Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leży! jak normalny pies! patrzy z zaciekawienia jak normalny pies... tylko uszy te same, zęby i oczka... już słabo widział chyba... Barkocińska, wiem gdzie to...

Kora, dziękuję...! napatrzyć się nie mogę, studiuję to zdjęcie od ponad 40 minut.

Posted

odkryłam właśnie na aparacie pewne nagrania. są to dwa filmiki z Krzysiem. chciałam Wam kilka tygodni temu dosłownie pokazać jaki jest Krzyś w ruchu. i nagrałam te filmiki. potem miałam niesamowice ważne rzeczy na głowie - jak zwykle.... :/ i o filmikach zapomniałam. dziś jak je zobaczyłam... myślałam, że nigdzie nie mam uwiecznionego Krzysia w ruchu. a jednak...

jest jedna rzecz: filmiki są bardzo ciemne. nie wiem jak i czy można je rozjaśnić? oryginalnie są jaśniejsze, ale jak wrzucam na youtube czy coś innego robią się tak ciemne, że nie widać niemalże nic... czy ktoś coś umie poradzić?

Posted

tak, właśnie, patrzyłam wczoraj ale jeszcze zaraz spróbuje. a filmik nie ze spacerku, Krzyś na spacerku nie był od jesieni, jak było ciepło w miarę jeszcze...

Posted

:)

na youtubie się też z tego co widzę da jasność i kontrast podciągnąć, ale nic to nie daje. najlepiej oglądać ściągnięty na dysk i ew. właśnie w WMP dodać trochę jasności, chociaż i bez tego widać Krzysia:)

Posted

i tyle. nie ma Cie i już.

nie wiem nawet, czy już wszyscy zauważyli że Cię nie ma a już i tak nikt nie przychodzi...

może nawet nie pamiętali, że byłeś. w sumie byłeś taki malutki i chudziutki...

Posted

zgodnie z zapisem na fotce Krzys trafił na Paluch w maju 2007, czyli aż 3 lata spędził w schronisku...

dzieki Tobie Mru, jednak te ostatnie pół roku spędził w domu, w ciepełku, mając człowieka, opieke i własne posłanko, znów był ważny

Posted

jambi napisał(a):
zgodnie z zapisem na fotce Krzys trafił na Paluch w maju 2007, czyli aż 3 lata spędził w schronisku...

dzieki Tobie Mru, jednak te ostatnie pół roku spędził w domu, w ciepełku, mając człowieka, opieke i własne posłanko, znów był ważny

Krzyś taki cichutki malutki, a jednak sporo zmienił i zmienia nadal.... Bohater