mru Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 leży! jak normalny pies! patrzy z zaciekawienia jak normalny pies... tylko uszy te same, zęby i oczka... już słabo widział chyba... Barkocińska, wiem gdzie to... Kora, dziękuję...! napatrzyć się nie mogę, studiuję to zdjęcie od ponad 40 minut. Quote
mru Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 odkryłam właśnie na aparacie pewne nagrania. są to dwa filmiki z Krzysiem. chciałam Wam kilka tygodni temu dosłownie pokazać jaki jest Krzyś w ruchu. i nagrałam te filmiki. potem miałam niesamowice ważne rzeczy na głowie - jak zwykle.... :/ i o filmikach zapomniałam. dziś jak je zobaczyłam... myślałam, że nigdzie nie mam uwiecznionego Krzysia w ruchu. a jednak... jest jedna rzecz: filmiki są bardzo ciemne. nie wiem jak i czy można je rozjaśnić? oryginalnie są jaśniejsze, ale jak wrzucam na youtube czy coś innego robią się tak ciemne, że nie widać niemalże nic... czy ktoś coś umie poradzić? Quote
figa33 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ja nie umiem niestety a bardzo chętnie obejrzałabym Krzysia na spacerku:lol: Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 powinno się dać w windowsowym moviemakerze, ale faktycznie tzreba umieć. Quote
mru Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 tak, właśnie, patrzyłam wczoraj ale jeszcze zaraz spróbuje. a filmik nie ze spacerku, Krzyś na spacerku nie był od jesieni, jak było ciepło w miarę jeszcze... Quote
mru Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 tymczasem wrzucam Wam link do filmiku, trzeba ściągnąć, wtedy obejrzycie w tej wersji, co coś widać... to tylko 40 sekund, ściągnie się w chwilę. http://www.sendspace.com/file/oxkvtt Quote
figa33 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 jak się odtworzy w WMP to są tam ulepszenia , poprawiłam jasność i kontrast i obejrzałam Krzysiowy pysio:lol: Quote
mru Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 :) na youtubie się też z tego co widzę da jasność i kontrast podciągnąć, ale nic to nie daje. najlepiej oglądać ściągnięty na dysk i ew. właśnie w WMP dodać trochę jasności, chociaż i bez tego widać Krzysia:) Quote
mru Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 i tyle. nie ma Cie i już. nie wiem nawet, czy już wszyscy zauważyli że Cię nie ma a już i tak nikt nie przychodzi... może nawet nie pamiętali, że byłeś. w sumie byłeś taki malutki i chudziutki... Quote
Charly Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 starsze psy są jak kotki- wprowadzają taką blogość specyficzną...nic się nie dzieje. Tak jaki był Krzysiu. kocham to Quote
jambi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 zgodnie z zapisem na fotce Krzys trafił na Paluch w maju 2007, czyli aż 3 lata spędził w schronisku... dzieki Tobie Mru, jednak te ostatnie pół roku spędził w domu, w ciepełku, mając człowieka, opieke i własne posłanko, znów był ważny Quote
figa33 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 dokładnie Krzysio zapamięta te ostatnie pól roku:lol: Quote
Charly Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 jambi napisał(a):zgodnie z zapisem na fotce Krzys trafił na Paluch w maju 2007, czyli aż 3 lata spędził w schronisku... dzieki Tobie Mru, jednak te ostatnie pół roku spędził w domu, w ciepełku, mając człowieka, opieke i własne posłanko, znów był ważny Krzyś taki cichutki malutki, a jednak sporo zmienił i zmienia nadal.... Bohater Quote
Recommended Posts