Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj był na fajnym spacerku i nawet pływał(wciągnęłam go na głębszą wodę bo na płytką sam wchodzi) mam chyba jakąś fotkę ale nie za dużo bo mi bateria siadła

Posted

Zdecydowanie za mało cioteczek tutaj więc się przyłączam i podnoszę Metrunia :multi: ..niech domek znajdzie..on taki nerwusek jest, bo tęskni za człowiekiem..jak się znajdzie ten jedyny i wymarzony..to psiak pewnie będzie nie do poznania..taki kochany :loveu: !!!

Posted

Metrus jest naprawdę kochany, na poczatku nie byółam do niego przekonana ale po 2 spacerkach wszystko się zmieniło to naprawdę kochany psiak warty kochajątego domku:loveu:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Metrus jest naprawdę kochany, na poczatku nie byółam do niego przekonana ale po 2 spacerkach wszystko się zmieniło to naprawdę kochany psiak warty kochajątego domku:loveu:

Nie wątpimy w to:loveu: ..domek pilnie poszukiwany:cool3: !!

Posted

Skoro psiak robi takie groźne wrażenie przez siatkę, to można go reklamować jako dobrego stróża - hałasu narobi, zęby pokaże. No a właściciel nie ma co się bać, bo to nie jest agresywny pies, tylko normalny przytulak. No i ogłaszać go trzeba, nie tylko na dogo.